2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچها هیچ جنسی تو دیوار فروش نمیره تازگیا؟!!!

قبلا ( یکی ذو سال قبل)هرچی میزاشتم دیوار بعد چندساعت فروش میرفت ولی الان  بخارشور و عروسک خرسی بزرگم و ساعت و لباس عروسمو گذاشتم فروش نرفت

لباس عروسامو که دادم خیریه چون تودیوار مفت میخاستن شوهرم گفت بده خیریه بهتره

بقیه وسایل هم نمیدونم چیکارکنم

سلام هستی جان. به نظرم پارچه ضخیم (مثل رو مبلی ها که جنس خوبن) بگیر بده برات بدوزن. من خودم روفرشی ...

مرسی گلم اینم فکر خوبیه.

اره زیر سفره ای باید نرم و جم و جور باشه. تا کنی بزاری توی کشو آشپزخونه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نظر بگیرم ازتون .

من وسایلی دارم که خیلی نو و خوب موندن و اصلا دلم نمیاد ببخشم به کسی .

دوست دارم بفروشم .

اما همسرم اصلا راضی نیست . بشدت مخالف فروختن حتی یک هل پوک هست . میگه ببخش ، بریز دور اما نفروش .

نمی‌دونم چیکار کنم . دلم هم نمیاد همینجوری بدم بره ...

یه نظر بگیرم ازتون . من وسایلی دارم که خیلی نو و خوب موندن و اصلا دلم نمیاد ببخشم به کسی . دوست دا ...

خوب خداروشکر به هزینه اش نیاز ندارید یا دنبال برگشت هزینه نیست

پرس وجو کن دختری اگه هست در شرف ازدواج ببخش که برای جهیزیه اش استفاده کنه انشاا...خیرش از صد جا بهتون برگرده

شادی صدام کنید

اینا خروجی های امروزم هست+یه کاسه گل سرخی لب پر و یه گلدون که گل پتوس داخلش بود که گلدونش پلاستیکی بود دوست نداشتم گلهاش رو برداشتم انتقال دادم دوتا گلدون که توی ویترین آشپزخونه چند وقت پیش عکسش گذاشتم همینجا خیلی اینجوری بهتر شد هم گلدون پرتر قشنگ تر شد هم گلدون اضافه هام دارن کمتر میشن در یک حرکت انتحاری بالای سینک رو خلوت کردم جاقاشقی جا لیوانی جای اسکاج همه رو برداشتم و فقط یه جامایع هست که کاریش ندارم به دیوار پیچ مهره شده 

اینجا رو خلوت کردم بازار شام بود😄ولی الان یه مشکل دارم که رو مخمه یکی این میله استیل که قبلا واسه همون جریانات نصبش کردم یکی هم اون دوتا لوله که از دیوار زده بیرون شما چه راه حلی دارید براش بعد این میله رو باز کنم جای سوراخهای پیچ تو ذوق میزنه یه هم فکری باهاتون لازم دارم چیکار کنم این قسمت رو خدا خیر نده این بلاگرا که منم تحت تاثیر اونا این میله رو نصب کردم و کلی چیزای خرت و پرت بدون استفاده دیگه خریدم بازم خداروشکر با اینجا آشنا شدم وگرنه هنوز کارای الکی زیاد میکردم خودمم میدونستم باخلوتی آرامش میگیرم ولی نمیدونم چه سمی بود دورم شلوغ میکردم 

اینا خروجی های امروزم هست+یه کاسه گل سرخی لب پر و یه گلدون که گل پتوس داخلش بود که گلدونش پلاستیکی ب ...

ماشالله چقدر فعالی عزیزم 

منم ازین گیره های اویز لیوان برای جهیزیه خریده بودم ولی دیدم استفاده ندارم دادم به خواهرم چون اب رسوب میکرد داخل لیوانام ترجیح دادم بذارم تو همون ابچکون

ازین جا لیوانی ها هم خونه خواهرشوهرام و مادرشوهرم مدل های مختلفشو دارن. یکیشون هم یه چیزی میخره سریع بقیشون هم شبیهش میخرن اصلا فکر نمیکنن استفاده دارن یا نه 

خانما دستکش و پیش بند اشپزخونه رو کجا میذارین خشک بشه؟ من پیش بندمو اویزون کردم به دسته کابینت بالای سینک ولی فک میکنم زشته و باید جای مخصوصی داشته باشه! 

برای دستکش هامم یه گیره دارم گذاشتم گوشه ابچکون. اونجا اویزون میکنم. کابینت زیر سینکم جا نداره بذارمش اونجا

زیر سینکم سینی و یه سری ظرف و ظروف و ابکش و لگن و سطل اشغالامه