2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732594 بازدید | 44571 پست
من درمورد لباسای خودم راحت نمیتونم تصمیم بگیرم ولی لباسای شوهرمو بچه هارو زود کنار میزارم .دیروز که ...

حتما کمدکپسولی رو تو گوگل بزن و موضوعش رو مطالعه کن

خیلی ایده های قشنگ و مینیمالی راجع به لباس و کیف و کفش بهت میده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کم کم پاکسازی میشه هنوز اول راهیم  من تو این مدت 6،. 7 تا کاور بزرگ لباس رد کردم، عکس یسری هار ...

اره تا زمانیکه خربدهامون رو به کم و با کیفیت تغییر ندیم هرچقدر هم دور بندازیم باز اضافه میشه

برنامه ریزی شده خرید کنید و با کیفیت

نمونه اش اینکه شما یه دونه شال لازم داری با رنگ و مشخصاتی که مدنطرنه بعد برو خرید

نه اینکه بری بیرون هرچی چشمتو گرفت بخری و در نهایت با هیچ لباسی ست نشه 

برای دورریختن عحله نکنید اما وقتی میرید سراغ یک کشو حتما درست و حسابی تمیزش کنید و کل وسایلش رو با دقت برررسی کنید و ببینید کدوما اجازه برگشتن به کشو رو دارن؟

با همین روند ادامه بدید یه خونه تکونی اساسی انجام دادید که تا مدتها ماندگاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نشستم و این چیزا در مورد اسباب بازی های زیاد خونه مون نوشتم.که یه فکری به حالشون بکنم‌وقتی بخوام ...

چه عااالی

یه پیشنهاد واسه بند دوم که نوشتی مثلا مدادرنگی و ... زیاد دارن

یه کارتن بردار و همه ی این اقلام رو بزار داخلش

همه رو

بعد فقط برای هرکدوم از بچه ها یه دست مدادرنگی و مداد و پاک کن و تراش و جامدادی و دفتر بیرون بزار و هرچیز دیگه اما از هر مورد فقط یه دونه

بعد کارتن رو بزار مثلا رو کمد که دستشون بهش نرسه

هروقت دم دستیها خراب شد براشون از کارتن بیار

سلام .به همگی منم الان یک ماهه مدام در حال پاکسازیم اما هیچ فرقی نمیکنه چرا ؟🤔🤔🤔

شاید به خاطر اینه که تازه شروع کردین

من اون اوایل یه عالمه خرت و پرت دور میریختم باز هم میدونستم که کامل پاکسازی نشده و خونه م خلوت نبود.

به تدریج وقتی ورودی چک بشه و خروجی بیشتر و بیشتر ، هم آگاهی شما بیشتر میشه نسبت به چیزهایی که میخواین نگه دارین، هم دل کندن براتون راحت تر میشه و هم خونه تون خلوت تر.

نگران نباشین

پاکسازی زمان می بره.

فراموش هم نکنین که پاکسازی هدف نیست وسیله ست

یه راه برای شناخت خودمون و سبک زندگیمونه

شاید به خاطر اینه که تازه شروع کردین من اون اوایل یه عالمه خرت و پرت دور میریختم باز هم میدونستم که ...

آره هنوزیک ماهه که جدی بهش فکر میکنم.ولی مشکل اصلی من اینه که خونمون کوچیکه با یک کمد دیواری ودراور .یک دختر ویک پسر دارم که کلی لباس واسباب بازی دارن ت.فقط یه انباری کوچیک پشت سرویس بهداشتی داریم .جاسازی وسایل ها سخته 

خوب من امروز کارتن ماشین ها از انباری آوردم پایین و ماشین هایی که توی خونه هم دارن آوردم وسط.به بچه ها گفتم هر کدوم میخواین بردارین،هر کدوم نمیخواین بدین به اون پسری که اخر هفته میاد بازیافتی ها ببره.خیلی راحت تر از من شروع به جدا کردن.جالب بود که براساس نو و کهنه بودن جدا نکردن فقط براساس علاقه بود.مثلا یه ماشین یک چرخ سالم مونده بود نگه داشت اما یه کنترلی گفت بگذار بده.منم خیلی جلوی گرفتم اما خوب تصمیم اون بود و گذاشتم بده.البته اونم یه چرخش خراب بود.خلاصه همون موقع هم اون بنده خدا بازیافتی که یه پسر ۸ ساله هست اومد و دادم و خیلی خوش حال شد.منم خوشحال.پسرمم خوش حال.عکس گرفتم.اما نمیدونم چرا نمیاد.الان اسباب بازی ماشین در حد یک کارتن هست،بازم میدونم زیاده اما جای اسباب بازی ماشین توی انباری خالی شد.

اخی اره واقعا.همشون هم همون قدر درب و داغونن

اتفاقا پسرای منم کلی اسباب بازی دارن،هر کدوم بیشتر از ده بار تعمیر شدن...ولی الان یکسالی هست نمیزارم همسرم چیزی واسشون بخره.منم خیلی از اسباب بازی ها رو فرستادم انباری بدون تفکیک کردن که میمونه واسه بعد عید بیارم سروسامان بهشون بدم

2810