2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

من میخوام کابینت عوض کنم ظرفا رو که ریختم دیدم از سرویس دم دستی ی بشقاب دوتا خورشت خوری مونده اونا رو گذاشتم بیرون جای ادویه ها چک شد ی سری ادویه نیاز نداشتم ریختم رفت ی سری ظرف پلاستیکی هم همین طور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای همسر اجازه نمیدن ترشی ها قاطی بشه 😁 یه ظرف مستطیلی دارم داخلش بادوم دارم باید بشینم سر فرصت ب ...

اگه نمیخوره .یا سراغشون رو نمیگیره..لازم نیست بش بگی😂😂😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
شلوارتونو اگه جا داره پشت کمر از داخل بشکاف بزنین یه تیکه کش بزنین داخلش فقط به اندازه پشت کمر و دو ...

خواهش میکنم عزیزم 

استفاده میکنم از نظرتون بانو 

من کلا شلوار زیپ دار و دکمه ای نمیپوشم 

همیشه بالاش کش پهن داره 

جنسشم اکثرا کتون کشه گلم 

یه چیزی تو این مدل عکس عزیزم 

❌لایک❌
۴تا ماگ.۴تا لیوان آب خوری و ۲تا لیوان ک بچه ها مدام باشون آب میخورن دم دستیام هست. معظلی شده واسم..

یه بلاگر بود سه تا قمقمه اب خریده بود رنگ های مختلف برای خودش و شوهرش و بچه ش و تو در یخچال گذاشته بود که هرکی برای خودشو برداره استفاده کنه و دیگه لیوان کثیف نکنن هردقیقه

مخصوصا بچه ها و اقایون اینکارو زیاد میکنن یهو میری جلوی سینک میبینی پر لیوانه

خواهش میکنم عزیزم  استفاده میکنم از نظرتون بانو  من کلا شلوار زیپ دار و دکمه ای نمیپوشم& ...

خب  کشی که راحت تر میشه تنگ کرد  😅

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
یه بلاگر بود سه تا قمقمه اب خریده بود رنگ های مختلف برای خودش و شوهرش و بچه ش و تو در یخچال گذاشته ب ...

وای گفتی یعنی روزانه فک کنم اندازه ۳۰تا لیوان هی میشورم...هیچکس از یخچال آب نمیخوره میگن سرده..از شیر آب تصفیه میخورن..ببین هی لیوان میندازن تو سینک.

الان گفتی قلک .. چند وقت پیش همسرم گفت ک یکی قلک پسر و خانمشو آورده بود بریزه ب حسابشون.. فک کن چق ...

اوه چقدر خوب نگفته بود تو چند مدت اینقدر جمع کرده بود 

من خودم قصد دارم سالها جمع کنم بهش دست نزنم

اگه نمیخوره .یا سراغشون رو نمیگیره..لازم نیست بش بگی😂😂😂

چرا بابا هرروز میره در گاز رو باز میکنه و بو میکشه و میگه به به ترشی. امار همه رو هم داره. ولی تو هفته یه قاشق میخوره کلا 🤣

من میخواستم دیگه ترشی درست نکنم تا قبلیا تموم بشن که یکی از اشناها دو شیشه ترشی جدید داد و تمام کاسه کوزه م رو به هم زد

اوه چقدر خوب نگفته بود تو چند مدت اینقدر جمع کرده بود  من خودم قصد دارم سالها جمع کنم بهش دست ...

نه نگفت..ولی حس خیلی خوبیه..چون مبلغش بالا بود...میگفت هر چی بود از خرجی اون روز یا تولد یا کادو گیرشون می اومد میگذاشتن تو قلک.

اوه چقدر خوب نگفته بود تو چند مدت اینقدر جمع کرده بود  من خودم قصد دارم سالها جمع کنم بهش دست ...

ما یکی از اشنا هامون قلکشو چند سال پر کرد بعد که باز کرده بود پول ها رطوبت گرفته بود و کلش کپک زده بود😑

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
یه بلاگر بود سه تا قمقمه اب خریده بود رنگ های مختلف برای خودش و شوهرش و بچه ش و تو در یخچال گذاشته ب ...

من واسه بچه هام گرفتم دوتا قمقمه ولی نمیخورن باهاش بازی میکردن آب میریختن روی فرش تا اینکه یکیش رو شکوندن منم یکی دیگه رو جمع کردم الان در روز خیلی لیوان میشورم

چرا بابا هرروز میره در گاز رو باز میکنه و بو میکشه و میگه به به ترشی. امار همه رو هم داره. ولی تو هف ...

عجب😂😂😂😂

اتفاقا امروز داشتم ترشیا رو ترکیب میکردم..یهو یکی از شیشه ها چپ شد سرکه اش ریخت رو میز آشپزخونه..😡😡