2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737303 بازدید | 44691 پست

من امروز فقط یه چوب لباسی شکسته رو انداختم دور 💛 

باز با شروع خونه‌تکونی احتمالا چیزای بلا استفاده دیگه هم دور میندازم

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من ۶ ۷ تا شیشه ادکلن و عطر خالی دارم دل نمیکنم‌بندازم میگم‌بعنوان تزیین باشه و‌ وقتی درشو‌ن رو بر میدارم بوی همون ادکلنه هست ینی من هر بار یه مدل جدید میگیرم هی میگم بزار باشه بدونم چه مارکایی گرفتم بنظرتون باشن یا بندازم بره؟ منو قانع کنید 😄

بچه ها من ۶ ۷ تا شیشه ادکلن و عطر خالی دارم دل نمیکنم‌بندازم میگم‌بعنوان تزیین باشه و‌ وقتی درشو‌ن ر ...

اسمشونو یه جا یادداشت کنین یا ازشون عکس بگیرین و بعد شیشه ها رو بندازین دور

قانع شدین یا نه😅

اسمشونو یه جا یادداشت کنین یا ازشون عکس بگیرین و بعد شیشه ها رو بندازین دور قانع شدین یا نه😅

نه حتما باید بو‌کنم تجدید خاطرات شه 😅

اسمشونو یه جا یادداشت کنین یا ازشون عکس بگیرین و بعد شیشه ها رو بندازین دور قانع شدین یا نه😅

رفتم جمع کردم تو پلاستیک بندازم میگن برای اینکه بخوای یه چیزی بخری اول باید جاشو خالی کرد سخته ولی شدنیه🥲😪

دخترا من حالم این روزا عالیه یعنی بگم چقدر ظرف ولیوان از کابینت ها سرازیر می شد تو سینک 

الان با چندتا ظرفی که تو آبچکان کارام انجام میدم.سینک هم خلوته سریع تر ظرفها شسته میشه.

کاش زودتر این کار انجام می دادم.

شادی صدام کنید
خیلیی زیادن؟ من دو تا تشک و دو تا پتو تک نفره و دو تا بالش برای مهمان دارم و دو تا ملحفه. تا حالا ...

موافقم منم سه تا دارم و بنظرم زیادن

میخاستم همشونو ردکنم بره 

چون هیچ کس خونه من نمیمونه اگرم یکی دونفرم بمونن روی تخت مهمان و نهایتا پتو میخابن😅

ولی یهو یه اقامتکاه بومگردی خریدیم که پتو تشکای اضافه رو میبرم اونجا برای مهمونای شب خواب😉

عکس از سرویس مسی میذارین  از وسایل خونه چه چیزایی دارین

سرویس مسی رو الان داخل گوشیم ندارم عکسشو ولی وقتی مهمون میاد ازین سر سفره تا اون سر ففط مس که دیده میشه و برق میزنه خیلی شکیل میشه و همه تعریف میکنن😉😉اصلا غذا حلوه اش بیشتر میشه داخل مس

از وسایل خونه طی هر اثاث کشی ای که داریم کلی میفروشم یا رد میکنم و هرسری سبک تر از قبلیم.

یک هفته دیگه اثاث کشی دارم و فقط یه مبل ال شیری رنگ یه میزنهارخوری شش نفره جمع جور سفید

فقط یه قالیچه ترک شیری ساده ساده 

یدونه عسلی بزرگ جلومبلی

تی وی و میز تی وی سفید

یه اتاقم یه سرویس خواب فقط

اون اتاق دیکه قالیچه ساده روشن با پرده سفید ساده حریر بدون والن و دیگر هیچ

این چیدمان خونه جدید منه

بخارشور و چرخ گوشت و عروسک خرس دومتری و میز ام دی اف اتو و پنکه هم میفروشم

چون اضافی ان

رفتم جمع کردم تو پلاستیک بندازم میگن برای اینکه بخوای یه چیزی بخری اول باید جاشو خالی کرد سخته ولی ش ...

درسته و اینکه ظروف خالی نشونه فقره و پیام فقر به کاینات میفرستی اینجوری

بنداز دور و مطمعن باش بهترش جاشو میگیره

من سالهاست ازین قانون استفاده میکنم و به شاکردامم اموزش میدم 

همگی نتیجه گرفتن

اخه من هم مدرس فنگشویی ام هم. روان شناس هم مینیمالیست😅

موافقم منم سه تا دارم و بنظرم زیادن میخاستم همشونو ردکنم بره  چون هیچ کس خونه من نمیمونه اگرم ...

خدای من درست خوندم شما الان یه اقامتگاه بوم گردی دارید؟

قراره خودتون بچرخونیدش؟

اگه تمایل داشتید میشه ازش برام بگی من عاشق این شغل ها واین زندگی هام.

شادی صدام کنید

بچه ها به نظر من در مورد ظرف وظروف به سبک زندگی ربط داره واینجا واقعا یک نسخه برای همه کاربردی نیست.

برای مثال :من دیگ بزرگ دارم تشت های روحی بزرگ دارم

دلیل اش:به امید خدا یه حاجت بزرگ دارم که خدا به سلامت تو بغلم بذارتش هرسال باید آش نذری بپزم پس این دیگ نیازم

یا من سبزی یا پیاز برای خودمون سرخ می کنم تشت هام نیاز دارم ولی می دونم تو خونه های آپارتمانی شهرهای بزرگ این مقدور نیست واگه نذری داشته باشند از ظرف های بزرگ کرایه یا اجاره می کنند.

شادی صدام کنید