2777
2789

بچها من از نگرانی دارم میمیرم ما طبقه ۴ ساختمونیم و ساختمون رو به رویی هم ۴ طبقس و رو پشت بومش یه دکل مخابراتی گذاشته ۳ ساله اینجاییم اینم چند ساله اینجاس من اقدام به بارداری کردم خیلی میترسم الان نازا باشم یا مثلا باردار باشم بچم سقط بشه چیکار کنم نمیتونیم از اینجا بلند شیم پول میخواد پول از کجا بیاریم شوهرم رفته به مدیر ساختمونشون گفته طرف گفته ضرر نداره من رفتم از بهداشت نامه اوردم نامشو اورده نشون شوهرم داده اون طرف تو یکی از ارگان های نطامیه اسم نمیارم به شوهرم گفتم نکنه با پارتی نامه بهداشت رو گرفته کسی بوده نزدیک دکل زندگی کرده باشه؟ حامله شده باشه سقط نکرده باشه بچش سالم خودش سالم باشه؟انقدر استرس دارم دارم نابود میشم

اووه😐

ما هم دکل نزدیکمونه سرعت نتم عالیه روزی ۳ بار ازش تشکر میکنم بابت وجودش

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بلههه خیلی این مسئله رو جدی بگیرید...

اینو بعنوان یک مهندس شبکه بهتون میگم، خیلی جدی بگیرید امواج رادیویی دکل حتی کشنده میتونه باشه و باعث سرطان باشه...

بعد هم منظورتون اینه طرف شخصی دکل گذاشته و یا با مجوز بوده؟؟

چون حتی بخوان داخل یک ساختمون دکل بزنن قبلش کلی مهندسی و معماری میکنن و مجوز میخواد و حتی اجازه مدیریت اون ساختمان...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بله بلههه خیلی این مسئله رو جدی بگیرید...اینو بعنوان یک مهندس شبکه بهتون میگم، خیلی جدی بگیرید امواج ...

بله کلی مجوز و نامه و بهداشت و اینا برگشو اورده نشون شوهرم داده؟ پس یعنی میگید از اینجا بریم؟

بله بلههه خیلی این مسئله رو جدی بگیرید...اینو بعنوان یک مهندس شبکه بهتون میگم، خیلی جدی بگیرید امواج ...

ببخشید یه خانمی میگه برید پنجرتون رو ورق الومینیوم بچسبونید ایا اینکار اوکیه؟ اشعش از شبشه رد میشه ؟ از بتون و اجر ساختمون چی؟

بله کلی مجوز و نامه و بهداشت و اینا برگشو اورده نشون شوهرم داده؟ پس یعنی میگید از اینجا بریم؟

طبقه چندم هستید شما؟؟

اگه طبقه های پایین باشید بازم مشکلی نیست...

واقعا در تعجبم که با وجود این همه پیشرفت هنوز از سیستم های مخابراتی قدیمی استفاده میشه!!!

اونوقت اون سر دنیا دارن اینترنت ماهواره ای استارلینک راه اندازی میکنن ما هنوز روی امواج رادیویی مغناطیسی موندیم...

سعی کنید استرس و ناراحتی ندید و اگرم طبقه های پایین هستید مشکلی نیست

طبقه چندم هستید شما؟؟اگه طبقه های پایین باشید بازم مشکلی نیست...واقعا در تعجبم که با وجود این همه پی ...

ببینید دکل مستقیم روبه رو ما نیست کلا ساختمان ما ۴ طبقس ما طبقه ۴ هستیم ساختمون رو به رو هم ۴ طبقس و این دکل بالای پشت بومشون هست ما پایین تریم از لحاظ سطح و تراز

ببخشید یه خانمی میگه برید پنجرتون رو ورق الومینیوم بچسبونید ایا اینکار اوکیه؟ اشعش از شبشه رد میشه ؟ ...

خیر هیچ ربطی نداره ببخشید اون امواج شدیدا قوی تر هستن بخش خنده دار اینه که همون دکل ها با سیم های فویل دار متصل شده!!!

اگه به این سادگی بود خب هرشخصی فویل بزنه میتونه اختلال ایجاد کنه و اینترنت یک منطقه رو به کلی قطع کنه 😂😂

امواج اون دکل هزار برابر قویتر امواج موبایل هست ولی شدیدا تعجب برام داره که چجوری سمت شما این اتفاق افتاده...

بازم میگم اگه طبقه های پایین باشید مشکلی نیست

ببینید دکل مستقیم روبه رو ما نیست کلا ساختمان ما ۴ طبقس ما طبقه ۴ هستیم ساختمون رو به رو هم ۴ طبقس و ...

خیر پس مشکلی به اون صورت نیست ولی احتیاط بکنید حتما این دکل بیشتر پشت بوم همون همسایه اتون که این دکل راه اندازی شده رو بیشتر در معرض امواج قرار میده...

اگه ساختمونتون از لحاظ ارتفاع خیلی فاصله داره مشکلی نداره...

سعی کنید تا جایی که میتونید اصلا نزدیک این دکل بیرون از خونتون نشید