2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737480 بازدید | 44691 پست
جدا؟ پس انشالله فردا ظرفهاي كه مرتب استفاده ندارم رو ميذارم توي كمد ديواري. يك راهنمايي ديگه هم از ه ...

نمیشه اتاقارو جا به جا کنید؟ و اتاق کوچیکه برای شما بشه ؟ چون کمد دیواری هم داره دیگه فقط تختون رو بیارید داخلش؟

یا اینکه اگه خونه برای خودتونه کمددیواری رو منتقل کنید اون یکی اتاق 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمشون چیه

چند مدل و جنس داره پلاستیکی و فلزی داره یا حتی چوبی بستگی داره برای کجا بخوایین استفاده کنین و اینکه چقدر دستت باز هست که کابینت رو سوراخ یا پنچ کنی حتی چسبیش هم هست که من چیزای چسبیو اصلا قبولوندارم از نظر کیفیت  سرچ هم میتونی کنی نگهدارنده طبقه پاییه نگهدارنده  خار طبقه هم میگن  من خودم فلزی گرفته بودم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
نمیشه اتاقارو جا به جا کنید؟ و اتاق کوچیکه برای شما بشه ؟ چون کمد دیواری هم داره دیگه فقط تختون رو ب ...

نه عزيزم اخه اون اتاق كوچيكه و به خاطر كمد ديواري ها نميتونم تختو بذارم كمدها باز نميشن. براي جابجايي كمد ها آسيب نميبينه بنظرتون؟و اينكه ممكنه مثلا يك سال يا دوسال ديگه جابجا بشيم خونمون رو عوض كنيم تا اتاق بهتري داشته باشن نميخام خيلي زياد  هزينه كنم ولي تغيري ايجاد كنم چون دوقلو هستن٧سالشونه و دوست دارن اتاقشون قشنگ باشه . الان رنگ اتاقشون دلگيره رنگ سفيد دارم ميخام فردا اتاقشون رو يكدست سفيد كنم كه دلبازتر بشه حداقل.. براي اين اتاق واقعا نميدونم چكار كنم 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

این جنس پلاستیکیش هست  احتمالا تو کابینت ها و کمد های خودتون هم هست ولی مدل های پیچ دار محکم ترن به نظرم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
جدا؟ پس انشالله فردا ظرفهاي كه مرتب استفاده ندارم رو ميذارم توي كمد ديواري. يك راهنمايي ديگه هم از ه ...

اره عزیزم مثلا قابلمه های اضافی ابکش لوازم برقی ک استفاده نمیکنی و... بزار تو کمد

درمورد تخت درست متوجه نشدم چون اخه یه دیوار ازاد باید داشته باشه ولی خب میتونی از یه طراح کمک بگیری یا از این تختای کمجا بدی براشون بسازن 

اره عزیزم مثلا قابلمه های اضافی ابکش لوازم برقی ک استفاده نمیکنی و... بزار تو کمد درمورد تخت درست م ...

ديوار ازاد هم طولش كمه قشنگم يك اتاقكه فرش  ٦ متري ميخوره و دربهاي كمد ديواري و حيات خلوت داخلش باز ميشن بخاطر همين انگار غير قابل استفاده هست. هيچ ايده أي براي قشنگ شدنش ندارم 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
نه عزيزم اخه اون اتاق كوچيكه و به خاطر كمد ديواري ها نميتونم تختو بذارم كمدها باز نميشن. براي جابجاي ...

برای جا به جایی نمیدونم عزیزم باید از ام دی اف کار بپرسین ببینیه میشه یا نه

تخت دو طبقه اگه تو قسمتی که دیوار ازاد داره جا میشه بذارین 

یا اینکه فعلا تخت رو بیخیال بشین و سعی کنید اتاقو با ایده های دیگه تزئینش کنید 

با هزینه کم و کاردستی و رنگ های شاد و جذاب یه کم فضا رو بچه گونه تر کنین تا براشون جذاب باشه

تو گوگل سرچ کنین دکوراسیون اتاق کودک کوچک شاید ایده گرفتین از عکسا و نوشته ها