2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737115 بازدید | 44691 پست

در مورد رختخواب من خودم تا حالا نشده بیشتر از سه نفر مهمون داشته باشم پس سه تا تشک وپتو وبالشت برای من

کافیه(بهش رسیدم گزارشش میدم)

حالا زوجی که مرکز استان زندگی می کنند از شهرستان براشون مهمون میره یا خانواده های پرجمعیت هستند که شاید در زمینه های دیگه مینیمال باشند ولی رختخواب چند دست نیازشون میشه اینجا موضوع میشه سبک زندگی وهرکس باید نیاز خودش بسنجه.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته و اینکه ظروف خالی نشونه فقره و پیام فقر به کاینات میفرستی اینجوری بنداز دور و مطمعن باش بهترش ...

اوه اوه پس واجب شد یکم تکنیک یادمون بدین راجب کائنات و قانون جذب و ... .  خودمم میخواستم بندازم هی امروز و فردا میکردم

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
در مورد رختخواب من خودم تا حالا نشده بیشتر از سه نفر مهمون داشته باشم پس سه تا تشک وپتو وبالشت برای ...

اره دقیقا من سه تشک و ۵ تا پتو دارم بجز تشک و پتوی خودمون و دخترمون ولی کمه برام چون مهمونا از راه دور میان پر جمعیت هم هستن و نیازه چند پتو دیگه داشته باشم و‌همچنین چند بالشت دیگه

خدای من درست خوندم شما الان یه اقامتگاه بوم گردی دارید؟ قراره خودتون بچرخونیدش؟ اگه تمایل داشتید م ...

اره مال خودمه البته هنوز خیلی کارداره تا سرپا شه مجدد و هنوز تجربه کار اونحارو ندارم ولی منم عاشق چیزای سنتی و قدیمی ام، اینجا یه خونه قدیمی بزرگ با حیاط بزرگ پردرخته که قراره اسفند چنتا پرخت دیگه بهش اضافه کنیم و گلکاری و یه حوض ابی هم وسطش بزاریم با فواره و ....

اوه اوه پس واجب شد یکم تکنیک یادمون بدین راجب کائنات و قانون جذب و ... .  خودمم میخواستم بندازم ...

عزیزم شاید باورت نشه من سه ساله با فنگشویی اشنا شدم و کلللی اطلاعات دارم ولی از قنگشویی قثط سه چیزشو قبول دارم چون برای خودم اثبات شد: یکی رفع انباشتگی،یکی جهات خونه مخصوصا وقتی خونه جدید میخای بخری،یکی هم مبحث نمادشناسی

باورت نمیشه زندگی من با نمادشناسی و رفع انباشتگی زیر و رو شد

البته خدارو هزاران مرتبه شکر خوب بودا ولی الان بهترشده چون میدونم چی خوبه بخرم چی بده

بچها نمادهایی مثل تابلو زن تنها مردتنها یا حیوانات و انواع مجسمه های زن و مرد خیلی بده و تنهایی و بدن درد درهمون ناحیه به همراه داره

نمادهای مرگ و غروب و کوه و بدبختی نگه ندارید

عتیقه جات و اشیای دست دوم نگه ندارید چون انرژی افراد قبلی داخلش حبسه...وقتی به خونه جدید میرید پاکسازی محل رو حدی بگیرید که انرژی ساکنین قبلی رو زندکی شما اثر نزاره

دیدید یه زن و شوهر خوبن ولی بعد اثاث کشی به جایی دعواهاشون شروع میشه و جدا میشن چون افراد ثبلی اون خونه اهل مشاجره بودن

هزاران نکته دیگه بلدم که دوستدارم رایگان به همه بگم چون تو پیجم به فالوورام میکفتم و اونام از نتایحشون بهم میگفتن و منم کیف میکردم که مشکلاتشون حلشده

البته اگه چندنفر الان نگن اینا خرافاته

😐🤦

سرویس مسی رو الان داخل گوشیم ندارم عکسشو ولی وقتی مهمون میاد ازین سر سفره تا اون سر ففط مس که دیده م ...

اتو و پنکه که اضافه نیستن 

بعد احتمالا شما بچه ندارین که همه رو سفید و شیری میگیرین 

بعد اینجوری خیلی خونه بی روح نمیشه به نظرتون؟ 

بچها نمادهایی مثل تابلو زن تنها مردتنها یا حیوانات و انواع مجسمه های زن و مرد خیلی بده و تنهایی و بد ...

ن عزیزم خرافات نیستن البته همه مسائل رو‌نمیگم ولی بعضیا واقعا معتقدم مثه اینکه میرن‌خونه جدید همش دعوا دارن و اینا..

بچها نمادهایی مثل تابلو زن تنها مردتنها یا حیوانات و انواع مجسمه های زن و مرد خیلی بده و تنهایی و بد ...

الان من عکس همسرم خودش به تنهایی روی شاسی تو اتاق خواب زدم خوب نیست پس 

عکس بزرگی هم هست

اره مال خودمه البته هنوز خیلی کارداره تا سرپا شه مجدد و هنوز تجربه کار اونحارو ندارم ولی منم عاشق چی ...

هر وقت خودت دوست داشتی برامون ازش بگو.

البته من خودمون خونه باغ داریم ومن دوستش دارم با صفا هم هست ولی بومگردی نیست.انشاا...برنامه های زیادی براش داریم.

شادی صدام کنید

السا جان منم مدتی راجبع فنگ شویی خوندم.یک مبحث مهم که همین رفع انباشتگی،جهات های خونه واقعا رعایت نکردم ولی به نمادها توجه‌کردم.مثلا من یه تابلو تکی از خودم دارم که واقعا زیباست از این هنری ها که بازیگران خانم می گیرند همه واقعا تحسین اش کردند ولی بعد اشنایی با فنگ شویی جمع اش کرذم البته می دونم باید از بین ببذمش ولی واقعا دلم نیومد چون زیباست.

یه تابلو رنگ روغن هدیه گرفتم که خانمی تو اشپزخونه پشت به ببیننده داره آشپزی می کنه زده بودم به دیوار اشپزخونه بعدها گفتم یه زن تنها تو اشپزخونه چه معنی میده ؟مثلا می تونست تصویر یه مرد روی صندلی نهار خوری یا تصویر یه کودک روی پبشخوان اشپزخونه توش باشه که نبود.تو اسباب کشی نیاوردیمش

از قانون فنگ شویی عود واسپند روشن کردن رعایت می کنم.تو بحث ثروت تو تمام کیف پول هام پول گذاشتم البته این جزو قانون‌جذب هم هست.باز یادم بیاد میگم

شادی صدام کنید
السا جان منم مدتی راجبع فنگ شویی خوندم.یک مبحث مهم که همین رفع انباشتگی،جهات های خونه واقعا رعایت نک ...

آهان گل های خشک جمع کردم ریختم دور انگار نماد زندگی نیست.نمی دونم ظرف های لب پر یا شکسته نگه نداریم.انرژی اب که جاری ،سنگ نمک یا قرار دادن مقداری نمک در کاسه برای جذب انرژی منفی محیط ،دوش گرفتن با نمک یا قرار دادن پاها در نمک

شادی صدام کنید