2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736541 بازدید | 44687 پست
من با خرید کلی مخالفم.. مگه خیلی جا اضافه داشته باشم اونم توی انباری نه توی کابینتام 

من فکر می‌کنم اگر چیزی مصرفی بالاست کلی بخریم اما اگر خیلی مصرفی نداریم اگر کلی بخریم زود خراب میشه.از طرفی خیلی چیزا رو میشه تازه تازه مصرف کرد اما خوب وقت آزاد میخاد که با بچه همش خرید رفتن سخته

عزیزانی که میگن زیاد می خربم به خاطر بالا رفتن قیمت ها 

تا کی میشه خرید وانبار کرد؟

این راه حل منطقی نیست.راه حل اشم دست ما نیست.

من به شخصه دوست دارم خرید هفتگی مثل میوه وسبزیجات واین قبیل داشته باشم خرید ماهیانه مثل گوشت ومرغ وروغن مایع وحبوبات واین چبزا

خرید سالانه مثل شوینده ها مثل پودر لباسشویی شامپو

خودم اینجوری بودم از اول.

لیلی دیلی هم تاثیر گذاشت من اگرچه با شخصیت لیلی دیلی ارتباط نمی گیرم ولی چون اهل برنامه ریزی ام خیلی چیزا ازش یاد گرفتم وبه دانسته های خودم اضافه شد

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا درد مشترک  هر اتاآشغالیم میام دور بریزم میگه میشه باهاش فلان کار رو کرد  رفتم خونه ...

چرا واقعا این شکلی اند؟

من الان از سرویس چاقوم یه دونه سایز کوچیکش وقیچی اش استفاده می کنیم عملا از ساطورش وسه تا سایز دیگه اش استفاده نمی کنیم یه حالت گرد وبلند هم داره نمی دونم برای چاقو تیز کردن چیه اونم استفاده نمی کنیم فقط جا گرفتند تو کشو.بعد شوهرم چندماه پیش یه چاقو دیگه برای گوشت خریده الان فقط از اون استفاده می کنیم.

🌹استند چاقوهام که چندسال پیش انداختم رفت.رو کابیتت خوشم نمی اومد بذارم تو کابینت ام‌جا گیر بود

شادی صدام کنید

من انقدر دوست دارم ماشین مون پاکسازی کنم.

صندوق عقب ماشین خیلی جا داره یعنی از شیر مرغ تا جون ادمیزاد توش وسیله هست سرگیجه می گیرم

کمد شوهرمم حسابی بززگ وجا داره نمی ذاره من دست بزنم خودشم مرتب نمی کنه.از نظر من کلی خروجی داره کمدش ولی نمی ذاره.

شادی صدام کنید
من کتابهامو دوست ندارم رد کنم  خیلی نیست، اما از یکیش هم نمیتونم دل بکنم

سلام دخترعمو❤

منم دوسشون دارم چون نمیخوام تو اثاث کشی خراب بشن 

انقدر دوسشون دارم که دوست دارم دیگرانم از خوندنش استفاده کنن و لذت ببرن🌺

❌لایک❌

امروز یه شکر پاش که فنرش خراب بود و خیلی وقت بود ازش استفاده نمیکردم رو گذاشتم کنار تا بدم بره❤

یه رومیزی ترمه هم چون لک شده بود و هرکار کردم لکش پاک نشد گذاشتم کنار.❤

۶تا ترشی خوری کوچیک و دوتا سس خوری چینی که تو جهیزیه م بوده و فقط تو این سالها تو اثاث کشی ها جابه جاش کردم فقط،اونم رفت تو نایلون اهدا❤

یه پاکت نارنج خونمونم که یه مدت بود چیده بودیم گذاشتم کنار تا ببرم برای مادرهمسرم،چون ما استفاده ای نداریم ❤

یه نایلون اسماءالله هم دادم به همسرم ببره مسجد محل تحویل بده❤

امروز یه سبد از اسباب بازی های سابق پسرمو از زیرزمین اوردم بیرون کلی ذوق کرده بود از دیدنشون،از قبلیا هرکدومو دیگه باهاش بازی نمیکرد گذاشتم کنار❤

یه دستگاه بخور هم که موتورش مشکل پیدا کرده و نیاز به تعمییر داره گذاشتم کنار تا یکی درست کنه و استفاده کنه❤(کلا همسرم هرچی خراب بشه رو درست نمیکنه میگه دیگه صرف نمیکنه و در عین حال هم ازش دل نمیکنه و انبارشون میکنه!!)

کلی باطری تو اسباب بازی های پسرم بود همه رو جمع کردم و اونهایی که به ساعت میخورد گذاشتم تو یه باکس،بقیه ش هم ریختم تو قوطی تا بذارم کنار سطل آشغال بیرون❤(شنیدم باطری رو مستقیما نباید بندازیم تو سطل آشغال)

یا سینی هم چون خیلی رنگ و روش رفته بود و تو انباری بود بعد از شستن با وایتکس،گذاشتم خروجی❤

این پاکسازی های امروزم کنار تمیز و مرتب کردن منزل🌺❤🌺❤ 

❌لایک❌

بچه ها یه کار مفید وفرهنگی انجام بدیم.

بیاین به تفکیک بخش های مختلف خونه لیست جهیزیه مینیمال تهیه کنیم وهم اینجا به اشتراک بذاریم هم تو خودمون تاپیک بذاریم وبه اشتراک بذاریم وادرس تاپیک هنامیک جون هم بذاریم.

شادی صدام کنید

الان تنها مرجع مینیمالی ما لیلی دیلی.حالا با یکی دو نفر دیگه

یعنی این سبک ناشناخته است وجا نیافتاده.

چه اقتصاد کشورمون قوی وپر ورونق باشه چه اقتصاد کشور ضعیف باشه مینیمال بودن عالی وکمک گننده است.

نظم،رفع انباشتگب،مقابله با چشم وهم چشمی،خرید کاربردی

صرفه جویی در هزینه های بیهوده وپس انداز اون برای سفر،یادگیری یک مهارت ،صرفه جویی در انرژی وزمان برای جا به جایی این حجم از وسیله وخوب ساده زیستی وسبک بار بودن از ویژگی های انگشت شمار مینیمال بودن.

در کنار رشد قارچی بلاگر ها اعم از استفاده از لباس های مخالف ،بانکه های وقابلمه های وتغییر سالانه مبلمان وچه چه وچه 

چرا منیمال ها همدیگه پبدا نکنند ومثل قارچ های خود رو رشد نکنند.

شادی صدام کنید

اگه اقتصاد ایران ضعیفه پس کمک کنید با فرهنگ سازی باری از دوش پدر ومادرها،اقایونی که در تهیه مسکن دچتر مشکل هستند،خانم هایی که درگیر جهیزیه وسبسمونی هستند،هزینه های سنگین مراسم ازدواج برداریم.

بیاین شعارمون این باشه

از هزینه های اضافی می زنیم تا زندگی با کیفیت تری تجربه کنیم.

هر کس موافق این لیست کامل کنه:

لیست جهیزیه مینیمال(بخش آشپزخونه)

فرش،یخچال،اجاق گاز،ماشین لباسشویی

و

.....

🙈چقدر با ذوق نوشتم‌حالا خوبه استقبال نکنید

شادی صدام کنید

منم بالاخره دیشب کمد رو ریختم بیرون و یه کم سر و سامونش دادم

دو تا تیکه پارچه کوچیک داشتم که دلم نمیومد بندازم دور

یه باکس مقوایی هم داشتم که روکش پارچه ای داشت برای تنوع با این پارچه ها کاورش کردم تا حداقل استفاده مفیدی کرده باشم ازشون.یه کارتن کوچیک دیگه هم دارم میخوام اونم با پارچه کاور کنم و به عنوان نظم دهنده داخل کمدم استفاده کنم ازش

قبلش میخواستم برم کاغذ کادو بخرم برای کاور کردنشون ولی پارچه گزینه بهتر و مقاوم تریه

یه کارتن لباس و کفش و... چندماه پیش جدا کرده بودم که رد کنم بره رفتم دوباره بهش سر زدم و چندتاشون دیدم نیاز دارم دوباره برگردونم تو کمد

یه دامن گذاشته بودم کنار که بدم به کسی ولی فکر کردم دیدم میتونم جلوی مهمون با شومیزام بپوشم. اخه شومیز زیاد دارم ولی همشون کوتاهن و میخواستم برم برای جلوی مهمون شومیز بلندتر بگیرم که خب فکر کردم دیدم به جای هزینه الکی از همین چیزایی که دارم استفاده کنم بهتره

یه جفت کفشم گذاشتم خروجی دیگه داغون بود

یه جفت کتونی هم دارم که چون رنگ بنداش رو دوس ندارم خیلی کم پوشیدمشون. گفتم برم براشون بند جدید بخرم و استفادشون کنم حیفه تو کمد خاک بخوره

یه لباس هم داشتم که کادو بود سارافون بود مدلشو دوس نداشتم دیدم میشه تبدیل به کراپ و دامن بشه و بپوشمش. از وسط فقط از استر به هم وصل بود شکافتمش تا سر فرصت بدوزمش 

یه تیشرت تبدیل به دستمال شد

لباس سربازی همسرم پارچه ش برزنتی سفید بود دو تا پارچه ازش دراوردم بعد فکر کردم اخه به چه دردم میخوره حتی به درد گرد گیری هم نمیخوره. فعلا نگه داشتم برای کاور کردن اون کارتن که گفتم اگه استفاده نشد میندازم دور

سلام من امروز در ادامه اسباب کشی کلی مواد غذای و دارو محلی داشتم که استفاده ای نداشتن چون خانواده همسرم خیلی استفاده می کنن گذاشتم بدم خواهر شوهرم البته همشون خودش برام آورده بود  تنقلات خونه رو ریختم تو شیشه های دم دستی ببینیم بخوریم تموم شه خیلی سبک شد یخچالم . کلی نون باگت خشک هم داشتم باهاشون آرد سوخاری درست کردم