2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732872 بازدید | 44572 پست
من واسه لباسای خودم و بچه ها راحت تر میتونم انجام بدم،هر وقت واسه شوهرم کنار گذاشتم لباساشو،مچمو گرف ...

من درمورد لباسای خودم راحت نمیتونم تصمیم بگیرم ولی لباسای شوهرمو بچه هارو زود کنار میزارم .دیروز که لباساش  رو گذاشتم کنار تو نایلون وقتی از سر کار اومد بهش گفتم کشوتو مرتب کردم اینقدر شلوغ بود گفت کار خوبی کردی اون لباسایی که سالم بود  داد به یک بنده خدا واسه لباس کار.شوهرم برعکس من به لباساش و وسایلش وابسته نیست مشکل از منه😫😫

من امروز  چند تا کاغذ مچاله کاردستی ریختم دور،یک کیف کوچیک گذاشتم کنار بآ چند تا مداد تراش. ...

کم کم پاکسازی میشه هنوز اول راهیم 

من تو این مدت 6،. 7 تا کاور بزرگ لباس رد کردم، عکس یسری هارو هم گذاشتم اینجا اما میدونم دوباره برم سراغ لباس ها کلی چیزی ازشون در میاد 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .به همگی منم الان یک ماهه مدام در حال پاکسازیم اما هیچ فرقی نمیکنه چرا ؟🤔🤔🤔

نمیشه که فرق نکنه شاید خیلی محسوس نیست و یا شاید چیدمان وسایل رو تغییر دادین و تغییر به چشم نمیاد 

من که الان چند طبقه کمد خالی دارم، یدونه کمد دیواری هم کلا خالی شده و میخواد بره تو انباری 💃💃💃

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
امروز کشو لباسای شوهرمو پاکسازی کردم .چون پریشب یه شلوار گرفته بود تو کشو جا نمیشد اینقدر پر بود🙈🙈 ...

چه جذاب 

دور ریختن لباس‌های همسر 

من اگه اختیار داشتم کلللللا کمد همسرم رو خالی میکردم، فقط دو یا سه دست لباس رو میپوشه اما مثلا بالای 20 تا پيراهن داره ☹️ یا چند تا کاپشن که دیگه نمیپوشه و هر وقت جدید خریده اینا رو ننداخته دور 

من واسه لباسای خودم و بچه ها راحت تر میتونم انجام بدم،هر وقت واسه شوهرم کنار گذاشتم لباساشو،مچمو گرف ...

چرا اینجورین ☹️

چرا اینجورین ☹️

نمیدونم والا،ولی این سری آخر که لباسای خودم و بچه ها رو دادم به یه نیازمند خودش چندتا از لباساشو داد،داشتم شاخ در میوردم...یعنی پدیده ای نادر در طول نه سال زندگی مشترک بود😂😂😂

نمیشه که فرق نکنه شاید خیلی محسوس نیست و یا شاید چیدمان وسایل رو تغییر دادین و تغییر به چشم نمیاد&nb ...

فکر کنم اینقدر لباس داریم که چند دست لباس بزاریم کنار مشخص نمیکنه باید کلا یه فکر اساسی بکنم

چه جذاب  دور ریختن لباس‌های همسر  من اگه اختیار داشتم کلللللا کمد همسرم رو خالی میکردم، ...

شوهرم زیاد اهل پوشیدن پیراهن وشلوار نیست فقط سه دست پیراهن شلوار تو کمد داره ودوتا کت شلوار که فقط واسه مراسم  میپوشه بیشتر تیشرت وشلوار لی میپوشه که تو کشو دراور میزارم .لباسای بچه ها خیلی زیادن وجاگیر

نمیدونم والا،ولی این سری آخر که لباسای خودم و بچه ها رو دادم به یه نیازمند خودش چندتا از لباساشو داد ...

خوبه موفقیت بزرگی بوده 😅👌🏻

شوهرم زیاد اهل پوشیدن پیراهن وشلوار نیست فقط سه دست پیراهن شلوار تو کمد داره ودوتا کت شلوار که فقط و ...

همسر منم همینطوره 

اما اون پيراهن هارو میخواد چکار نمیدونم 

فقط زمستون ها دو تا از پيراهن ها رو زیر بافت میپوشه 

سلام، من کلا علاقه ای به جمع کردن و پر کردن انباری و کمد هاو کشوها ندارم، یعنی اصل مینیمالیستم😁😁😁😁

اینقدر که مادرشوهرم و خواهرشوهرم و زن برادرم  هم ازم یاد گرفتن 🙂

اما امروز که داشتم صفحات اول تاپیک و میخوندم، بنا به توصیه اسی، سری به گالری گوشیم زدم و حدود صد و بیست تا عکس، سی چهل تا ویدئو پاک کردم💪

تو قرار دل بیقرار منی ❤️❤️❤️
کم کم پاکسازی میشه هنوز اول راهیم  من تو این مدت 6،. 7 تا کاور بزرگ لباس رد کردم، عکس یسری هار ...

منم تقریبا همیشه در حال پاکسازی ام.و مواظب ورودی خونه هم هستم اما هربار میرم سراغ کمد لباس و ... چیزهایی دارم که میشه داد و خلوت کنم

فکر کنم اینقدر لباس داریم که چند دست لباس بزاریم کنار مشخص نمیکنه باید کلا یه فکر اساسی بکنم

من این حالت توی لباس بچه ها دارم.لباس هایی که دیگه واسشون کوچیک شده و من هنوز درگیر اینم که بچه دیگه ای میخام یا نه.و لباس ها نگه دارم یا بدم بره.چون میدونم خرید لباس بچگانه خیلی هزینه بر هست

برای خرید لباس شرط بزار که مثلا دو تا پیراهن خراب شد میتونه یکی بخره

خودمم گاهی اینکارو برای خونه انجام میدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
2810