2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741151 بازدید | 44737 پست
استارتر عزیز خوشحالم تاپیک تونو پیدا کردم . چندهفته ی پیش تاپیک تون رو گذرا خوندم دیروز عملیش کردم ...

عزیزدلی خوشحالم که آرامش و نظم رو برای زندگیت انتخاب کردی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینکارو کردم ولی خب الان خیلی تنهام .

تنهایی رو با هدف گذاری پر کن

در راه رسیدن به اهدافت با آدمهای جدیدی آشنا میشی

با همسرم صحبت کردم بعضی وسایل ببریم خونه باغ چندان استقبال نکرد فقط بوفه ها گفت چون خیلی کلافه ات کر ...

این که ورودی رو کنترل کنیم خیللللی آسونتر و بصرفه تره

شروع کن احتمالا اتاقت به نقطه انفجار رسیده که این تاپیکو پیدا کردی از همین امروز بطور نامحسوس سه ت ...

وای یاد خودم افتادم بچه که بودم چیزیو میشکوندم اینطوری میکردم البته بعدشم میرفتم خودمو لو میدادم  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من تور ساده سفید گرفتم. کنارشم یه دستک طرحدار داره که به رنگ مبلمان و فرشها میاد. البته الان طرح ...

تور با حریر فرق میکنه؟میشه عکس پرده ات بدی منم تابستون باید پرده هام عوض کنم از بس دوقلوهام پرده رو کشیدن دیگه افتضاح شدن به نظرت این پرده‌ های آماده حریر و دو تا تک رنگ کنار آماده اینستا الان زیاد شده خوبه ؟

مامان من ن میذاره ب کسی بدم چیزی رو ن دور برزیم کمپ اتاقم داره منفجر میشه جا نیست وسایل نو رو بذارم ...

انشالله خودت که مستقل شدی سبک زندگی متفاوت از مادرت رو در پیش بگیر.. 

مامان منم فوق العاده ماکسیمال.. حرف هم گوش نمی‌ده 😕

ولی خونه خودم بسیار مینیمال و خلوت 😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
انشالله خودت که مستقل شدی سبک زندگی متفاوت از مادرت رو در پیش بگیر..  مامان منم فوق العاده ماک ...

چرا تیپیکال همه مامانا همینه؟!!

منم امار همه وسایلمو مامانم داره بااینکه چهارساله ازدواج کردم و مستقلم،هروسلیه ای رو که رد میکنم قایمکیه،مامانم چندوقت بعد میپرسه فلان وسیلت کو؟ میگم انباریه

چون اگه راستشو بگم قیامت میشه

فقط عاشق انبار کردنه