2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741161 بازدید | 44737 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی های امروز 

سه تا تابلوی قرآنی و آیه و حدیث اینا دادیم به همسایه 

چند دست لباس کار کهنه 

چند تکه شیشه ک مال یک کمد بوده خود کمده استفاده میشه تو انباری 

چند تکه بنر که مال زیر وسایل توی انباری بود 

یک تخته زیر تخت ک خود تخت خیلی وقت قبل جمع شده بود

📌دوستای گلم پیشاپیش سال نوتون مبارک باشه امیدوارم در سال جدید همگی مینیمال تر از همیشه باشید و دلتون خوشه و لبتون خندون و ورودی هاتون پول و طلا و شادی و خوشبختی و سلامتی باشه و خروجی هاتون غم و غصه و مشکلات 

همه بیماران شفاپیدا کنن هیچ سفره ای بدون نان نباشه و کلی آرزوهای خوب برا همه 🌺🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘

مینیمال 

راستی قراره عید بریم شهرستان اونجا خانواده همسرم یه خونه روستایی دارن کلی وسایل اضافه داره با همسرم میخواییم پاکسازی کنیم ایشالا براتون هم گزارش میزنم هم عکس میزارم

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن

سلام به همگی

به به ینی روحم جلا پیدا کرد از پاکسازی دوستان

من پریروز ک خونه بودم یه در شیشه حبوباتم که خود شیشه شکسته بود ولی درش رو نگهداشته بودم،سه تا گلدون کوچولو اندازه دوتا بند انگشت،چندتا از همین شمع ها ک میذارن روی کیک پلاستیکیه😄😄

دوستمون عکسش رو گذاشته دادم پسرم بازی کنه همون لحظه شکست منم انداختمشون دور.

بعدم مهرها و سجاده های اضافه ، یه سری لاک و کش مو اضافه ک گذاشته بودم خروجی زیر کنسولم بودن به همراه ی اتو مو اوردم خونه مادرشوهرم.اتومو قسمت خواهرشوهرم شد،مهرهارو گفتم بدن مسجد کش و لاک ها هم بدن ب کسی ک دختر کوچولو داره.

یه قوریم کنار گذاشته بودم برای مامانم ک مادرشوهرم برداشت دیگه گفتم بمونه برای خودش،برای مامانم یکی دیگه میبرم.خداروشکر ۸ تا قوری شد ۶ تا😄😄😄

یه عالمه وسیله هم توی انبار هستن اونارو انشالله سرفرصت بیارم خونه مادرشوهرم استفاده کنن.

ینی بخاطر خروج همین چندتا تیکه خوشحالترینم😁😁😁😁😁

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام عزیزان

سال نو بر شما و خانواده محترم مبارک باد

زندگیاتون قشنگ

لباتون پر لبخند

و دلتون شاد 

و به اهداف و آرزوهاتون برسید

شاد باشید

و از خدا برای تک تکتون آرامش آرزومندم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام دوستای عزیزم سال نو با بهترین آرزوها مبارک باشه.

خوشحالم تو سال گذشته با شما آشنا شدم وامیدوارم تو سال جدید هم در کنار هم باشیم و برای پاکسازی هامون بهم انگیزه بدیم.

شادی صدام کنید

سلام بچه ها 

سال نو تون مبارك 😃

خيلى خوشحالم كه تو جمع تون بودم و هستم و از همه تون كلى چيز ياد گرفتم 

اميدوارم سال جديد براتون پر از خوبى و تميزى و خيال راحت باشه 🙂💛

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد