2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742019 بازدید | 44756 پست
ورودی هم داشتم یه شلوار به جای همین شلوار ک گذاشتم کنار یه تیشرت برای زیر مانتوم.یه جفت جوراب برای پ ...

بله منم این تاپیک رو خیلی دوست دارم 

هروقت بیام اینجا بعدش پامیشم هم خونه رو تمیز و مرتب میکنم و هم در کنارش پاکسازی میکنم 

اینکه دیگه به خرید و خرید و خرید وابسته نیستم برام خیلی حس فوق العاده خوشایندی داره و اون آرامش که نتیجشه💕💕💕💕💕💕💕  

❌لایک❌
این شش تا که گفتی خوشگلن بگرد تو دیج ی کالا خیلی تنوع داره شاید پیدا کردی .

نه فکر نکنم پیدا کنم از یه مغازه که جنساش مربوط ب ۸ ۷ سال پیشه خریدم حالا گفته پیدا میکنم کوووووو تا خبر بده😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موقع خرید جهیزیه کلا سرویس اورانوس که تو بازارمدلای مختلف داره نگرفتم خیلی وسوسه میشدم اما مقاومت ...

من سرویس اورانوس داشتم اصلا کارتنشو باز نکردم همونطوری فروختمش فقط ی جا برنجی و جای قند گرفتم بعدها.که باز الان از خرید سطل برنج ب اون بزرگی پشیمونم.کاش سایز کوچیکتر میخریدم و ساده تر

بله منم این تاپیک رو خیلی دوست دارم  هروقت بیام اینجا بعدش پامیشم هم خونه رو تمیز و مرتب میکنم ...

خیلی خیلی خوشحالم ک اینجارو پیدا کردم اگر با فرمون خودم میرفتم جلو چندسال دیگه خونمون میشد مثل خونه مامانم😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

خونه مامانم فاااااااااجعه ست.باز زندادشم همیشه میگه خونه شما خوبه خونه ما فاجعه ست😅😅😅😅

خیلی دلم میخواد بدونم خونشون چه خبره😆

اینو یادم رفت بگم که من پاسماوری هم نگرفتم به نظرم فقط جنبه دکوری داره وکارآمد نیس مگر کسی مثل دوستم ...

من ادویه زیاد استفاده میکردم ی ادویه ترکیبی خودم درست کردم ک دیگ تعداد ادویه هام از شش تا بیشتر نشه

مینیمال 
من ادویه زیاد استفاده میکردم ی ادویه ترکیبی خودم درست کردم ک دیگ تعداد ادویه هام از شش تا بیشتر نشه

چه عالللی اگه امکانش هست معرفی کنید و برای چه غذاهایی استفاده میکنید هم بفرمایید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
چه عالللی اگه امکانش هست معرفی کنید و برای چه غذاهایی استفاده میکنید هم بفرمایید

چشم . 

توی دفتر رسپی هام هست فردا عکس میگیرم میزارم داخل تاپیک 

برای انواع پلو مثل استنبلی . نثار پلو . عدس پلو .‌‌‌‌‌‌‌‌‌شیرینن پلو و... استفاده میکنم  

مینیمال 

سلام بچه ها ،

من يه بوت داشتم كه ١٠-١٢ سال پيش با كلى عشق خريده بودمش ولى همش به تيپم نميومد ... بلخره بعد مدتها خارج شد 🥲

از كتابهاى دانشگاهيم كلا ٢ تا كتاب مفيد و تخصصى مونده بود كه اونا رو هم دادم به كسى كه لازمش ميشد 

اين بود خروجى هاى تمام اين مدت من 🌻

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

من امروز فلاکس چای ماشینمون که سرش از دستم افتاد و ترک خورده بود رو گذاشتم خروجی کلمن آب دخترم که تا خم می شد آبش می ریخت. فردا اداره تعطیل بشه آخر هفته فقط می خوام پاکسازی اساسی کنم