2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731822 بازدید | 44565 پست
اینکه از چندماه پیش شروع کردم وسایل اضافی را رد کنم الان خیلی تو کارای خونه تکونی جلو افتادم.اگر میخ ...

لذت های زندگیتون هزاران برابر عزیزم

ایشالا فسقلیتون صحیح و سالم باشن   خرابکاری تو ذاتشونه وروجکاا  

انشاالله سالی پر از آرامش و شادی و سلامتی پیشروتون باشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
لذت های زندگیتون هزاران برابر عزیزم ایشالا فسقلیتون صحیح و سالم باشن     خرابکاری تو ذاتش ...

خیلی ممنونم گل من😍😘😘

خدا شما و خانواده گرامی تون رو هم حفظ کنه

به همچنین برای شما و تمام خانمای این تاپیک سال پربرکتی رو آرزومندم🙏❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا

منم که چندروز یه بار میام میگم سلام سلام هیچکسم نیست

ماشالا خونه تکونی خسته تون کرده

من این چندروز مانتوی عیدم را دوختم😍

دیروز اتاقها و کمد رختخواب تموم شد

امروز دو ساعت گاز میسابیدم😭

دیگه اگه خدا بخواد فقط کارای پذیرایی مونده ،آشپزخونه و ورودی....

سلام 

من از تقریبا بهمن ماه بود خونه تکونی شروع کردم ولی خیلی آروم،اتاق بچه ها کامل انجام شد ولی دیروز که نگاه کردم دوباره با دستای کوچولوشون همه جا رو صفا داده بودن،یه عالمه خرده کاغذ هم زیر تختا رفته😶یعنی چشم از بچه ها برمیدارم میرن تو کار تغییر دکوراسیون کل تخت و کمدش رو جا به جا میکنن.کمدهاشون کوچیکه 

پذیرایی دیوارها مونده دستمال بکشم،کفم تی لازم داره،زحمت آکواریوم هم که به عهده خود همسرم هست.فقط بوفه رو تمیز کردم. 

اتاق خواب خودمون دیواراش رو تمیز کردم،جا رختخوابی مرتب شد،روبالشتی ها شسته شد.پتو ها تابستون شسته شدن،هوا بهتر شه دو تا پتو هم باید شسته شن.کمد لباس ها مرتب شد و اضافه ها بیرون اومدن داخل کیسه گذاشتم.بالای کمد دیواری مونده چون پله ای که دارم کوتاهه باید بذارم یه روزی که همسرم باشه.

آشپزخونه ام انجام دادم به جز کف،خدا این سازندگان بساز و بنداز رو به راه راست هدایت کنه،شیب آشپزخونه یه طرفش طوریه که آب از اونجا راهی اتاق خواب میشه😬وزیر کابینت هارو هم کوتاه گذاشتن.فعلا یه دستمال کشیدم تا بعد که همسرم بود بشوریم. 

حموم و سرویس بهداشتی ام آخر هفته میشورم،با اینکه تمیزن 

اما غول مرحله آخر،بالکنمون هست با اینکه توری زدیم دیروز رفتم تمیز کنم یه پرنده اومد داخل،منم از ترسم فرار کردم🤕 

یه چیزی من وسیله هایی که برام کادو میارن داخل همون کارتنش نگه میدارم به نظرتون میشه از همون ها کادو داد به کسی؟خیلی ام قیمت دستم نیست که بدونم چند قیمت هستن؟

سلام  من از تقریبا بهمن ماه بود خونه تکونی شروع کردم ولی خیلی آروم،اتاق بچه ها کامل انجام شد و ...

خدا قوت ماشالا 

من که حس میکنم هنوز هیچ کاری نکردم باز

آره هدیه بده به کسایی که حالا اون هدیه آورنده اولی را نشناسه اگه چیزای خاصی هستن

من خودم چندماه پیش یه دست پارچ و لیوان اضافه داشتم سر یه مناسبت دادیم به یکی که نیازمند بود

سلام به همگی

سال نو مبارک 

بعد کلی وقت اومدم گفتم آخ جون یه عالمه پست هست اینجا که بخونم، اما خبری نبود که 

منم خونه تکونی رو نصفه نیمه جمعش کردم 😉

بقیه رو کم کم انجام میدم 

این روزا هم بیشتر بیرون بودیم 

امروز موندیم خونه تا ظهر یکم جمع و جور کردیم باز عصر بریم بیرون ان شاء الله 

و اینکه تو خونه تکونی انقد پاکسازی کردم الان موندم بی مانتو 😁 دیروز که مجبور شدم چادر جلوباز بپوشم به عمق ماجرا پی بردم 😁و با شومیز رفتم بیرون شیک و مجلسی 

خلاصه که آدمو جو نگیره،. دیگه زیادی سبک بار و رها شدم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چه قشنگ، مبارک باشه 😍

سلام عید همگی مبارک 

انشالله سال پربار و پربرکتی باشه برای همه مون

شهرزاد جون ممنونم چشمات قشنگه.یه کم تو عکس خوب نیفتاده اما امسال هرکی دید عاشقش شد.دیگه نمی‌دونم راست میگفتن یا نه😐

شهرزاد جون تو هم کلک زدی خونه تکونی را کامل انجام ندادی😛

راستش منم نصف کارام موند اینور سال و هنوز هم کامل انجام نشده . ولی همه جا تمیزه

حالا که خونه رو هم تکوندیم بیاید امسال تلاش کنیم تمیز تر نگه داریم

من که امسال با این فسقلی نوپا پدرم دراومد.اگه بیدار بود که یا نمیذاشت درست کار کنم یا اون وسط یه خرابکاری میکرد.دیگه قسم خوردم نذارم وضع خونه اینجور بشه که بخوام وقت زیادی بزارم . مخصوصا آشپزخونه

تو خونه تکونی هرچی گل خشک بود ریختم دور .از جمله دسته گل عروسیم که فکر میکردم دلم نمیاد اما بهش دقت که کردم دیدم دیگه اون زیبایی قبل را نداره 

لباس خونگی هام تقریبا کهنه و اضافه ندارم و منم مثل شهرزاد دارم کم میارم ولی باید عادت کنیم و البته لباس بهتر جایگزین بشه

سیف کرمی هم برای اولین بار خریدم و گذاشتم سینک یکم زرد بشه ببینم واقعا مثل تعریفش خوب هست بعد دیدم مثل وایتکس سینک رو برق انداخت .نه بخار داره نه نیاز به دستکش داره .دیگه وایتکس را کمتر میکنم .شما هم همین کارو کنید

شنیدم برای چربی گاز هم عالیه

تو خونه تکونی هرچی گل خشک بود ریختم دور .از جمله دسته گل عروسیم که فکر میکردم دلم نمیاد اما بهش دقت ...

بامید خدا سال حذف وایتکس از زندگیامون

البته من اصلا استفاده نمیکنم

گاهی همسرم برا سرویسها استفاده میکنه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
2810