2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732530 بازدید | 44571 پست

راستی دو تا کانال هم تو ایتا پیدا کردم گفتم احتمالا به درد شما هم میخوره 

میتونید وسایلتون رو یا بفروشید و یا هدیه بدین

براتون میخواستم لینک بزارم نشد 

اسکرین گرفتم اگر ایتا دارید سرچ کنید 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

امروز هم ادامه اتاق علی رو انجام میدم و یک سر و سامون کلی به خونه میدم و که فردا برم قسمت بعد خونه تکونی 😊

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان مینی‌مالیست 

در رابطه با فنگ شویی ،به نظر من هم بحثهای خرافی و شرک آلود هست و پیش بینی بد کردن هست ، چون میگه که ما اثر سلامتی یا ثروت یا آرامش رو از اشیا و نحوه جایگذاری اونها بدونیم . یا اگر اتفاقی و مشکلی در زندگی پیش بیاد باز هم  ربط بدیم به اشیا و مکان‌ها.  برای بحث  بدشگونی (ببخشید کلمه درستش رو اجازه نمیده بنویسم) تفسیر آیه 18و 19 سوره یس رو از سایت منیب گوش کنید.

و اما مشکل من در زمینه اشیا و وسایل نیست ، من در زمینه کتابها و مطالبی که میخونم و نکته بردای میکنم به شدت انباشته گر شدم . وقتی کمد کتابها رو مرتب میکردم خودم از این همه مباحث پراکنده ای که خوندم و یادداشت برداری کردم تعجب کردم، حالا حیفم میاد بندازم دور و از طرفی میدونم که احتمال کمی هست که دوباره برم سراغش .

اگه راه حلی دارید در این مورد خوشحال میشم راهنمایی کنید🙏

و اما مشکل من در زمینه اشیا و وسایل نیست ، من در زمینه کتابها و مطالبی که میخونم و نکته بردای میکنم ...

منم دوست ندارم کتابهام رو بدم بره 

اما خب خیلی هم ندارم 

درسی هارو رد کردم بقیه رو دوسشون دارم 

سلام به همه دوستان مینی‌مالیست  در رابطه با فنگ شویی ،به نظر من هم بحثهای خرافی و شرک آلود هست ...

چه خوب گفتین 

واقعا شرک آلود هست 

خب بالاخره پرونده اسباب بازی ها بسته شد 😊

این ها توش اسباب بازی هست و قرار بره بالای کمد دیواری فعلا،. اگر دیدم به اون کمد احتیاج دارم، میبرمشون انباری 

خدا قوت شهرزاد جان.تو خونه ما بچه دارها،تفکیک کردن اسباب بازی ها به شدت چالش برانگیزه😅

سلامت باشی 

دقیقا 🤕 دو هفتست درگیرم، امروز اگر بچه ها بودن همه واقعا تموم نمیشد 

سلام خسته نباشین استارتر و خانمهای عزیز بالاخره تمام صفحات رو خوندم و کلی انرژی گرفتم تمام نکات رو مو به مو انجام دادم حیف وسایل دور ریز رو یه جا جمع نکردم عکس بگیرم شاید دو گونی میشد بعد رفتم خونه مادرم رو هم رفع انباشتگی سطحی کردیم چون مامانا یکم رو وسایلشون زیادی حساسن

چ تاپیک باحالی 

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
سلام خسته نباشین استارتر و خانمهای عزیز بالاخره تمام صفحات رو خوندم و کلی انرژی گرفتم تمام نکات رو م ...

چه خوب 

کلی کیف میده خلوت کردن خونه 

2810