2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست
سلام عزیزان  من اولین باره تو نی نی سایت پیام و نظر میذارم نزدیک یک ماه طول کشید تا همه ی کام ...

عزیزم 🤩خسته خوندن نباشید😅

چقدر پیامتون باحال و جالب بود ،لبخند به لبم اورد😅😅😚😚😚😝😬

مینی‌مالیست های حرفه ای عزیز بیاید منو راهنمایی کنید ممنون میشم  خونه ما نقشه س یه شکلیه که فض ...

لطفا اگه فقط یک ساله و خونه جدید بزرگتره رد نکن. از طرفی میز ناهار خوری داری؟ 

اگه اره  یا تو خونه جدید بخوای بخری که همیشه از صندلیای اون برای تعداد نفرات بیشتر میشه استفاده کرد و می تونی سه نفره رو رد کنی و خلوت کنی هم این خونه هم اون یکی رو.

🧡 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا اگه فقط یک ساله و خونه جدید بزرگتره رد نکن. از طرفی میز ناهار خوری داری؟  اگه اره  ی ...

خونه جدید فقط ی حرفه راستی ما این خونه رو سه سال هست ک خریدیم . قصدمون عوض کردنش هست . از طرفی همسرم امسال سرمایه کارش رو زیاد کرد اگر این کارو نمی‌کرد میشد خونه رو عوض کنیم . الان هم بهش میگم میگه شهریور خونه بزرگ برات رهن میکنم اینو می‌دیم رهن تا دستمون باز بشه . ولی راستی من دوست ندارم برم مستأجری برام سخته . از طرفی دخترم هیچ وسیله ای نداره  اتاق نداره فقط ی گهواره .

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
لطفا اگه فقط یک ساله و خونه جدید بزرگتره رد نکن. از طرفی میز ناهار خوری داری؟  اگه اره  ی ...

نه میز ناهار خوری ندارم .نظرت چیه ک مبلام رو عوض کنم و یه دست ال کم جا بگیرم ؟

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچها من سه چهارسال قبل برای جهیزیم یک ست قابلمه گرانیتی و یه ست استیل خریدم(به اصرار مامانم)همینکه اومدم خونه خودم قابلمه استیلا رو نو نو فروختم با مقداری وسایل اشپزخونه اضافی و همون سال ست قابلمه مسی خریدم،خییییلی راضیم و کلی هم خاصیت داره مخصوصا برای پوست ومو

الان تحت تاثیرمن خاله و مامان و اقوام شوهرمم رفتن مس خریدن 😛🤩

فقط توی مس نمیتونم کباب و کوکو درست کنم و برای غذاهای سرخ کردنی از دوسایز قابلمه گرانیتیم کمک میگیرم

بقیه قابلمه گرانیتیام ک سایز بزرگن نو تو انبارن

خونه جدید فقط ی حرفه راستی ما این خونه رو سه سال هست ک خریدیم . قصدمون عوض کردنش هست . از طرفی همسرم ...

پس فکر کنم بهتره رو این فکر کنی که همینجا می مونی. 

راستش رو مبل ال خیلی تبلیغه که مناسب فضاهای کوچیکه و ..‌ ام شخصا (واقعا فقط سلیقه شخصیه) ال دوست ندارم و اگه قرار به خرید باشه مبل ظریف تر و کم جا تر رو بیشتر می پسندم 

حالا اگه جای شما باشم فقط یه کاناپه رد می کنم و فعلا مبل نمیگیرم چون خدا گل دختری نازتو حفظ کنه بزار هم مبل نرمتری وقتی بچه کوچیکه داشته باشی و هم وقتی از اب و گل در اومد مبل نو بگیری که دیگه خراب نشه. این مبلای فعلیت هنوز جای خدمت دارن حیفه رد کنیشون😁

🧡 

گزارش این هفته من:

دو سال قبل یه خونه ۲۱۰ متری داشتیم که به خاطرش مجبورشدیم دوعدد کنسول بزرگ و چنتا فرش و پرده و وسایل دیگههه اضافه کنیم و این قضیه متضاد بود با اهداف مینیمالیستیم تااینکه چند روز قبل مجدد اثاث کشی داشتیم اینبار به خونه۱۳۰ متری

و بلخره چیدمان موردعلاقم بدست اوردم

چیارو فروختم؟؟ دوعدد کنسول ،یک میزتوالت با آینه اش ، میزاتو و کمد سیب زمینی پیاز ،وکلللی وسیله ریز و درشت 

فرشارو و یسری لوازم کاربردیو بردیم باغ و خلاصهههه

همیشه اثاث کشیام از عصرشروع میشد تا دو شب و کارگرا هلاااک میشدن

ولی اینبار دوساعته تموم شد

چون وسایلم مختصر و مفید بود یعنی کیف کردم

خونم و چیدمانش خلوت و تمیز و شیک شده

کابینتا خلوووت

کیف میکنم🤩😛

پس فکر کنم بهتره رو این فکر کنی که همینجا می مونی.  راستش رو مبل ال خیلی تبلیغه که مناسب فضاها ...

درسته حالا با همسرم صحبت میکنم راحبش امیدوارم موافقت کنه . اون وقت منم مجبور نیستم برم مستأجری . شایدم مبلم رو دادم ب خواهرم استفاده کنه و وقتی رفتم خونه جدید ازش پس گرفتم نمی‌دونم واقعا . فقط دوس دارم خلوت باشه اطرافم و فضای خونه باز باشه برا دختر کوچولوم

گزارش این هفته من: دو سال قبل یه خونه ۲۱۰ متری داشتیم که به خاطرش مجبورشدیم دوعدد کنسول بزرگ و چنتا ...

مبارک باشه بهترین کارو کردی امیدوارم همیشه خونه ت خلوت و پر از آرامش باشه 

سلام روزتون بخیر. 

منم چند وقت هست که خواننده خاموش بودم و همگام با مطالب در حال پاکسازی وسیله هام.

تا الان کلی از وسیله ها رو پاکسازی کردم، در کنار شما امیدوارم که به یه خونه خلوت و ایده آل برسم.😍

تو هرچی مینیمال باشم ولی تو لباس هنوز نتونستم به اون صورت،خروجیم بشدت زیاده یعنی هرماهی یک الی دو پلاستیک زباله بزرگ میدم خیریه

ولی ورودیمم به نسبت زیاده

چون پسرخالم مغازه مانتو فروشی داره و من هرسری کللی مانتو و پالتو و سیوشرت شلوار ازش میخرم

الان هردو اتاقم کمددیواری داره و پر از لباسای منه.نزدیک پونزده تا پالتو و کاپشن نو که حیفم میاد ردشون کنم

بنظرتون بزارم تو کمد تو چوب لباسیا بمونه؟ یا همشونو غیر یکی دوتا دم دستی و مجلسی بزارم بالای کمددیواری تو کاور؟؟؟

خسته شدم ازین حجم ازلباس🤦🥴

خروجی های آشپزخونه:

میوه خشک کن چون رو شوفاژ راحت ترم و چند ساله استفاده نشده

بستتی خوری ۶ تایی گل پنبه با قاشق هاش که کاراییش فقط این بود که برا هفت سین می چیدم ولی دیدم میشه تو چیزهای دیگه ای چید

از این قالب ۴ تاییها که باهاش بستنی یخی درست می کنیم که  از این سیلیکونیا مامانم خریده بود برام و دیگه بلهاش کار نمی کردم

چند تا قالب ژله که من بلد نبودم باهاشون درست کار کنم و فقط چون جدید و نو بودن دلم ننیوند رد کنم که با شماها شجاع شدم ردش کردم

فلاسک که هدیه بود و فقط ظاهرش قشنگ بود سایزش مناسب نبود

تخته اشپزخونه ۴ تایی که پلاستیک بود ولی کارایی داشت بازم به کمک این تاپیک راضی شدم بره همون چوبی و شیشه ای که دارم برام کافیه

فنجون ۶ تایی سرامیک کاپوچینو که دهنه اش زیادی گشاد بود و بیشتر خوشگل بود تا کارا تازه یکیشم شکسته بود

دو تا کارد و یه پوست کن که من بهترشو دارم بی خود نگه داشته بودم

و ست این کاسه فلزی رنگیا که درهاشون همرنگشونن 

اصلا نمی دونم چرا خریده بودم چون توش دیده نمیشد به درد یخچال نمی خورد و من اصلا استفاده نداشتم

سطل زباله فلزی پدالی هم به شرکت همسر اهدا شد چون خیلی بزرگ بود

چند تا پارچه دم کنی هم زیاده ولی واقعیت چون من تازه یاد گرفتم برنج رو بدون دم کنی بذارم نگه داشتم که اگه خراب کاری شد رد نکرده باشم 

🧡 
تو هرچی مینیمال باشم ولی تو لباس هنوز نتونستم به اون صورت،خروجیم بشدت زیاده یعنی هرماهی یک الی دو پل ...

می دونی من فکر کنم هنوز راه زیاد داریم تا مینیمالیست شدن شایدم هیچ کدوم نشیم 

من فقط وقتی می خوام رد کنم و دلم نمیاد میذارم بالای کمد که جلو چشمم نباشن بعد از یه مدت ذهنم اروم میشه می تونم رد کنم و برا همین فکر می کنم بهتره تو کمد بمونه فقط می تونی فصلی کنی لباسا رو که کمد خلوت تر شه. رو همون ورودیا کار کن این جوری که وقتی می خوای اضافه کنی ببین از کدوم یکی از قبلیا می تونی دل بکنی  

یه چیزی هم بگم فکر کنم سبک زندگی هم خیلی موثره

یکی که خیلی رفت و امد داره یا سر کار میره با منی که تو خونه ام و بیرون رفتنهام کمتره خوب نمیشه یه اندازه مانتو داشته باشیم 

من رفت و امد خانوادگی با دوستان تو ماه چند تا میرم همشم با یه اکیپ خوب لباس مهمونیام باید بیشتر باشه و الا تو همون ماه کم میارم با کسی که مهموتی کمتر میره یا مهمونا اکثرا نزدیکان هستن.

🧡