2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732166 بازدید | 44569 پست
مبارک باشه  دقیقا منم با سرعت لاک پشت پیش میرم😬

حالا ان شاء الله آخرش مثل لاک‌پشت داستان خرگوش زرنگارو پشت سر بزاریم 😁

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان الارم گوشیتون بزارید مثلا روی نیم ساعت برای یه کمد چون معمولا غرق خاطرات میشیم خونه تکونی یا ...

چه روش خوبی 

من اگه گوشیم هم چند روزی دور از دسترس باشه خوبه فکر کنم 🤭

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام به همگی شبتون بخیر  خدا قوت  خونه تکونی من با سرعت کاملا لاک‌پشتی داره پیش میره&nbs ...

چه کمد خوجلیییی🥰

منم خیلی کند پیش میرم اما به هرحال بیکار هم نمیشینم

دیگه این یک ماه آخر مثل باد می‌ره و باید از همه فرصت ها استفاده کذد

چه روش خوبی  من اگه گوشیم هم چند روزی دور از دسترس باشه خوبه فکر کنم 🤭

من خودم از اونجایی که فوق العاده معتاد اینترنت هستم و اگه نت داشته باشم دیگه هیییییچ کاری نمیکنم تازگی نت صبحانت گرفتم از ۶ تا ۱۲ نهایت روز دوساعت ازش استفاده کنم

خدا قوت  این انباریه؟ اندازه اتاقهای ماست 😅

تازه یه سری از عوامل پشت صحنه حضور دارن😅

اونا رو صلاح ندیدم تو عکس باشن😁

یه بقه بزرگ پنبه بود اندازه یه تشک پنبه دارم 

با یه صندلی چرخون و میز کامپیوتر پنکه .....اوفففف😫😫😫

چه کمد خوجلیییی🥰 منم خیلی کند پیش میرم اما به هرحال بیکار هم نمیشینم دیگه این یک ماه آخر مثل باد ...

ممنون ☺️

آره واقعا خیلی زود میگذره 

من خودم از اونجایی که فوق العاده معتاد اینترنت هستم و اگه نت داشته باشم دیگه هیییییچ کاری نمیکنم تاز ...

چه خوب 

من بی اراده ام تو این مورد 

راستی اینکه میگید انباری اندازه اتاقه باورتون میشه اتاق خواب های خودمون از اینجا کوچیکتره 😢

عه چرا خب 

این تو خونه نیست؟ که بشه اتاق خواب 

چه خوب  من بی اراده ام تو این مورد

منم همینطورم 

ولی دیگه این روزا که کارا زیاده خود به خود بیخیال گوشی میشم

بچه ها یه پیشنهاد که بی ربط به مینی‌مال شدن نیست 

اگه قرص ویتامین یا هر مکملی استفاده میکنید بجای چند تا قرص که اکثرا هم مرتب استفاده نمیشه (چون یادمون می‌ره⁦🙄)  قرص یا گیاهانی را جایگزین کنید که چندتا خاصیت را باهم داشته باشه

مثلاً من تخم شربتی گرفتم که ویتامین سی،کلسیم ،امگا ۳ و۶ ،آهن داره

قرص آهن هم گاهی میخورم چون نمیشه کامل حذفش کرد

یا بجای چند نوع کرم یه بی بی کرم مارک خوب بگیرید .پنج محصول در یک محصول هست

همون طور که یاد گرفتید کمد کپسولی چطوریه دیدتون به بقیه لوازم و خوراکی ها همون‌طور باشه

تو سال جدید شخصیت مون رو هم مینیمالیسم کنیم

آدمای سمی که آرامش به هم زن هستن را حذف کنیم

اگه اضافه وزن دارین(جسارت نباشه می‌دونم همتون خوش اندام هستید) از چربی های اضافه خلاص بشیم...

یه نگاهی بندازیم به غذاهایی که میخوریم 

اگر فست فود،شکر و در کل هر تغذیه ناسالم که زیاد مصرف می‌کنیم رو به حداقل برسونیم

بیشتر از قبل مراقب پوست،مو و دندون  باشیم 

یه چیزی در مورد موسیقی ها بگم

من قبلاً وقتی یه خواننده یه آهنگش قشنگ بود میگفتم خب حتما این خوانندهه هرچی بگه درسته.میرفتم تمام آهنگاش رو دان میکردم و می‌دیدم انگار زیاد هم قشنگ نیستن و تو سلیقه من نیست اما به زور خودمو وادار میکردم که بهش علاقه داشته باشم و گوش میکردم

چندروز پیش زدم همه شون رو حذف کردم دیگه گوشیم جا نداشت

شما هم  یه بار دیگه یه نگاهی به گوشی تون کنیداگر آهنگ فیلم عکس هرچیز اضافه ای دارید از سرش خلاص بشید

ماهی یه بار هم یه تاریخی رو اختصاص بدین به محافظت از سبک مینی‌مال.

من که توی برنامه تمیزکاریم هم نوشتم 🥰

موفق باشین

سلام سلام

خوبم نمیبره اومدم گزارش بدم

من دیروز چندتا از کابینت هام رو تمیز کردم

امروز هم یکی از اتاقا رو گردگیری و مرتب کردم

البته کشو و یکی از کمدها خیلی مرتب نشد اما اصل کاری ها انجام شد

خیلی دوست داشتم عکس بفرستم اما چون بخاطر فضول آقا مجبورم چیدمان بی سلیقه ای داشته باشم که دستش به وسایلم نرسه روم نمیشه عکس بزارم😢

اینکه از چندماه پیش شروع کردم وسایل اضافی را رد کنم الان خیلی تو کارای خونه تکونی جلو افتادم.اگر میخواستم الان هم وسایل اضافه را کشف کنم هم خونه را تمیز کنم کارم چهار برابر بود

چون همین الانش هم بازم میبینم خرت و پرت زیاده و دارم دور میریزم یا انتقال میدم به انبار.مثلا چندتا ظرف پلاستیکی و شیشه ای خالی داشتم که پسرم مدام می‌ریخت شون وسط خونه یا میزد می‌شکست کار منو زیاد میکرد.چون رب میپزیم و بعضی هاش رو برای فریز کردن استفاده میکردم نگهشون داشتم

جا داره بازهم از هنامیک جان یه تشکر ویژه کنم که به کمتر شدن زحمت ما کمک کرد🥰🥰😘😘

واقعا خونه تکونی امسال خیلی داره سریع پیش می‌ره و البته لذتبخشه

2810