2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا امروز خواننده خاموش بودم

یه گزارش کوچولو بدم

چند روز پیش کشو دراورم رو ریختم بیرون کلی خروجی داشتم(لوازم آرایشی) یا استفاده نمیکردم یا تاریخ مصرفشون گذشته بود

چند تا لاک

دوتا رژ

یه صابون ابرو

یه پنکیک

یه ریمل

یه اکسیدان(اصلاً یادم نیست کی خریدمش)

یه پد لاک پاک کن که رسماً تموم شده بود فقط ظرفش مونده بود🥴

یه برس مو که برای همسرم بود(غیرقابل استفاده شده بود)

خلاصه کلی حس خوب بهم داد

الان کشو قشنگ خلوت شده و مرتب

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن

خروجی امروزم: دو تا کتاب

تغذیه امروزم:

- صبحانه
یه کف دست سنگک
یه قوطی کبریت پنیر
یه مرباخوری عسل
یه فنجون چای

- میان وعده
دو تا باقلوا 
چای
یک سوم سیب

- ناهار
آبگوشت یه ملاقه 
گوشت کوبیده ۴ قاشق
خیارشور
سبزی خوردن
نون تنوری سه کف دست😑

خروجی های امروزم سه تا روسری،یه شال بافتنی،یه شال نازک که همش سر میخورد،چهارتا شلوار ،کاپشن کهنه همسرم با یه بلوز و شلوار که اصلا نمی پوشیدشون،الان تو کشو چهارتا شال و یک شال کلاه بافتنی،با یه روسری دارم فقط

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خروجی امروزم: دو تا کتاب تغذیه امروزم: - صبحانه یه کف دست سنگک یه قوطی کبریت پنیر یه مرب ...

من امروز اعصابم خورد بود خیلی خوردم.

سفره رو که پهن کردم به شوهرم گفتم: من میخوام امروز خیلی غذا بخورم چون اعصابم خورده 😁 شوهرمم گفت بخور نوش جونت

انتظار داشتم بگه نه نخوووور ولی متاسفانه همکاری نکرد باهام. (معلومه میخوام تقصیرو بندازم گردن شوهرم دیگه؟ ) 🥴🙈🙈🙈

بچه ها من دیروز برای کارای دندونپزشکیم رفتم بیرون .همه جا حراج زده بودن و.... این روزا هواسمون به و ...

به نظرم بهترین کار برای وقتی میخوایم خرید هیجانی نداشته باشیم اینه که با لیست مورد نیازمون بریم خرید 

بدونیم چی میخوایم 

نه اینکه همینجوری تو بازار بگردیم 

قطعا بدون لیست خرید هیجانی و بدون استفاده خواهیم داشت 

❌لایک❌