2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست
من نمیتونم باهرکدوم خاطره دارم.فک کن جوراباشونم نگه داشتم چیکارکنم دلم نمیاد ولی امروز کلی کتاب وتیک ...

سعی کن خاطره هارو تو ذهنت داشته باشی یه چندتایی که خیلی نو موندن رو نگه دار بعد یه مدت اونارو بده به بچه ی یکی دیگه منم مث تو بودم فک کن مانتویی که اول نامزدیمون همسرم خریده بود رو نگه داشته بودم مدلش مجلسی بود نمیتونستم دم دستی بپوشم حیفمم میومد بندازم ولی دیروز بالاخره گذاشتمش خروجی با کلی از لباسای نوزادی دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منظورم اینا بود.واسه من کاربرد داره و وقتی کامل مر باشه قشنگ و مرتب هست توی کمد.

چ ایده خوووبی.0مررسی عزیزم.. منم سفارش میدم از دیج ی کالا 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من نمیتونم باهرکدوم خاطره دارم.فک کن جوراباشونم نگه داشتم چیکارکنم دلم نمیاد ولی امروز کلی کتاب وتیک ...

اخه من ی مشکلی هم با اینا دارم ، تا اینا رو بیرون میذاری فرداش لازم میشه

مثلا یچیزو ده سلل نگه داشتی شاید بکار بیاد ، نمیاد

لعد تا رد میکنی فرداش یجوری لازم میشع ک دوباره مجبور ب خریدش نشی شانس اوردی

امروز رفتم خونه دوستم به قدری کثیف بود که نگم براتون

چند روز پیشام رفتم خونه برادر زادم که چند سال میشد نرفتم یعنس به قدری کثیف بود به قدری کثیف بود که نگم براتون . اشپز خونش افتضاح در حد دست شویی بین راهی کثیف بود

این کاور ها هم سایز بندی داره هم جنس های مختلف و هم برای تشک داره و هم بالشت و پتو و لباس کیفیتش  به نظرم خیلی خوبه

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

منم دیشب خوابم برده شیر توقابلمه بوده روگاز ،نصف شب از دود بیدارشدم خونه خاکستری شده،همه چیو دارم میشورم

انواه خوشبوکننده و اسپند و گلابم اسپری کردم ولی خونه و وسایل و لباسا بوی شلغم سوخته گرفته🥴😅

خیییلی بوس چندشیه

چیکارکنم بو بره

دروپنجره ها هم یسره بازه ولی بو تو جسم خونه رفته انگاری