2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740897 بازدید | 44733 پست

سلام دوستان حس میکنم این 3 مورد رو رعایت کردم روحم سبک شد، اصلا پرواز کرد  

مینیمالیستی 

فنگ شویی 

گیاهخواری 

معنویات

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

خودم اهل وابستگی نیستم

انگشتر و.. نمیپوشم ارایش نمیکنم گاهی برای تنوع، سریع پاک میکنم وقتی لاک میزنم احساس میکنم انگار وزنه به ناخن هام وصله 

میرم جایی دوست دارم با کمترین وسایل برم چون احساس اشفتگی ذهنی میکنم 

ولی فکر کنم مینیمالیست یا تجملاتی بودن درون ذات ادمهاست،چون از اول همینطور بودم 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان حس میکنم این 3 مورد رو رعایت کردم روحم سبک شد، اصلا پرواز کرد     مینیمالیستی ...

آره عزیزم واقعا آدم سبک میشه من چندروز کلا گیاهخوار شده بودم مواد قند مصنوعی لبنیاتی هم مصرف نمیکردم ولی ب شدت عصبانی میشدم میشه علتشو بگی دوس دارم بازم ادامه بدم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
آره عزیزم واقعا آدم سبک میشه من چندروز کلا گیاهخوار شده بودم مواد قند مصنوعی لبنیاتی هم مصرف نمیکردم ...

سلام عزیزم. شاید چون یکدفعه همه چیزو قطع کردی بدنت  شُکّه شده!!

من اینطور نبودم چون قبل شروع گیاهخواری دوره 3 ماهه ترک قندو شکر گرفته بودم و برام اسون بود، فقط احساس سرگیجه میکردم

سلام عزیزم. شاید چون یکدفعه همه چیزو قطع کردی بدنت  شُکّه شده!!  من اینطور نبودم چون قبل ...

آره عزیزم الان خیلی وقته مصرف قند و شکر تقریبا به صفر رسوندم انشالله میخوام چندوقت دیگه گیاهخواری شروع کنم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خودم اهل وابستگی نیستم  انگشتر و.. نمیپوشم  ارایش نمیکنم گاهی برای تنوع، سریع پاک میکنم و ...

دوست عزیز دقیقا منم همینطورم

پاکسازی+معنویات+حالا اگه نگم گیاهخواری می تونم بگم کم خوراک بودن با گرایش گیاهخواری حالم خوب می کنه و دقیقا منم لاک یا ارایش انگار یه چیز اضافه بهم وصل

شادی صدام کنید
بچه ها امروز یه درختچه مصنوعی که سالها گوشه اتاق بود خارج شد برام یه موفقیت بزرگ چون همسرم هیچ جوره ...

وای من چقدر بدم میاد از این درختچه ها😄😄تازه یه سریا دلشون نمیاد بندازن بره میذارن تو راه پله.تو ساختمون ما فک کنم ۳ تا هست،با یه اسب بزرگ گچی.

روشونم یه وجب خاک😬😬

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
وای من چقدر بدم میاد از این درختچه ها😄😄تازه یه سریا دلشون نمیاد بندازن بره میذارن تو راه پله.تو سا ...

دقیقا به نظر من چیز قشنگی نبود ونیست.

به جاش میشه از یه گلدون طبیعی برای راه پله ها استفاده گنند

شادی صدام کنید

سلام روز همگی بخیر 

امروز اومدم کنار پرده که گیره اش دراومده رو درست کنم.رفتم سراغ جای نخ و سوزن و چقدر خروجی اونجا بود،کلی سوزن خیلی کوچیک که اصلا نمیدونم کی گرفتم از کجا گرفتم ولی از این بسته ای ها بوده و اصلا نمیشه نه رو رد کرد ازش،فکر کنم مال گلدوزی های ظریفی چیزی باشه،و 

تو دسته کلیدم متوجه شدم دوتا کلید متعلق به خونه قبلی مامانم اینا هست (مامانم سه ماهه اسباب کشی کرده)و من اصلا متوجه این کلیدهای غیرکاربردی تو دسته کلیدم نشده بودم،

این تاپیک باعث میشه به هرچیزی یجور دیگه نگاه کنم اینکه اضافی نیست؟بدرد میخوره اصلا ؟

توجه اضافی باعث پیدا کردن این خروجی ها میشه،اگه شماها نبودین نمیدونم کی کلید اضافی ها رو می دیدم.❤❤❤

خروجی امروز این گلدون +یه زیر گلدونی+یه ظرف که گل باهاش اب میدادم(الان هر چی خواستم اسمش بنویسم تو ذهنم نیمد😶)

اینم گلخونه پاکسازی شده ام که هنوز یه سری کارای ریز داره مثل اون تخته ها که باید شوهرم بره نجاری دو تا تخته سفید بیاره یکدست سفید باشن همشون+و اون گلدون زرده هم سفید بود رنگش بد شده بود این رنگ زرد خونه داشتم زدم بهش ولی تا چند روز دیگه رنگ سفید میزنم بهش

اینجا یک ماه پیش پر از انواع اقسام گلها بود با گلدونای کوچیک هر کدوم یه رنگ که همه رو رد کردم یه تخته سفید واسه کنار تخت بچه ها بود زده بودم جلو گلخونه بچه ها نرن روی شیشه اونم کندم ان شاءاله که دیگه نرن اون سمت که شوهرم غر بزنه چرا تخته رو کندی😆

بچه ها پاكسازى هاى امروز من از اين قراره : 

كل كفشاى خونواده كه تقريبا يه هفته وقت نكرده بودم واكس بزنم و توى راه سفر هم كثيف شده بودن رو تميز كردم و واكس زدم و اصلا روح من و كفشا جلا گرفت 

بعد ديدم با اين جيگرا بريم تو ماشين خيلى ظلمه 

تموم كفى ها، روكش صندلى ها، موكت كف ماشين (اسمشو نميدونم 😄 ) ، درز ها، چارچوب درا ،صندوق  

همممه جا رو ريختيم بيرون و دستمال كشيديم و شستيم و تميز كرديم

بعد كلى دستمال به درد نخور، ليوان كاغذى هزاران سال پيش 🫢، بطرى آب، آفتابگيرى كه گيره اش گم شده بود رو ريختيم دور  

روكش صندليا كه بستنى و سس و هزاران چيز نامعلوم ماليده بود بهشون 😐 

واقعا مايه شرمسارى بودن 

الان ولى مايه آرامش شدن 🫠 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد