2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام دوستان من امروز یه مانتو دیگه م رو که چند سال پیش با قیمت بالایی خریده بودم ولی چون ساده بود و ...

اخخه خودتم میری ۷تا شال میخری این خودش خیلی زیادیه 

و معلومه ذهنت مینیمال نشده عزیزم 

اول خودتو درست کن به بقیه ام بگو هدیه پول بهت بدن نه لباس

یا مثلا کلام ما خیییلی تاثیر داره روی روان ما از کلامات مثبت برای خودتون و خانوادتون استفاده کنید ...

السای عزیزم

کلام رو قبول دارم که خیلی تاثیر داره اما تاثیرش کمتر از تفکر ما و رفتارهای ماست.

هر چقدر کلنجار رفتم با خودم که راجع به نمادشناسی و عکس و مجسمه چیزی نگم نتونستم

شما روانشناسی خوندی و احتمالا با تئوری انتخاب آشنایی داری

یه مجسمه نمیتونه زندگی ما رو تحت الشعاع بده

انسانها حق انتخاب دارن در مورد بخش زیادی از رفتارها و راههایی که در زندگی پیش روشون قرار میگیره

یه تابلو نمیییییتونه زندگی کسی رو نابود یا بالعکس درست کنه

لطفا لطفا لطفا در سال ۲۰۲۳ کمی به فکر تغییر عادتها و رفتارهامون باشیم و شرایط زندگی مون رو تقصیر یه قاب یا یه گل نندازیم

مسئولیت پذیر باشیم و تا جایی که میشه برای زندگی مون تلاش کنیم

به همین خاطر هست که با فنگشویی و موضوعات مربوط به اون مشکل دارم و نمیتونم بپذیرمش چون کنشگری رو از آدمها میگیره و همه ش مثل کتابهای زرد به بقیه میگه تو کار بدی نمیکنی تو عادت بدی نداری تو رفتار اشتباهی نداری فقط کافیه اون گلدون رو از گوشه خونه ت برداری😑

تا حد امکان مسئولیت پذیر و کنشگر باشیم

والسلام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صبح شرو میکنم. فقط زیاد در طول روز وقت ندارم. خورد خورد انجام میدم. عکس هم میذارم که تشویقم کنین ...

خیلی هم عالی عزیزم 

من یکی که بی صبرانه مشتاق خوندن گزارش پاکسازی شما و دوستانم

عکس هم بذارین که خیلی عالیه

منم تازه اسباب کشی کردم از چندروز دیگه که وسایل رو یه کم سر و سامون دادم شروع میکنم پاکسازی و عکس گذاشتن  

بچها یه نکته ای دیگه که قبلا هم گفتم و منو خیلی کمک کرد در کنار زندگی مینیمالیست،اشنایی با مبحث نماد ...

عزیزم منم ی مجسمه خمیده دارم و دقیقا مشکل دیسک کمر و گردن دردو ...‌ دارم ممکنه از اون باشه

الان عکسشو میزارم

من امروز خروجی یه فلاکس آب قدیمی داشتم رد کردم بره سالم بود ولی حدود یک سال بود ازش استفاده نکرده بودم. ظرف در دار پلاستیکی که یکم کدر شده بودن هم گذاشتم تو نایلون خروجی ها .از بس این چند روز هی لباس بردم خیریه نزدیک خونمون مامانم امروز می پرسید دیگه خودت لباس داری ولی حس سبکی دارم

السای عزیزم کلام رو قبول دارم که خیلی تاثیر داره اما تاثیرش کمتر از تفکر ما و رفتارهای ماست. هر چق ...

عزیزم حرفتون متین

ولی تو قرن ۲۱ غرب و کشورهای پیشرفته مثل چین و دبی فنگشویی رو و صدالبته مبحث انرژیها رو پذیرفتن (البته من فقط فنگشویی تبتی رو قبول دارم و فنگشویی حاشیه زیادداره مثل اینکه میگن مجسمه فیل ثروت میاره و...که کلا خرافاته)

تمام عالم از انرژی تشکیل شده و انرژی مثل حرکت شعله شمع تو کل محیط اطراف ما و خونه ما درجریانه و چه بسا برج خلیفه ، خونه بیل گیتس، دفتر کار ایلان ماسک،خونه کیم کارداشیان وترامپ و خیلی از افراد مشهور براساس قوانین انرژی ها و فنگشویی طراحی شده 

و ما وقتی از تابلوی زن تنها تو خونمون استفاده میکنیم یعنی داریم به کائنات القا میکنیم که من تمایل دارم زن تنهایب باشم و واقعا چنین میشه

و اینا تماما مرتبط به انرژیاس ن فنگشویی

عزیزم منم ی مجسمه خمیده دارم و دقیقا مشکل دیسک کمر و گردن دردو ...‌ دارم ممکنه از اون باشه الان عکس ...

بعید نیست

با بندازیدش دور یا اگه دلت نمیاد به مدت لای پارچه بپیچ بزار تو کمد ، اگه دردات خوب شد کلا بندازش دور

حتی به کس دیگه ام نده که اون بنده خدام مبتلا نشه

مطمعنم کمتر از یک هفته دیکه میای میگی دردات خوب شدن به امیدخدا

اینم وسایل باقی مونده...

اپی لیدی

شونه 

مرطوب کننده و وازلین

و وسایل توی اون دایره ای که شامل موچین و شونه ابرو و ژیلت و کش مو و ناخن گیر وسایل دم دستی من هستن

موم و و کیف زیپ آبی جزو وسایل هستن که خیلی کم استفاده میشن و شاید ماه های بعد برم سراغشون و حذفشون کنم.

هدفم اینه که وسایل توی خونه داشته باشم که ازشون استفاده کنم و دوستشون داشته باشم. نه اینکه الکی جا بگیرن توی کمد و وقتم صرف تمیز کردن و جا دادنشون نکنم

هنوز راه زیادی مونده تا مینیمال بشم

عزیزم حرفتون متین ولی تو قرن ۲۱ غرب و کشورهای پیشرفته مثل چین و دبی فنگشویی رو و صدالبته مبحث انرژی ...

به هیچ عنوان منکر انرژی نیستم

منکر تمامیت طلبی هستم

به طور مثال کسی که مشکل کمر درد داره بهتر نیست تمرکز کنه رو طرز نشستن و بلند شدن و مواردی که به بهداشت کمر مربوط میشه؟؟؟ 

همین الان تو دنیا کلی طرز تفکر اشتباه هست

بیل گیتس و کیم کارداشیان کی الگوی زندگی ما شدن آخه.

من میگم تعقل کنیم و تاثیر پذیر نباشیم به جاش کنشگر باشیم و تا حد امکان مشکلاتمون رو رفع کنیم.

این هم با خرافه فرقی نمیکنه که بگیم یه تابلو به کل کائنات پیام میده و زندگی ما رو عوض میکنه در حالیکه خودمون تو زندگی از تنهایی و استرس رنج میبریم

به جای تمرکز رو تابلو بهتره مشکل تنهایی مون رو با تعدیل روابط اجتماعی و کاهش استرس و ... رفع کنیم.

تاثیر رفتارها و عادتهای ما صد برابر اینهاس. به جای پاک کردن  صورت مساله و بیراهه رفتن با اصل مشکل رو به رو بشیم. حرف من این بود.

کسی که مسئولیت پذیر هست پی این مسائل نمیره و مثل یه آدم بالغ میره سراغ حل مشکلش نه اینکه زوم کنه رو در و دیوار خونه ش.

از هنامیک عزیز هم عذر میخوام. دیگه راجع به این قضیه کامنتی نخواهم گذاشت. اصلا دوست نداشتم این کامنتها رو علنی کنم. ولی وظیفه خودم میدونم جایی که لازمه بقیه رو آگاه کنم. حالا اگر دوست داشتن خودشون و کارهاشون رو اصلاح کنن اینکارو میکنن اگر هم نه، میرن زوم میکنن رو تابلو و مجسمه و فلان.

اینم وسایل باقی مونده... اپی لیدی شونه  مرطوب کننده و وازلین و وسایل توی اون دایره ای که شا ...

منم یه سری وسایل دارم خیلیییی کم استفاده میکنم ولی مثلا سالی یکی دو بار لازمه. خیلی دوس دارم حذفشون کنم. 

منم یه سری وسایل دارم خیلیییی کم استفاده میکنم ولی مثلا سالی یکی دو بار لازمه. خیلی دوس دارم حذفشون ...

واسه منم بعضیا اینطوری هست اما خوب بازم فکر میکنم هنوز جا داره که بدم به کسی.چون استفاده نمیشه خیلی زیاد

بعید نیست با بندازیدش دور یا اگه دلت نمیاد به مدت لای پارچه بپیچ بزار تو کمد ، اگه دردات خوب شد کلا ...

همون دیشب  از محیط زندگی ام خارجش کردم.

جالبه که سالها قبل پاکسازی اسلامی داشتم ، کل نمادها رو حذف کرده بودم ایشون انتهای کابینت آخری مونده بود و فراموش شده، دیشب که مطلب شما رو خوندم برام یادآوری شد.

آخرین بازمانده هم رفت...

ممنون از شما🌺