2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732654 بازدید | 44571 پست
اتفاقا پسرای منم کلی اسباب بازی دارن،هر کدوم بیشتر از ده بار تعمیر شدن...ولی الان یکسالی هست نمیزارم ...

حالا فردا اگه عمری بود باز میرم سراغ یک مجموعه دیگه از اسباب بازیا.مثلا یک سری اسباب بازیا فکری،تفنگ،پازل و ... اگر چه خیلی ذوق دارم که همه رو یکجا پاکسازی کنم اما بنظرم هر روز یک مجموعه بهتر باشه تا همگی باهم

دخترم کوچیکه رفت بیرون،من سریع بساط گیره و ... آوردم.خیلی ها شکسته بود .خیلیاش کشش شل بود و قابل تعمیر نبود.یه چند تایی هم اصلا استفاده نمی کرد.اون پلاستیکه کش گیره هایی هست که پاکسازی کردم.و بقیه نگه داشتم.یه خورده حس عذاب وجدان گرفتم چون فکر می کنم باید ازش اجازه می گرفتم.سه سال و ۷ ماهشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم کوچیکه رفت بیرون،من سریع بساط گیره و ... آوردم.خیلی ها شکسته بود .خیلیاش کشش شل بود و قابل تعم ...

کاملا درکت میکنم...بچه ها خیلی رو وسیله هاشون حساسن...من وقتی بچه بودم یه لباسم رو خیلی دوست داشتم،یه روز که از مدرسه برگشتم دیدم مامانم داره پاره اش میکنه خیلی غصه خوردم،البته کوچیک شده بود.به نظرم جلو روشون این کار انجام ندیم بهتره

کاملا درکت میکنم...بچه ها خیلی رو وسیله هاشون حساسن...من وقتی بچه بودم یه لباسم رو خیلی دوست داشتم،ی ...

خوب یه وقتایی اونقدر چیز میز دارن بچه ها که اگه کم هم بشه،خودشون متوجه نمیشن.اینو که گفتین ناراحت شدم.بهتر بود واسه گیره ها ازش اجازه می گرفتم.حالا تا فردا گندش درمیاد یا نمیاد

سلام بچه ها

من کماکان در حال خونه تکونی و پاکسازی همزمان هستم. خیلی دور ریختنی ندارم چون همه چی رو قبلا بارها و بارها پاکسازی کردم، ولی بازم دیشب کیف مدارک رو خالی کردم پوشه بندی کردم و اینبار با همسرم نشستم تا مدارک مشکوک رو ایشون هم بررسی کنه و چیزی الکی نگه ندارم. اخه دفعه های پیش یسری مدارک بود که نمیدونستم لازمش میشه یا نه و نگه داشته میشدن، این بار خودشم نشست و پاکسازی کرد و کلی خروجی داشتیم.

چن شب پیش رفتیم براش پیراهن بخریم، یه منبر براش رفتم در وصف خرید به سبک مینیمالیست،  یه مقدار مقاومت کرد ولی آخرش نرم شد‌ .

یه نکته ای که ممکنه برای بچه های تازه مینیمال مفید باشه:

ترجیحا توی همین دی ماه کمد لباس همه اعضا رو پاکسازی کنین، طی پاکسازی بررسی کنین دقیقا چه ایتم هایی باید بخرین، مثلا برای عید پسرای من شلوار لی دارن،چون دو ماه تقریبا خریدم ولی پیراهن مهمونی  نو ندارن، پس برای عید شلوار از خریدم حذف میشه، پیراهنی که تو هوای بهار بشه پوشید به لیست خریدم اضافه میشه، و تا عید دو ماه زمان دارم ، تو این دو ماه هر وقت بیرون رفتم حواسم هست برای پسرها باید پیراهن بخرم.

برای خودم مثلا میدونم در مجموع لباس بیرونی هان شلوار مشکی م نیاز به جایگزین داره کم کم. و وقتی دوس دارم خرید کنم خریدم رو هدفمند به سمت شلوار مشکی میبرم، اینطوری لباس الکی نمیخرم که با هیچی ست نشه یا دو روز بعدش دلمو بزنه، چیزی میخرم که بدونم استفاده میشه، نکته خوبش اینه وقتی میدونم این لباسی که میخوام بخرم قراره مدت قابل قبولی بپوشمش، میتونم راحت براش هزینه کنم، و جنس با کیفیت بخرم‌

سلام بچه ها من کماکان در حال خونه تکونی و پاکسازی همزمان هستم. خیلی دور ریختنی ندارم چون همه چی رو ...

دقیقا اصول درستی رو دارید اجرا میکنید😘😍😍😍

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

رردیف سمت چپ،چیزایی که به قول اسی می گذارم توی کارتن و یه جای دور از دسترس بچه ها!!ردیف وسط در دسترس بچه ها،ردیف چپ هم میدم به کسی.بچه ها خواب بودن سریع اینکارو کردم تا انبار مهمات لو تره....  

سلام به همگی.

در ادامه پاکسازی امروز رفتم سراغ میز تلویزیون که دوتا کشو داره تو یک کشو یه عالمه سی دی ونوار کاست بود تو کشو دیگه هم یه عالمه شارژر و یه سه راهی بود 

یه دستگاه سی دی وباند هم بود که خیلی وقته استفاده نمیشه که گذاشتم تو کارتن با نوار کاست ها رفت تو انباری 

سی دی ها چون قابل استفاده نبود رفت تو بازیافت با دو شارژر که خراب بود شارژر های سالم با سه راهی رو باکش جمع کردم وگذاشتم مرتب تو کشو 🤩🤩

فقط یادم رفت عکس بگیرم

سلام به همگی. در ادامه پاکسازی امروز رفتم سراغ میز تلویزیون که دوتا کشو داره تو یک کشو یه عالمه سی ...

س دی ها میشه پاک کرد دوباره استفاده کرد؟من یه عالمه سی دی دارم و نمیدونم چه کنم باهاشون.

امروز صبح که لوازم تحریر پاکسازی شد.بعد رفتم سراغ تفنگ و خورده ریزیهای دیگه اسباب بازی ها.یه سری چیزها جدا شد تا بدم به کسی.حالا جدای از پاکسازی دقت کردم چقدر کم با بچه ها بازی کردم و چقدر میشع با این اسباب بازیا بازی کرد.و خیلی خودمون درگیر خرید اسباب بازی نکنیم،با بچه ها حتی با یه توپ پلاستیکی و یه عروسک هم میشه بازی کرد.

س دی ها میشه پاک کرد دوباره استفاده کرد؟من یه عالمه سی دی دارم و نمیدونم چه کنم باهاشون.

نمیدونم چون سی دی به مرور خش میشه ودیگه قابل نیست .الان دیگه همه از فلش و حافظه های دیگه استفاده میکنن .سی دی های ما همه برنامه کودک بود که آبجیم داده بود به پسرم که اصلا نگاه نکرد چون همش تو فلش واسش فیلم میریزم یا از فیلیمو میبینه

امروز صبح که لوازم تحریر پاکسازی شد.بعد رفتم سراغ تفنگ و خورده ریزیهای دیگه اسباب بازی ها.یه سری چیز ...

کاملا باهات موافقم،ما سعی میکنیم جای خالی خودمونو با اسباب بازی ها برای بچه ها پر کنیم

چندروز بود اینجا نیومده بودم ماشالا به همه تون 

منم قرار بود اون چالش یک ماهه را انجام بدم که بعدش تا چندروزی راکد شده بودم و عذاب وجدان هم داشتم که آخه چرا موتورم خاموش شده😐

یه برنامه نسبتا فشرده نوشته بودم که دیدم انگار از پسش برنمیام .یه کمی هم کسل شده بودم شبا بچم بیقراری میکرد و بیدار میشد منم صبح که دیر بیدار میشدم و از زمان چشم باز کردن تا خود ظهر مشغول سر و کله زدن با بچه ،ناهار و ظرف شستن بودم.تازه همیشه شبا ظرفامو میشورم اما میدونید که ظرفشویی همیشه خر است😣

گاهی وقتا از اینهمه روزمرگی حالم بهم میخوره.هوا هم انقدر سرده که نمیشه با بچه کوچیک بری پیاده روی که اقلا یکم دلت باز شه...خیلی ممنون که تا اینجا درد دلامو خوندین

دیگه چندروز پیش کلی خودمو دعوا کردم گفتم تا چشم به هم بزنی عید شده و تو باز همه کارات را میزاری دقیقه نود .وقتی همه دارن خرید میرن و استراحت میکنن تو درحال بشور و بسابی😏

خلاصه قرار شد از شنبه ایشالا شروع کنم .البته همین شنبه ای که گذشت و نسبتا تا الان خوب بودم .تو برنامم نوشته بودم حتما روزی نیم ساعت انباری را تمیز کنم ...یا حتما روزی دوساعت خیاطی ...اولش خوب بود اما بعد این شرط گذاشتن ها انگار بهم استرس وارد میکرد و فکر میکردم قراره کار  خیلی سختی انجام بدم.واسه همین قرار به این شد که سخت گیری نکنم .هر کاری را تونستم انجام بدم هرچی هم نشد بالاخره اونم کم کم انجام میشه 

2810