2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما صندلی و میز تاشو مسافرتی به نظرتون با سبک مینیمال در تضاد ما زیاد میریم طبیعت و از طرفی هم دکت ...

تو خونه از میز نهارخوری استفاده می کنید؟

همیشه روی مبل می شینید؟

خونه مادرتون،مادر همسرتون ،اقوام روی صندلی ومبل می شنینید؟

از توالت فرنگی استفاده می کنید؟

اگه جواب تمام این سوال ها بله است حتما بخر اگه نه یا تک وتوک جوابت به این سوال ها نه با حساب اینکه ۶ ماه از سال واقعا نمیشه برای پیک نیک بیرون رفت به خاطر سرمای هوا

اون ۶ ماه باقی مونده هم بستکی داره چقدر اهل گردش وپیک‌نیک باشید مثلا هر تعطیلات می رید بیرون؟هر اخر هفته؟

تنها می رید یا با اقوام؟اون ها هم میز وصندلی تاشو دارند؟معذب نمی شید اون ها روی زمین باشن  شما روی صندلی؟

اگه بزرگتری باشه معدب نمی شید؟اگه بچه کوچیکی باشه بهانه صندلی شما نمی گیره؟

براتون مقدور نیست به جز جنگل های عمیق ودشت جایی پیک‌نیک کنید که مثل الاچیق میز وصندلی داشته باشه خیلی از مراکز تفریحی این امکان دارند؟

جواب مجموعه این سوال ها می تونه تو خرید کمکتون کنه.

شادی صدام کنید
اینم برای دوستانی که دارن پاکسازی میکنن و میخوان وسایل بلااستفاده شون رو بفروشن. من خودم اینجوری بود ...

دقیقا ،شوهرمن نمیزاره وسیله ای بفروشم مگه باسود،میگه اگه میخای ارزون بدی باشه خاک بخوره یا بده خیریه ولی مفت نفروش

نمیدونم کدوم عقیده درسته🧐🤔