2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست
یه نکته دیگه اینکه کاش می شد طبقه های کابینت مثل طبقه های یخچال تنظیم کرد. من زیر سینک سطل زباله یا ...

می دونم تو بازار راف هست ولی به دلم نمی شینه اغلب هم ارتفاع شون کوتاه تو همون سبک یه چیز اصولی تر به بازار ارایه کنند خیلی خوب میشه 

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونم تو بازار راف هست ولی به دلم نمی شینه اغلب هم ارتفاع شون کوتاه تو همون سبک یه چیز اصولی تر به ...

یه گیره های هست وصل میشه به دیوار کابینت و میشه روش ام دی اف  قرار بدید و طبقه بندی کنید کابینت رو من خودم خونه قبلی یه کمدم رو همین کار کردم خیلی هم عالی بود

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

من شاید خیلی چیزای اضافی داشته باشم ولی اصلا نمیتونم بندازم بیرون چیزیو 

گاهی اوقات مانتو هامو ک واسم کوچیک شدن به یکی ک نیازمنده میدم ولی چیزای دیگه رو مثل لاک و رژ لبام و غیره اصلا نمی تونم ازشون بگذرم😐🤣

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
یه گیره های هست وصل میشه به دیوار کابینت و میشه روش ام دی اف  قرار بدید و طبقه بندی کنید ...

دقیقا به همین موضوع فکر می کردم.گذاشتم سر صبر وحوصله انجام بدم ببینم خوب میشه.

شادی صدام کنید
یه گیره های هست وصل میشه به دیوار کابینت و میشه روش ام دی اف  قرار بدید و طبقه بندی کنید ...

اسمشون چیه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اینا خروجی های امروزم هست کاسه گل سرخی لب پر و یه گلدون که گل پتوس داخلش بود که گلدونش پلاستیکی ب ...

سلام گلم خوبيد ؟شما ازين سبدها استفاده نداشتين؟من حدود ٦تا ازينا دارم ولي ١ساله شايد يكي دوبار استفاده كردم هي فكر ميكنم نكنه نياز بشه ؟🙊

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

سلام عزيزان من هراز گاهي تاپيك تون رو ميخوندم واي فكر كردن به كارهاتون هم لذت بخشه ولي اولين باره پست ميذارم 😍 دخترا من يك هفته پيش حدود ١٠ دست لباس از خودم و دخترام رو بخشيدم به نيازمند. دوروز پيش هم ٢تا كمد كه براشون جا نداشتم رو توي سايت ديوار ٦٠٠ تومن گذاشتم كه سرعت باد فروش رفت و باهاش يك قسط رو دادم😅الان باز كمدم پر لباسه كلافه شدممم

راستي دخترا من فعلا اشپزخونم كابينت هاي خيليييي خيلييي كمي داره. به نظرتون اگه ظرفهاي كه مثلا ماهي بكبار استفاده دارم رو توي كمد ديواري جاسازي كنم بد ميشه؟اخه كابينت ها خيلي شلوغ هستن و اشپزخونه خيلي شلوغ ديده ميشه😓

راستي دخترا من فعلا اشپزخونم كابينت هاي خيليييي خيلييي كمي داره. به نظرتون اگه ظرفهاي كه مثلا ماهي ب ...

نه عزیزم چرا بد شه

منم خونه قبلیم همین مشکلو داشتم یه کمدو اختصاص داده بودم ب ظروفی ک کمتر استفاده میشه

راستي دخترا من فعلا اشپزخونم كابينت هاي خيليييي خيلييي كمي داره. به نظرتون اگه ظرفهاي كه مثلا ماهي ب ...

منم کابینت هام کمه عزیزم اجبارا همین کارو کردم که تو دست و پام نباشه ظرفای زیاد 

سلام گلم خوبيد ؟شما ازين سبدها استفاده نداشتين؟من حدود ٦تا ازينا دارم ولي ١ساله شايد يكي دوبار استفا ...

ببخشید منم جواب بدم؟

به نظرم سبد سبزی زیاد کارایی نداره. من سبزی رو می ریزم تو بشقاب خورشت خوری و خیلی هم راحت ترم باهاشون تا ظرف پلاستیکی 

مامانمم خیلی قدیما ازشون داشت ولی بعدش همه رو ریخت دور و از بشقاب به جاش استفاده کرد. به نظرم یه چیز اضافیه و نباشه بازم زنده میمونیم  😁

نه عزیزم چرا بد شه منم خونه قبلیم همین مشکلو داشتم یه کمدو اختصاص داده بودم ب ظروفی ک کمتر استفاده ...

جدا؟ پس انشالله فردا ظرفهاي كه مرتب استفاده ندارم رو ميذارم توي كمد ديواري. يك راهنمايي ديگه هم از همتون ميخام واقعا عاجز شدم. ما چند ساله خونه اي خريديم كه دوخواب داره. يكي بزرگ و يكي كوچك. اتاق بزرگ براي منه كه تخت و وسايل رو چيدم و اماااا اتاق ديگههه.. توي اتاق كوچك در حيات خلوت باز ميشه و صاحبخونه ي بيفكر قبلي به جاي اتاق بزرگ توي همين اتاق كمد ديواري زده تصور كنيد از دراتاقشون كه وارد ميشيد روبروتون كامل كمد ديواري و ديوار سمت راست هم در حياط خلوته عملا هيچ تخت و وسيله اي نميتونم براشون بگيرم و مدام گله ميكنند فقط دوتا ميز تحرير كوچولو كه قابليت تا شدن هم دارن گذاشتم كه جا گرفته. چه تدبيري براي قابل استفاده شدن و قشنگ شدن  اتاقشون دارين ؟واقعا دعاتون ميكنم 

ببخشید منم جواب بدم؟ به نظرم سبد سبزی زیاد کارایی نداره. من سبزی رو می ریزم تو بشقاب خورشت خوری و خ ...

درست ميگي عزيز دلم اخه من دوتا سبد چوبي براي مهمان گرفتم اينارو واقعا استفاده نميكنم فردا اينارو ميذارم توي ليست خروجي😅