2777
2789
عنوان

مادرشوهرپرتوقع

316 بازدید | 24 پست

سلام..امروز مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم گفته که داداشت از اصفهان با زن وبچش اومدن خودت وزنت بیاین خونه پیششون،،یه برادرشوهر دیگه ام دارم یه شهردیگه کار میکنه هروقت میان مادرشوهرم توقع داره ما پاشیم بیایم دیدنشون..منم باردارم ،،اصلا فکر نمیکنن من باردارم اونا باید بیان خونه من ..به شوهرم میگم باردارم کمر درد دارم نمیتونم بشینم که بیام عصبانی میشه میگم خودت تنهایی برو انگار از مامانش میترسم.. جالبه وقتیم میرم نمیان حتی پیشمون بشینن درکلام حرف بزنن..اونوقت موقع خداحافظی مادر شوهرم میاد میگه برو تو اتاق ازشون خدا حافظی کن،،شوهرم ذره ای پشتم نیست طرف اوناس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو اونجا حوصله داری تواین شرایط بیان خونت

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
وا گفته برید بشینید دیگه ملت باردار چند قلو سرکار میرن شما ی مهمونی رو هم نمییری و میگی پرتوقعن؟

خداییش اینکه نمیان بشینن بعدم مادره میگه برو تو اتاق ازشون خداحافظی کن اگه توقع بیجانیست پس چیه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است