2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44777 پست
من این مدلی گرفتم خیلی خوب بود هم کوچیکه اندازه نمکدونه

مرسی گلم . ی نفر دیگ هم این مدلی پیشنهاد داد حتما بهش فکر میکنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بر استارتر و همه ی بانوان این تاپیک🌺🌺🌺🌺

من یکماهی میشه خاموش میخوندم این تاپیک تا صد و خرده ای خوندم و یک انرژی عجیبی و حس خوبی به درون من اومد

شروع کردم اتاق خوابمون رو پاکسازی کردم که یه مشکلی پیش اومد باید خونه رو سم پاشی میکردیم

نگم که چقدر من بیقرار ادامه دادن پاکسازی بودم

من کلی شیشه سس دلستر کلی لباس کلی لوازم شکسته و تعمیراتی 

کلی وسایل که یا دوسشون داشتم یا یادگاری بود یا فکر میکردم روزی بدردم میخوره  حتی چندتا فلاسک چای و پارچ آب که تعمیر نیاز داشتن

رو گذاشتم برای بازیافت

شش دست تشک و بالشت برای جهزیم بود که پشم شیشه بودن و یه کمد رو اشغال کرده بودن اوناهم دادم مادرم چود خودش خریده بود

قراره دوتا تشک مهمان بگیرم چون زیا  مهمان ندارم

این هفته هم حسابی مشغول پاکسازی آشپزخونه شدم

من این حس خوب و لذت رو مدیون شماها هستم♥️♥️

سلام بر استارتر و همه ی بانوان این تاپیک🌺🌺🌺🌺 من یکماهی میشه خاموش میخوندم این تاپیک تا صد و خرد ...

❤️🌺😍😍😍😍عالیه آفرین خدا قوت 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

سلام خروجی امروز

یه قابلمه تفلون که داغوووون شده بود باید بزارم انبار تا بعد بفروشم

یه تابه روحی که اضافه ست.اونم میره انبار

ظرف خرد کن دستیم که پسرم شکسته باید یکی مثلشو پیدا کنم اینم بندازم بره چون جای شکستگیش کلی میکروب جمع میشه.

یه ابکش پلاستیکی و ی قوری هم گذاشتم کنار بدم به مامانم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من امروز این کش گذاشتم خروجی.

تصمیم دارم کش ها وگلسرهام محدود کنم موهام باز بذارم به چند دلیل اول اینکه

می خوام از زیبایی موهام لذت ببرم

دوم اینکه وقتی پیر شدم دیگه این موها ندارم که باز بذارمشون از زیبایی شون لذت ببرم.

سوم اینکه دیدید اروپایی ها چقدر صاف وساده اند چه در جشنواره هایی مثل کن وبرلین وجشنواره های موسیقی شون چه تو مستند ها وچه در فیلم ها.لزوما نمی خوام تاییدشون کنم دنبال دست چین رفتارهای خوب هستیم.یا ژاپنی ها یا هندی ها.

شایدم من دقت نکردم ولی تا جایی که می دونم گل سر وکش مو این جور چیزا ندارند.

شادی صدام کنید
من امروز این کش گذاشتم خروجی. تصمیم دارم کش ها وگلسرهام محدود کنم موهام باز بذارم به چند دلیل اول ا ...

آره عزیزم اینکه موها باز بذاری باشه یجور ورزش برا موها حساب میشه به رشدشان کمک میکنه من یه مدت موهامو خیلی سفت می‌بستم جلوی موهام خیلی کم شده بود ولی الان یه مدته باز میذارم بهترشدن سعی کن به موهات برسی من روغن آرمان گرفتم موهام نرمترشده فقط الان یه کش و یه گیره دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خانوما اوناییکه جارو نپتون دستی ندارن برا آشغالای ریز زودزود جارو برقی میکشین؟

من هرروز جارو برقی میکشم و نپتون هم استفاده میکنم بازم حس میکنم خونه تمیز نیس البته دلیلش دخترمه که عادت نداره یه جا بشینه چیزی بخوره راه میره و میخوره البته الان نسبت به قبل تا حدودی بهتر شده

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
من هرروز جارو برقی میکشم و نپتون هم استفاده میکنم بازم حس میکنم خونه تمیز نیس البته دلیلش دخترمه که ...

میخواستم نپتونمو بذارم خروجی ولی دیدم خیلی ازش استفاده دارم منم دخترم خیلی بریز بپاش میکنه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.