2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736295 بازدید | 44682 پست
منم یه چند وقته ساعت خوابم به هم ریخته. باید یه فکری کنم براش. یه کوچولو هم وزن اضافه کردم تو چند ما ...

بنظرم برای شروع خونه تکونی و کلا کارای عید که باید زود بیدار بشیم میزون میشیم😁

بعد دوباره که اول فروردین بشه هوای بهاری خواب آوره🥴

سلام دخترعمو❤ منم دوسشون دارم چون نمیخوام تو اثاث کشی خراب بشن  انقدر دوسشون دارم که دوست دار ...

چه نگاه زیبایی 👍🏻😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترعمو❤ منم دوسشون دارم چون نمیخوام تو اثاث کشی خراب بشن  انقدر دوسشون دارم که دوست دار ...

من امانت میدم به بقیه 

حتی تشویقشون میکنم که ببرید و بخونید 

اما خب باز میخوامشون 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
یکی از چیزهایی که تو خونه ما انباشتگی داره روغن های درمانیه و همه هم کاربردیه ولی چیزی که این وسط بد ...

روغن ها را قبل حمام مرتب برای پوست و ساقه موهاتون استفاده کنید دو دقیقه بیشتر وقت نمیبره  .به جای مرطوب کننده بعد حمام هم خوبه

عههه .شما واقعا دختر عموی شهرزاد خانمی؟😍😃

نه 😅

فکر کنم اسمم رو سادات خوندن و احتمالا خودشون هم سید هستن و دختر عمو خطابم کردن 😍

البته منم سیدم اما اسم کاربریم سعادت هست ☺️

میگن دو رقم آخر قدت رو ۳ تا ازش کم‌کنی میشه وزن ایده آل.  مثلا شما ۱۶۷ هستی دو رقم آخر میشه ۶۷ ...

نه زیاده به نظرم برای خانم ها 

فکر کنم مثلا 13 تا کم بشه بهتره 

منم با شخصیتش ارتباط نمی‌گیرم ولی مینیمال شدنم در خیلی زمینه ها تحت تاثیر اون خانم بود

منم اصلا با شخصیتش ارتباط نگرفتم واما حتی  بیشتر از مینیمال شدن نظم چیدمان رو ازش یاد گرفتم 😍

نه زیاده به نظرم برای خانم ها  فکر کنم مثلا 13 تا کم بشه بهتره

۱۳ تا که خیلی کمههه من با ۱۵۸ قد ۵۰ کیلوام خیلی لاغرم دارم خودمو چاق میکنم اگه ۱۳ تا کم کنم میشه ۴۵ فقط استخون میشم 😁😁😁 همون ۳ تا درسته

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

من هیچ چیز اضافه ای تو خونه نگه نمیدارم تو بگو یه در بطری، هرچی استفاده نشه رد میکنم بره.. 

داخل کمد ها همیشه مرتب و تمیز کلا به شدت آدم مرتبی ام.

اما برعکس من خواهرم، در هر کمدی تو خونشون باز کنی همه چی میریزه رو سر و کله ات😥😥

۱۳ تا که خیلی کمههه من با ۱۵۸ قد ۵۰ کیلوام خیلی لاغرم دارم خودمو چاق میکنم اگه ۱۳ تا کم کنم میشه ۴۵ ...

من خودم 176 قدمه 

الان که روم به دیوار 85 کیلوام😬

ولی خب دلم زیر 65 میخواد 

یدفعه بعد آخرین سزارین  کالری شماری کردم  از 93 رسیدم به 66، دقیقا یک ماه  قبل شروع کرونا 

بعد گفتن بدن ضعیف میشه و بخورید و... دوباره شدم 85 🤦‍♀️

یکی از چیزهایی که تو خونه ما انباشتگی داره روغن های درمانیه و همه هم کاربردیه ولی چیزی که این وسط بد ...

دقیقا منم کلی روغن دارم. زیادم استفاده نمیکنم ینی یادم میره .

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من خودم 176 قدمه  الان که روم به دیوار 85 کیلوام😬 ولی خب دلم زیر 65 میخواد  یدفعه بعد ...

پس اراده شو‌دارین لاغر کنین اگه لاغری حس خوبی بهتون میده پس لاغر کنین منم دارم با کالری شماری پیش میرم که چاق شم ولی بیشتر از ۲۰۰۰ نمیتونم در حالی ک پارسال تا ۴۰۰۰ هم روزی میزدم

دقیقا منم کلی روغن دارم. زیادم استفاده نمیکنم ینی یادم میره .

من از حموم که میام استفاده میکنم حتما با حوله یه نیم ساعتی یه ربعی میشینم روغن مالی😄