2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732173 بازدید | 44569 پست

سلام به همه دوستان من مدتی بود که نبودم. الان دیدم کلی مطلب راجع به فنگشویی گذاشتن دوستان. اومدم فقط نظرمو بگم و برم‌. من با فنگشویی مخالفم چون حالت خرافات داره . یعنی چی شمال شرق خونه فلانه و غرب خونه ال و بله. برای سال ۲۰۲۲ یه کمی عجیبه این حرفها. اما با ساده زیستی موافقم اینکه وسایل خونتون براتون کابرد داشته باشه و دوستشون داشته باشین همین. 

سلام عزیزم. شما احتیاج به کمک هیچ کسی نداری. اگر بدونی که وسایل بلااستفاده چه رکود بزرگی رو تو زندگی ...

من رفتم این پبجی که گفتینlakshmi_feng_shui_for_life ولی همه ی کپشن ها تبلیغات کلاسهاش بود و اصلا به دلم ننشست .

تفسیر تابلو ها هم جالب نبود نمیشه که ادم واسه هر تابلویی انقدر تحلیل کنه ....

من که اصلا تابلو نزدم فقط ساعت رو دیوار خونمه  یه تابلو طبیعت ویه تابلو قرانی دارم که اصلا نزدم به دیوار تو کمد گذاشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا من اونم به شوخی گفتم و اصراری ندارم .یه کلمه میگفتین نمیتونید بگید هم کافی بود چون احتمالا م ...

کاملا درسته عزیزم. مرحله به مرحله جلو برین

در مورد جهت یابی و هزینه مشاوره و اینجور چیزها که پولیه اصلا لازم نیست هزینه الکی بکنید. جهتیابی برای تقویت های قسمتهای مختلف خونه مثل بخش سلامتی یا بخش روابط دوطرفه است. فعلا اصلا نیازی به جهت یابی و مشاوره ندارین. زرنگ باشین حواستون باشه هزینه الکی نکنید. رفع انباشتگی، پاکسازی یا همون تمیز کردن مداوم خونه اونم با وسواس خیلی زیاد و برداشتم نمادهای منفی ۷۵ درصد کل مسیره که اونم کاملا مفت و مجانیه. در مورد طرحهای گلدار کاملا درست گفتن و طرح گل در هر قسمتی از خونه که باشه در اون قسمت محدودیت میاره، مثلا من به توصیه استادم فرش گلدار قسمت پول و ثروت رو جمع کردم و با کمال میل اینکارو انجام دادم. جالبه بگم که تماااااام زندگی من از فرش و پرده و طرح کابینت و درب ورودی و روتختی و روبالشی و پتو و هر چیزی رو که بگی، طرح گله و قصد دارم تمامش رو عوض کنم ولی اینکار یکروزه و یکساله شدنی نیست. فقط الان دیگه اینو میدونم که نباید هیچ وسیله ای گلدار بخرم. همین خودش کلی منفعته.

من رفتم این پبجی که گفتین lakshmi_feng_shui_for_life ولی همه ی کپشن ها تبلیغات کلاسهاش بود و اصلا به ...

تمام کپشنها تبلیغ نیست. بخشی از کپشنها اطلاعات در مورد زمان شروع کلاسهاست. چون هر ماه زمان شروع ترمهای جدید رو باید اعلام کنن. بقیه کپشن رو بخون. و اینکه تو خونت تابلو نداری این بی نظیره. همین یعنی شما صفر یک از بقیه ماها جلویی.

سلام به همه دوستان من مدتی بود که نبودم. الان دیدم کلی مطلب راجع به فنگشویی گذاشتن دوستان. اومدم فقط ...

راستش منم یک پیج فنگشویی تو اینستا دنبال میکردم و به نظرم خیلی غیر واقعی و خرافات بود و اینکه معمولا هم دنبال فروش دوره ها و به قول خودشون مشاوره و بازدید از خونه و.... خلاصه که کسب درآمد بودن 

و خیلی از صحبت هاشون برام قابل قبول نبود،. حالا یه سری چیزها که منطقی هست رو میشه عمل کرد مثل تمیز بودن و رفع انباشتگی و.... 

با احترام به دوستمون حس میکنم مسیر این تاپیک چیز دیگه ای هست و اگر بزاریم تو همون مسیر بمونه خیلی عالی میشه، شاید تو یک تاپیک دیگه بهتر بشه در موردش تبادل نظر کرد

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

دوستان از لایکهایی که برای پیام دوستمون گذاشتین که با فنگشویی مخالفه و فنگشویی خرافاته، مشخصه که اگر پیام دیگه ای در این رابطه بزارم، کاملا غیر ضروری و اضافیه و ادامه صحبت در این مورد بی مورده و انگار دارم تو این صفحه انباشتگی ایجاد میکنم. به رفع انباشتگیهاتون ادامه بدین و موفق باشین

تمام کپشنها تبلیغ نیست. بخشی از کپشنها اطلاعات در مورد زمان شروع کلاسهاست. چون هر ماه زمان شروع ترمه ...

من مجدد رفتم و اون پیج مربوط به فنگشویی رو خوندم واقعا عجیبه هایلایت معجزه خیلی برام جالب بود ولی متوجه نشدم قسمت پول و ثروت خونه کدوم قسمت میشه🤭

من میخوام فرش بخرم نمیدونم چه طرحی بخرم.....

دوستان از لایکهایی که برای پیام دوستمون گذاشتین که با فنگشویی مخالفه و فنگشویی خرافاته، مشخصه که اگر ...

من و شما هم سنیم  چه جالب🌹 بعد از ده سال وقفه امسال میخوام ارشد کنکور بدم ولی اصلا حس واسه درس خوندن ندارم ...

سلام و خدا قوت به دوستای با سلیقه و مینیمال 😍

خونه تکونی ها خوب پیش میره؟ 

من استارت رو دو هفته پیش زدم، انباری رو ریختم بیرون و کلی دور ریختی گذاشتم دم در،. یسری هم جدا کردم که بدم بره 

نمیدونم گفتم اینجا یا نه، کلی کارتن اسباب بازی بود آوردم بالا و بعد نشد برسم بهشون و دو هفته ست پخش شدن تو کل خونه 🤕چند بار هم هی تفکیک کردم و هی محمد آقا دوباره همه رو قاطی کردن 

دو روزه محمد و ثنا موندن خونه مادرشوهر و از فرصت استفاده کردم و دیگه دیروز هر چی اسباب بازی بود تو راه پله و بالای کمدها همه رو آوردم و تفکیک کردم و یسری گذاشتم رد کنم، یسری هم میخوام بزارم دوباره بالای کمد،. کلی هم موند تو اتاق و یک اتاق فاجعه و بسیییار ماکسیمال شد 

اما سعی کردم تو چیدمان جوری باشه که هم جمع کردنش راحت باشه و هم استفاده ازشون،. مثلا هر وسیله ای که قعطات کوچیک داره حتما یک قوطی داره، وسایل به ترتیبی چیده شدن که اونایی که بیشتر استفاده میشن در دسترس باشن و.. 

هنوز تموم نشده، آخر سر از خروجی ها عکس میزارم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
2810