2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741140 بازدید | 44737 پست
نه منظورم تعداد پتوهاست منم یه مدت کمد دیواری نداشتم همین جوری پتوها چیده بودم روشم یه چیزی کشیده بو ...

منم کمددیواری ندارم تو گوشه ی اتاق چیدم ملافه ی سفیدم انداختم روش

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه دونه رنگی دارم و یه چادر نماز قبلا مثل شما زیاد چادر دوخته یا پارچه داشتم  همه رو یا بخ ...

منم خیلیاشو به امید همچین روزی نگه داشته بودم ولی هیچ وقت هیچکس ازم چادررنکی نخواست

منم باید این چهار تا باقیمونده رو رد کنم بره ،خلاااص

بچه ها ی نکته ب ذهنم رسید .. دقت کردید ادما هر چی سنشون می‌ره بالا وابستگیشون به دنیا و وسایلش و... بیشتر میشه؟؟؟ 

این بحث مینیمالیست و خروجی ها رو عمرا مادرها و مادرشوهرهامون نمیتونن پیاده کنن.‌ اینقدر ک دلبستگی و وابستگی به اشیا دارن... 

شاید ما هم سنمون بره بالا وابستگیمون زیاد بشه  .. نمی‌دونم . امیدوارم نشه البته

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
بچه ها ی نکته ب ذهنم رسید .. دقت کردید ادما هر چی سنشون می‌ره بالا وابستگیشون به دنیا و وسایلش و... ...

آدم پیر چو شد حرص جوان می‌گردد😍

البته من سنم بیشتر شده آگاه تر شدم و گرنه اوایل ازدواج یک سر سوزن نمیگذاشتم دور.همه رو جمع می‌کردم...شوهرمم این بود هرچی خار آید روزی به کار آید

بچه ها ی نکته ب ذهنم رسید .. دقت کردید ادما هر چی سنشون می‌ره بالا وابستگیشون به دنیا و وسایلش و... ...

آره معمولا مسن ترها اینجوری ان. اما فکر نمیکنم کسی که از جوونی مینیمالیست بوده تو سن بالاتر تغییر رویه بده.

مادر و مخصوصا پدرهامون اینجوری ان چون شرایط زندگیشون تو کودکی خیلی فرق داشته. شرایط سختی بوده . همون موقع ها این مثل هر چیز که خوار آید یک روز به کار آید محبوب بوده😑

بچه ها پرده ساده و شیک واسه پذیرایی چی خوبه؟

من تور ساده سفید گرفتم. کنارشم یه دستک طرحدار داره که به رنگ مبلمان و فرشها میاد.

البته الان طرحهای پتینه هم خیلی رو بورسه و حریرها هم همینطور. 

من به شخصه تور رو بیشتر میپسندم.

بااینکه کلی چادررنگی و پارچشو برام این مدت هدیه و سوغاتی داده بودن و ردکرده بودم،حتی چادر عقدمو دادم ...

من یدونه دوخته شو چندروز پیش دادم مامانم الان یه چادر نماز با یدونه ساده برا دم دستی،یدونه هم چادر عقدم که اونم میخوام بدم به کسی،با دوتا که سوغاتی آوردن اونارو باید یه فکری کنم راجبشون

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.