2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731831 بازدید | 44565 پست
دیگه الان که عیده وقتشه  منم آشپزخونه را گذاشتم برای غول مرحله آخر  که با خونه تکونی عید ...

آره وقتشه اما انقدر غول بزرگیه هی امروز و فردا میکنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره وقتشه اما انقدر غول بزرگیه هی امروز و فردا میکنم 

بجای امروز و فردا کردن و هی عقب انداختن

از همین فردا شروع کن

فقط یه کشو

بریز بیرون و تفکیک کن که چی بمونه و چی بره

کشو رو تمیز کن و و اونایی که میمونه تو کشو بچین

همیشه شروع و استارذثت یک کاری از انجام دادنش سخت تره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام مبحث مورد علاقه ی من پاکسازی در تمام ابعاد🥰🥰🥰. من این هفته، اول هفته مهمون دارم، اخر هفته ...

سلام پذیرایی من یه حال مستطیل شکل به عرض تقریبا ۵ و طول ۹ متر که کامل بخوام فردش کنم سه تا فرش در عرض هم میفته و کف سرامیک الان دو تا فرش انداختم با فاصله و دو دست مبل یه راحتی ۷ نفره و یه دست استیل نه نفره دارم ولی همیشه حس میکنم خونه م شلوغه 

شما بودین چه میکردی دوست دارم کف خونه پارکت باشه 

سلام پذیرایی من یه حال مستطیل شکل به عرض تقریبا ۵ و طول ۹ متر که کامل بخوام فردش کنم سه تا فرش در عر ...

سلام گلم اینجارو گم کرده بودم راستش حودم رو هم بکل گم کردم باور کن جدی میگم  ایقدر از وقتی که مشکلات جسمی وروانی پیدا کردم  نمیدونم به خودم برسم یا به خونه 

الان دیدن شما با لایک کزدن منو اوردی تواین تاپیکها ممنون خوشحال شدم انشاله خوشحال باشی تو زندگی دعا میکنم خدا بهترینها رو توزندگیت قرار بده وهمیشه سلامت وجیبت پرپول باشه

سلام گلم اینجارو گم کرده بودم راستش حودم رو هم بکل گم کردم باور کن جدی میگم  ایقدر از وقتی که م ...

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم صبح جمعه ای انگیزه من رو هم بیشتر کردی 

ان شاله حال دلت بهتر بشه

من  قبلا که سالم بودم هرچیزی تو زندگیم یکسال مصرف نمیشد میریختم دور  ولی یه مدت بقدری مشغله فکری داشتم ودیگه سلامتی جسم هم ازبین رفته وراستش زندگی  دیگه بچشمم نمی اومد همه چی ول کرده بودم ولی الان خدارو شکر با شما خانهای گل واسی عزیز شروع کردم هرچیزی که بدرد نمیخوره بریزم دور یا گاری بی یا دگاری 

سلام پذیرایی من یه حال مستطیل شکل به عرض تقریبا ۵ و طول ۹ متر که کامل بخوام فردش کنم سه تا فرش در عر ...

سلام عزیزم.

من خیلی مینیمالیستم،احتمالا با توجه به اینکه دو سرویس مبل داری،(مینی‌مالیست غلیظ نیستی😄) استراتژی من برات کارساز نباشه.

ولی خب، من کلا با مبل سلطنتی مشکل دارم، چون خیلی قابل استفاده نیست( کلا هرچیزی که قابل استفاده نباشه برام جایگاهی نداره، تو خونم غیر از تابلو و گلدون هیییییچ وسیله تزئینی ندارم). اگه من تو شرایط شما بودم، 

قالی ها رو طوری میچیدم که کناره ها سرامیک باشه، مبل سلطنتی رو هم میفروختم، مبل راحتی رو میچیدم فقط، هم خلوت میشد،هم هر چی که بود قابل استفاده بود.

بازم ببین تو موقعیت شما  با توجه به تعداد مهمون و علاقه مندی خودت چه چیزی تو سیستم خونت جواب میده🥰

دیروز ازصبح بیدارشدم تا ظهر  یه کوچولو خرید کردم ناهار درست کردم واز سالت ۶ عصر خوابیدم تا ۸صبح  امروز  واقعا  بدنم احتیاج به استراحت داشت 

امروز شروع کردم  به نظافت اشبپزخانه البته کم کم  

یکماه بود کرونا داشتیم هیچ کاری نمیتونستم بکننم فقط  مجبور بودم غذا بپزم    خیلی  کثیف شده همه جا باید شروع کنم  کم کم به نظافت خونه 

به نظرم باید چیدمانت رو درست کنی،ما ایرانی ها خونمون رو براساس راحتی مهمان میچینیم.من خیلی تجسم فضایی خوبی ندارم.به همین خاطر از کسایی که تو این زمینه مهارت دارن کمک بگیری بهتره

2810