2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741084 بازدید | 44733 پست
با همسرم صحبت کردم بعضی وسایل ببریم خونه باغ چندان استقبال نکرد فقط بوفه ها گفت چون خیلی کلافه ات کر ...

دیروز به شوهرم هرچقدرگفتم تخت گهواره ای دخترمون بذارم دیوار بفروشیم نذاشت نمیدونم مردا چرا اصلا دلشون نمیاد یه وسیله ای از خونه کم بشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد پتو هم با وجودی ک از شهرستان برام مهمون میاد ک می مونن .

فقط چهارتا تشک یک نفره دارم و ۴ تا پتوی یک نفره 

و چهارتا بالش و لاغیر..

تا دلتون بخواد تشک و پتوی دو نفره داشتم ک کادو اورده بودن یا واسه جهیزیه ام بود همه رو فروختم.. 😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
بچه ها ی نکته ب ذهنم رسید .. دقت کردید ادما هر چی سنشون می‌ره بالا وابستگیشون به دنیا و وسایلش و... ...

بستگی به شرایط زندگی آدما داره مامانم امسال خروجی خیلی داشت موقع اثاث کشی کلی وسایلاشو رد کرد لباسای اضافی روهم چندوقت پیش گذاشت خروجی با لباسای که منم کنار گذاشته بودم دادیم به یه نیازمند مادرشوهرمم که کلا عقایدش مث ماهاست اصلا وسیله ی اضافی یا دکوری خونش نداره خونش مث تازه عروساس ولی رو ورودی لباسشون اصلا کنترل ندارن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچها یه سوال

شما هرلباسیو که شش ماه تا یکساله استفاده نکردید ردمیکنید ؟؟؟؟ حتی اگه نو باشه؟؟؟

من چندین دست کاپشن و ست هودی شلوار اسپرت دارم که دیگه سلیقه من نیست،خیلی وقته استفاده نکردم چون نیازم نشده

یعنی الان اونارو باید ردکنم؟؟؟

پرده پذیرایی من تور سفید زیرش استر داره‌

اتاق هام حریر کرم با گل هایی محو‌طلایی زیرش آستر داره.

آشپزخونه هم برای اینکه بتونیم فضای باغچه ببینیم تا نصف پنجره از همون پرده پذیرایی نصب کردیم.

شادی صدام کنید
مامان من ن میذاره ب کسی بدم چیزی رو ن دور برزیم کمپ اتاقم داره منفجر میشه جا نیست وسایل نو رو بذارم ...

شروع کن

احتمالا اتاقت به نقطه انفجار رسیده که این تاپیکو پیدا کردی

از همین امروز بطور نامحسوس سه تا از چیزایی که میدونی سالهاست استفاده نکردی بزار ته سطل آشغال😏😏 و اشغال بریز روش که ردی ازش باقی نمونه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بچها یه سوال شما هرلباسیو که شش ماه تا یکساله استفاده نکردید ردمیکنید ؟؟؟؟ حتی اگه نو باشه؟؟؟ من چ ...

بفروش تو کمدا یا دیوار

بجای چند ست بتونی ۲ ست بگیری که دوست داری بهتره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵