2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741862 بازدید | 44752 پست

یکی از پیشرفتهام!! این بود که امروز از بازار هفتگی داشتیم میگذشتیم 

و من خداروشکر طبق برنامه ریزی هام هرچیزیو که باید بخرم به اندازه نیازمون خریدم از پوشاک و خورد و خوراک عید و ... 

همسرم گفت نمیخوای از ماشیم پیاده شیم یه چرخی بزنیم ببینیم چیزی نیاز داریم یا نه؟ منم چون میدونم اگه پا بذارم تو این بازار،طبق معمول خرید هیجانی خواهیم داشت. حالا منم نداشته باشم خونواده حتما خواهند داشت.پرسیدم مگه همه چی نگرفتیم ؟!

این بود که با قاطعیت نه گفتم و در حین عبور از خرید کردن های مردم و رقص انواع لباسها با وزش باد لذت بردم

خیلی عالی بود  

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.یه سوال

شما چند تا شیشه ادویه و شیشه حبوبات دارین؟

من ۱۸ تا شیشه حبوبات دارم هر ۶ تاش یه مدل هست،به نظرم باعث شده کابینتم شلوغ پلوغ به نظر برسه

البته به نظرم زیادم هست،باید ۱۲ تاش کنم.توی بعضی ااش دمنوش هاییه ک سالی دو سه بار بیشتر استفاده نمیشن.حالا به نظرتون ۱۲ تا رو یکدست کنم یا همینا ک هستن خوبن،فقط تعدادش رو کم کنم؟

شیشه ادویه هم کلا ۶ تاست ک برای ادویه هاییه ک خیلی کم استفاده میشه مثل دارچین و زنجبیلو...

زردچوبه و فلفل و ادویه کاری توی پاسماوری هست که هرروز استفاده میکنم.از لحاظ ادویه کاملا میمنیمال هستم ولی امان از شیشه هام😫😫

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
یکی از پیشرفتهام!! این بود که امروز از بازار هفتگی داشتیم میگذشتیم  و من خداروشکر طبق برنامه ر ...

خیلی عالیه عزیزم،ما گاهی از سر بیکاری میرفتیم بازار هفتگی هرچی وارد خونه میشد غیر ضروری بود. ولی الان حتی اگه داخل بازارم برم کاملا میدونم چی میخوام فقط چیزای لازم رو میخرم.پارسال از بازار هفتگی اومدیم یه کوه لباس خریدم چنتاش اصلا کیفیت نداشتن چنتاش ست نشدن کلا خرید خوبی نبود ولی امسال دیگ فرق داشت خریدام

سلام دوستان.یه سوال شما چند تا شیشه ادویه و شیشه حبوبات دارین؟ من ۱۸ تا شیشه حبوبات دارم هر ۶ تاش ...

سلام گلم . من بانکه هام یک شکلن اما سایزهای مختلف . ۱۲ تا بانکه دارم شش تا جا ادویه . 

مینیمال 

راستی یه خروجی دیگه هم امروز داشتم به شلوار لی که جنس خوبی نداشت قسمت فاقش کلا پوسیده بود انگار گذاشتم بزارم بیرون

یه چوب لباسی هم از انبار اورده بودم توی کمد دیواری اویزون بود که به جاش دوتا جا حوله ای چسبی زدم به در کمد برای جا جورابی هام

چوب لباسی هم برمیگرده انبار

ورودی هم داشتم یه شلوار به جای همین شلوار ک گذاشتم کنار یه تیشرت برای زیر مانتوم.یه جفت جوراب برای پسرم

یه جا حوله ای برای حوله اشپزخونه.

انشالله این تاپیک همیشه برقررار باشه،اکر با همین رویه برم جلو خونمون خیلی خلوت میشه.چون هم کوچیکه هم وسیله زیاد

من از سر کنجکاوی توی دیوار میچرخم .بعد یه بوفه ی بزرگ  را گذاشته بودن برای فروش پرررررراز ماشین ...

تجربه من میگه همینجوری تو هر بازاری گشتن بالاخره کار دست آدم میده😁

❌لایک❌
سلام گلم . من بانکه هام یک شکلن اما سایزهای مختلف . ۱۲ تا بانکه دارم شش تا جا ادویه .

سلام ب روی ماهتون عزیزم.

من سر جهیزیه ۶ تا کلا گرفتم بعدها دیدم کمه ۶ تا اضافه کردم

شیشه های جهازم خیلی ضعیفن یکیشون ۳ بار شکست هی رفتم ازش گرفتم.۶ تای بعدی ک گرفتم جنسش خوبه ولی ب دلم نیستن

چند ماه پیشم ۶ تا خریدم اینا هم خوشگلن هم جنس خوبی دارن ولی از مدلشون دیگ پیدا نکردم ک یکدست کنم

الان نمیدونم همرو یه شکل کنم یا نه

از طرفی اگه بخوام بزارم کنار دوباره بخرم،اینارو به کی بدم 

فروش هم عمرا نمیرن

تجربه من میگه همینجوری تو هر بازاری گشتن بالاخره کار دست آدم میده😁

اره دیگه

مغازه ای ک کاری نداریم بازاری ک چیزی لازم نداریم کلا وارد نشیم بهتره😄😄😄

خیلی عالیه عزیزم،ما گاهی از سر بیکاری میرفتیم بازار هفتگی هرچی وارد خونه میشد غیر ضروری بود. ولی الا ...

بله منم دیگه با لیست میرم خرید 

ولی اگه نیاز به چیزی نداشته باشم میدونم همون تفریحی کار دستمون میده !

هنوز به اون مرحله نرسیدم بعضی وقتا ببینم و رد بشم ...فکر میکنم زمان نیاز دارم 

❌لایک❌
خیلی عالیه عزیزم،ما گاهی از سر بیکاری میرفتیم بازار هفتگی هرچی وارد خونه میشد غیر ضروری بود. ولی الا ...

بله منم دیگه با لیست میرم خرید 

ولی اگه نیاز به چیزی نداشته باشم میدونم همون تفریحی کار دستمون میده !

هنوز به اون مرحله نرسیدم بعضی وقتا ببینم و رد بشم ...فکر میکنم زمان نیاز دارم 

❌لایک❌

من موقع خرید جهیزیه کلا سرویس اورانوس که تو بازارمدلای مختلف داره نگرفتم خیلی وسوسه میشدم اما مقاومت کردم چون به نظرم تعدادش برام کم بود واندازه هاشم به نظرمن مناسب نبود توسرویس پلاستیکمم ظرف برنج داشتم بجاش بانکه گرفتم ده تابزرگ برای حبوبات که یکیش شکست ازسایزهای دیگه هم هرکدوم چهارتا که ادویه و سبزی خشک و... بریزم.ازینکارم خییییلی راضیم

اما به مرور انقد ادویه گرفتیم ک کم اومد رفتم چهارده تا بانکه پلاستیکی برای ادویه گرفتم..دوس نداشتم پلاستیک بگیرم ولی مجبور بودم دیگه

ببخشید طولانی شد