2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736826 بازدید | 44690 پست
ینی بدردت نمیخورد که گذاشتی بیرون؟ مثلا ژل شست و شوی بانوان خوب نیس؟ چون تصمیم دارم بگیرم . بالم لب ...

شنیدم هیدرودرم خیلی خوبه.مارک نسبتا گرونی هم هست

به جای اون میتونی ویتامین آچشمی هم بزنی.نرم میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این مدل قیچی ها دستش پیدا میشه یا نه؟اگر پیدا نمیشه بنظرتون کاربردی داره یا بندازمش؟

بنظرم بنداز بره‌منکه جایی دسته ندیدم

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
بنظرم بنداز بره‌منکه جایی دسته ندیدم

واسه یه قیچی دسته پیدا کردم اما واسه اینا شاید خوب نگشتم.خوب قبل از اینکه چیزی بندازم دور فکر می‌کنم میشه تعمیرش کرد یا استفاده دیگه ای داره یا نه

من از وقتی خودم شناختم ورزش می کردم غذامم کم بود ولی به شدت تحت فشار بودم که لاغری بیشتر بخور.این فش ...

شادی خانم منم تو زایمان و شیردهی خواهی نخواهی ضعف میکردم و خورد و خوراکم زیاد بود .قبلا غذام در حد همون سه وعده اصلی بود .اما این عادت میان وعده بعد از اتمام شیردهی هم نهادینه شده.اونم چی. کیک، بیسکوییت...چیزای چاق کننده

واقعا همون مشکلاتی که گفتی را دارم.انگار معده م بزرگ شده که نیازم به غذا زیاده

همین دیروز متوجه شدم یکم شکم هم آوردم

برعکس شما لاغر بودم همه تعریف میکردن .حتی شوهرم میگفت همین قدری بمون خوبی😁۵۰ بودم

از شانسم استخوان بندیم درشته و حتی الان که وزنم به ۶۶ رسیده در ظاهر نشون نمیده.اما خودم که میدونم حس خوبی ندارم

این دو ماه به عید مونده باید یه فکری کنم 

منم بالاخره دیشب کمد رو ریختم بیرون و یه کم سر و سامونش دادم دو تا تیکه پارچه کوچیک داشتم که دلم نم ...

میتونی با همون شومیز کوتاه دامن یا شلوار دامنی بپوشید 

مخصوصا شلوار دامنی خیلی شیک میشه

منم تو لباسا خيلي اين روش رو رعايت ميكنم

لباسي كه نياز نداريم ميذارم كنار،ميدم به نيازمند

اونايي هم كه كهنه شدن تو يه نايلون بغل سطل زباله ميذارم اگه كسي خواست ورداره

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

من ازونام ک پر باشه زیادددد باشه زیادش خوبه😉 هرساله کلی مانتو میبخشم ولی عاشق شلوغیم یه بار اینجوری‌ک شما میگی کردم عصابم خورد شد

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
بچه ها این مدل قیچی ها دستش پیدا میشه یا نه؟اگر پیدا نمیشه بنظرتون کاربردی داره یا بندازمش؟

خدایی قیچی شکسته نگه ندار

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
شادی خانم منم تو زایمان و شیردهی خواهی نخواهی ضعف میکردم و خورد و خوراکم زیاد بود .قبلا غذام در حد ه ...

یادته یه بار ازم پرسیدی من چطوری برنامه ریزی می کنم در مورد شما واین دوماه مونده به عید

شب زود بخواب صبح بتونی زود بیدار شی

همون اول صبح نهارت بذار مهم نبست پسرت وهمسرت چه ساعتی غذا می خورند شما بین ۱۲ تا یک نهارت بخور.

بهتره اونا هم به این روند عادت می کنند.شام هم بین ۷ تا ۸ باید خورده بشی

اگه خونتون ویلایی حیاط تون هر چقدر کوچیک هر روز یا یه روز درمیون تو حیاط راه برو اگه حیاط ندارید نزدیک ترین فضا به خونتون برو پیاده روی.اگه بچه ات حتی تو خونه هم می تونی راه بری .با ماهواره یا گوشی ورزش کن اگه نمی تونی باشگاه بری

نمیگم وگان شو اما مقدار مصرف گوشت کنترل کن البته همه این ها قطعا می دونی اما کار گروهی بازدهی بهتری داره.

تو نت سرچ کن سالادهای مختلف درست کن خودت سیر کن

کیک وشیرینی های بیرون همش ضرر  سعی کن خودت سالم درست کنی.بیشتر دسر ومیان وعده های سالم درست کن.

شادی صدام کنید
یادته یه بار ازم پرسیدی من چطوری برنامه ریزی می کنم در مورد شما واین دوماه مونده به عید شب زود ب ...

من عاشق لازانیام با این وجود سه سالی یه بار می پزم.

بعضی دسرام خیلی سنگین بعت بگم سالی یه بار مناسبتی می پزم یا دیگه خیلی دلم بخواد.کیک خامه ای می پزم کوچکترین سایز قالب ۷ یعنی از مینی کیک کوچبکتر اونم خامه نمی زنم شکلات می زنم برای گاناشش.خیلی دیر به دیر کباب می خوریم.

شادی صدام کنید
یادته یه بار ازم پرسیدی من چطوری برنامه ریزی می کنم در مورد شما واین دوماه مونده به عید شب زود ب ...

از راهنمایی ت ممنون عزیزم 😍

ساعت شام ناهار خوردن مون دقیقا همینه.حالا شام گاهی اوقات ممکنه نیم ساعت دیرتر بشه که اونم خیلی کم  پیش میاد

و حدود یک هفته ای هست که کمابیش دارم میان وعده را حذف میکنم .اگر بخورم هم کمتر از قبل.اما میخوام کلا حذفش کنم

واسه یه قیچی دسته پیدا کردم اما واسه اینا شاید خوب نگشتم.خوب قبل از اینکه چیزی بندازم دور فکر می‌کنم ...

اره اگه ببینی قیچی تیزه خوبه مشکل فقط دسته اشه نگه دار 

از راهنمایی ت ممنون عزیزم 😍 ساعت شام ناهار خوردن مون دقیقا همینه.حالا شام گاهی اوقات ممکنه نیم ساع ...

بعد من برای اینکه وزن اضافه کنم میان وعده رو اضافه کردم 😀😀