2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یه چند وقتی هست بعد از مسافرت،تنبل شدم و وسایلم رو وارسی نکردم تا چیزی بذارم خروجی.امروزشا ...

بیای تو تاپیک از پست های دوستان انرژی میگیری و شروع میکنی 💖

❌لایک❌

من برعکس جنس خوب میخرم مگه لباسهام خراب میشه چند سال میپوشم عالی پولم را هم هدر نمیدم .چند تا جنس ارزون بخرم هر سال اصلا به صرفه نیست تازه بعد چند سال هم میدم بیرون یه بنده خدایی بپوشه چون هنوزم عالی مونده 

بیا با من دوست بشو پس . هیچی تو گوشی  منم نیست .  خوبه عجیب الخلقه های دنیای واقعی ، تو ...

اون ارتعاشاتش با شما یکی نبوده 😊

یکی از عمه های من به واسطه شغل همسرش مدام در حال اثاث کشیه،حتی تو شهر خودمون،حالا یا به خاطر تموم شدن اجاره یه ساله ش یا اینکه صاحبخونه یه برنامه ای برای خونه ش داره یا سالی یه بار باید بره شهرهای دیگه (البته یه خونه تهران دارن)

خلاصه خونش به نظر من بهشته بهشت !

وضعشون خیلی خوبه،از هرچیزی بهترین مارک رو میخره ولی اصولی و به اندازه نیاز واقعی.....تو آشپزخونه که میری و در کمد و کابینت ها که باز میکنی خیلی خیلی کم وسایل تو کمد هاست گاهیم خالیه، انگار تازه اومدن تو اون خونه و بقیه اثاث رو هنوز نیاوردن! 

یه دست مبل راحتی،یه تی وی فقط تو هال

تو اتاقها هیچ چیزی نیست به جز یه تخت ساده و مرتب

در کمد دیواری که باز میکنی یه چادر نماز و یه سجاده و چند دست خیلی کم در حد رفتن به یه مسافرت! تو کمده 

تو سرویس بهداشتیاش هیچ چیزی قابل رویت نیست 

حتی همون شامپو و ماسک مو و...همراه خودش میاره بیرون،خشک میکنه میذاره تو کمد زیر روشویی (بستگی به خونه ش داره البته کمد یا روشویی داشته باشه یا نه ولی باز تو حموم چیزی نمیبینی!)

خیلی خیلی خیلی خونه و سبک زندگیشو دوست دارم 

عمه م میگه تو تنها کسی هستی که مثه خودمی و خوشت میاد همه میگن انگار رفتیم جایی که طرف چند روز اینجا مسافرت اومده با یه چمدون لباس و تا نهایت یه هفته دیگه داره میره و خرده وسایلم مال صاحبخونه ست برای رفع نیازهای ضروری....

❌لایک❌

سلام دوستان مرسی که هستین و  وقت میذارین راهنمایی میکنین،من می‌خوام برم مبل و نهارخوری و میز تی وی ببینم ،تو نظرم راحتی هست شایدم مبل ال ،اگه نکته خاصی یا مدل زیبایی یا رنگ قشنگی مدنظرتون هست ممنون میشم بهم بگین ،پیشاپیش متشکرم ،🙏

من برعکس جنس خوب میخرم مگه لباسهام خراب میشه چند سال میپوشم عالی پولم را هم هدر نمیدم .چند تا جنس ار ...

بله 

این یه نکته ایه که اگه تو خرید رعایت کنیم چند سال راحتیم بابت خرید

و مرتب دغدغه خرید نداریم 

❌لایک❌
منم مثل اکثرخانما علاقه به پاکسازی وخلوت بودن ونظم رو ازکودکی باخودم داشتم البته این حرف خودم نیس دی ...

یه نکته جالب اینجا میبینم اینه که، ما قبلا فکر میکردیم کسانی مثه ما چقدر کم هستن یا اصلا نیستن! 

برام خیلی هیجان انگیزه کسانی مثه خودم یه جا جمع میبینم و متوجه میشم ما کم نیستیم و کلی حرف و نظر یک سو و یه جهت داریم 🙃🙃

سایه پدر و مادرتون رو سرتون مستدام عزیزدل🌺

❌لایک❌

در راستاي كادوهايي كه اطرافيانمون  بهمون ميدن و مجبوريم مدتي نگهشون داريم اين گلدوني كه عكسشو ميذارم جزو اوناس كه موقع باز كردن كادو قيافه من ديدني بود چون واقعا نه به دردم ميخورد و نه دوستش داشتم ولي مجبوري جلوي اون طرف طوري وانمود كردم كه يكي از مورد علاقه ترين گلدونارو برام گرفتين😂ولي از اونجايي كه نميتونستم همينجوري بذارمش يه جايي از خونه اينجوري كاورش كردم😄

خوب شده يا نه؟