2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732253 بازدید | 44569 پست
و دوست خوبی که چالش ۳۰ روزه خیاطی گذاشته بود، تو متنت خوندم پسرت رو از شیر بگیری. ینی با یه کوچولوی ...

عزیزم منو میگی؟ 

نه تازه یک سالش تموم شده و مونده تا از شیر بگیرمش 

دوستان اینکه میگیم برای فلان کار وقت ندارم مال اینه که میخوایم یه شبه همه چی سرو سامان بگیره.تو تمرینات فلای لیدی گفته بود به هم ریختگی و بی نظمی یک شبه ایجاد نشده که به همین راحتی تمیز بشه . اگه بخواین با سرعت کار کنید نابود میشین و باید تمیز کردنتون آهسته ولی پیوسته باشه ....یه اشاره ای هم داشت به اینکه تا کارای واجب را انجام ندادید سراغ کارای فرعی نرید و کمالگرا نباشید.من اگه بخوام خودمو مثال بزنم زمانی بوده که خونم شلوغ بوده و من با خیال راحت تو نت می‌چرخیدم.حالا بیشتر وقتا هم تو تاپیک های مفید اینجا یا سرچ کردن موضوعی بودم .اما بازم کم کاری منو توجیه نمیکنه

تو این یک سال بچه داری همیشه غر میزدم که بچه نمیزاره به کارام برسم نمیزاره خیاطی کنم نمیتونم به خودم برسم نمیتونم وقتی تنهام حموم برم.....و همش به جون شوهر بیچارم شکایت میکردم که زودتر بیا خونه خودتو کمتر خسته کن که بتونی کمک من بچه داری کنی😫 اونم طفلی می‌گفت آخه منم که بیکار نمیگردم .تفریح نمیکنم تا جایی که بتونم هم زود میام....

اون زمان هم خودم میدونستم که برنامه ریزی درستی ندارم.(البته یه چیزایی هم پیش اومد که باعث افسردگیم شد و اینم بی تاثیر نبود)بچه من صبح تا ساعت ۱۰ الی ۱۱ خواب بود عصر هم اکثرا تا دو ساعت را می‌خوابید من بجای اینکه شب زود بخوابم تا بتونم صبح زود بیدار بشم پای نت بودم😏 عصر هم یا همینطوری بود یا اینکه چون شب قبل خوب نخوابیده بودم با بچم می‌خوابیدم .... خلاصه خوب خوش گذروندم و تازه شکایت هم داشتم. 

حالا میبینم درسته که دیگه نمیتونم مثل قبل یک روز کامل را  فقط دوخت و دوز کنم اما اگه فقط و فقط روزی دوساعتم رو به این کار اختصاص بدم و مثلاً جمعه را در نظر نگیرم پس من هفته ای ۱۲ ساعت کار کردم و صاحب حداقل یک دست لباس شدم که قیمتش نسبت به بازار نصف درآمده

اگه منتظر بشینم تا بچم از آب و گل دربیاد و شرایطم بهتر بشه تا من این پارچه های بلا تکلیف را نجات بدم بهتره یا اینکه  از همین دو ساعتم استفاده کنم ؟ بدون اینکه لطمه ای به خونه داری،بچه داری و استراحتم بزنه...قطعا راه دوم

به کارای خونه هم همین دید را داشته باشید.اینطور در نظر بگیرید که امروز فقط در حد نیم ساعت آشپزخونه را تمیز میکنم یا هر جا که فکر میکنید نیازه و تا هفته بعد سعی کنید تمیز نگه دارید اونوقت می‌بینید که دفعه بعدی این زمان نصف میشه و هر دفعه کمتر میشه تا اینکه  به خودتون میآید می‌بینید هرشب دارید بطور خودکار گاز و سینک ...را برق میندازید و دیگه نیاز به تمیزکاری هفتگی نداره.

امروز یه چیزی کشف کردم که خودم شوکه شدم 

رفتم تو انباری و یه عکس هم گرفتم که بعد تمیز شدنش بذارم اینجا.بعد تصمیم گرفتم تو این یک ماه روزی نیم ساعت تمیزش کنم و این یعنی من باید ۱۵ ساعت از وقتم را صرف یه انباری و خرت و پرتای بلااستفاده کنم😖 وحشتناکه نه؟!

اگه ماهی یکبار فقط ۱۵ دقیقه برای مرتب نگه داشتن اونجا وقت میذاشتم حالا اینطوری تنبیه نمی‌شدم 🙃 و کلا میشد سالی سه ساعت 

چون برای خونه تکونی پارسالم بچم نوزاد بود و نتونستم وقتی برای اونجا بزارم امسال کارم دوبله شده . اما بازم خوشحالم که زود به خودم اومدم و دیگه نمی‌زارم به اون حالت قبلیم برگردم 

می‌دونم طولانی شد ولی ارزش خواندن را داشت😎

عزیزم منو میگی؟  نه تازه یک سالش تموم شده و مونده تا از شیر بگیرمش  دوستان اینکه میگی ...

خیلی قسنگ توصیف کردی

منم نظرم‌ همینه

یک ربع وقت داری فقط‌یه کشو از لباساتو بیار بیرون و منظم بچین

یه ربع وقت داری دستمال و گردگیری

ما کلی از این وقتامونو الکی هدر میدیم

یا دستمون کند شده

پس گوشی رو تنظیم کم برا یک ربع دیگه و سعی کن یه گوشه از خونه رو تمیز کنی 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز کمد ادویه ها رو مرتب کردم.البته از شیر مرغ تا جون آدمیزاد داخلش بود،مثلا مداد شمعی،خمیر باز ...

خیلی هم عالی 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خدا وکیلی اگه آشنایی منو شناخت به روم نیاره بعدا...😬😅

یعنی از داخل کابینت هم می‌شناسن 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
از عادت های بد من اینه که واسه وسیله ای جا پیدا نکنم سریع منتقل میشه به کابینت های آشپزخونه....  ...

ما هم بالای اپنچند تا کابینت داریم که همه هم به هم متصل هستن و چون خیلی بالاست به عنوان کابینت نمیشه استفاده کرد وهمین نقش هر چی جا نداشت بره توش رو بازی میکنه 

با این تفاوت که چون خیلی هم بالاست وسایل  پرت میشه توش 🤦🏻‍♀️

هر دفعه مرتب میکنم کلی اشغال از توش در میاد و الان 6 ماهه فرصت نکردم بهش سربزنم 🤪

سلاااام به به چقد لذت بردم از پاکسازیای دوستان. من این روزا میزبان مهمانان عزیزم هستم، و علاوه بر ...

چه خوب 

منم هر روز یه تایم 15 دقیقه ای میزارم برای گاکسازی گوشی 

مهمترین نتیجه اینکه پوشه اسکرین شاتها که شلوغ‌ترین پوشه بود کامل خالی شد 

هر چی بیشتر نگاه میکردم میدیدم واقعا به کارم نمیان 

چت های اضافی و پیامک ها هم پاک شدن 

گروه‌ها پاکساز ی شدن 

و این موفقیت رو به عرضتون برسونم که از 4000 تا فالویینگ فقط مونده 82 تا 💃💃💃💃

سلام عزیزم،خوش باشین. خوب شد یادم انداختین،من جمعه هفته گذشته حسابی گوشی تکونی کردم🤭 اول از همه ل ...

من سراغ ایمیل نرفته بودم، یه سر هم باید اونجا بزنم 

خیلی قسنگ توصیف کردی منم نظرم‌ همینه یک ربع وقت داری فقط‌یه کشو از لباساتو بیار بیرون و منظم بچین ...

آره 

مثلا همین دیروز اندازه یه گونی برگ تو حیاط جمع شده بود آخه هفت تا درخت تو حیاط داریم که پاییز میشه مکافاته .ساعت ۴ بود گفتم تا یه ربع دیگه همه شو جارو میکنم .رفتم با سرعت تمام جمع شون کردم.

حالا قبلا همیشه میگفتم ای وای خیلی شلوغ شده حالا حوصله شو ندارم وقتشو ندارم این برگا بیشتر میشدن و کثیفی روی کثیفی...

اگه بتونیم این دیدگاه را برای همه کارامون تثبیت کنیم تمیز و مرتب بودن خیلی خیلی آسون میشه

ما هم بالای اپنچند تا کابینت داریم که همه هم به هم متصل هستن و چون خیلی بالاست به عنوان کابینت نمیشه ...

دیگه الان که عیده وقتشه 

منم آشپزخونه را گذاشتم برای غول مرحله آخر  که با خونه تکونی عید یکی بشه 

دیگه الان که عیده وقتشه  منم آشپزخونه را گذاشتم برای غول مرحله آخر  که با خونه تکونی عید ...

هر هفته به کابینت 

تقسیم بندی کن مثلا هر طبقه کابینت رو نیم ساعت کلا بریز بیرون

گردگیری کن 

تمیز کن و دوباره بچین

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
هر هفته به کابینت  تقسیم بندی کن مثلا هر طبقه کابینت رو نیم ساعت کلا بریز بیرون گردگیری کن&nb ...

راستش خیلی دوست دارم زودتر آشپزخونه را یه نظم اساسی بدم اما میدونی مشکلم چیه ؟ آقا پسرم فعلا تو اوج فضولی و به هم ریختنه .هرچی جمع میکنم دوباره می‌ریزه بیرون حالتشون هم یه جوری هست که نمیشه با کش ببندم . فقط کابینت زیر سینک را بستم و وسایل اضافی رو هم فعلا  گذاشتم تو پارکینگ. امروز کشوی قاشق چنگالم رو هم خالی کردم .دیوانه شدم از دست این کاراش😫 یه سری چیزارو هم گذاشتم روی کانتر واقعا اعصابم از شلوغی اونجا کبابه😭😭

واسه همین فعلا منتظرم ببینم تا دوماه دیگه دست از این کاراش برمیداره 

خببببببب

بچه ها من امروز رفتم انبار و از شر همه خورده پارچه های کوچیک و بزرگ که به درد نمیخوردن را دستگیر کردم و اندازه یه گونی شد🤐🤐

اگه بدونید چقدر گریه کردن.میگفتن ما دهههههههه ساله منتظر تو بودیم تا بیای باهامون یه چیزی درست کنی حالا تو میخوای به همین راحتی مارو بریزی دور 😭😭😭

بهشون گفتم عزیزانم اصلا غصه نخورید هروقت گردگیری،گاز پاک کردن،شیشه شوری،کفش پاک کنی،دستگیره شدن و دستمال پوشک بچه😂😂 شدن را یاد گرفتید اونوقت شوهرتون میدم😅

باز اعتراض کردن آخه اینهمه درس خوندیم که آخرش کهنه بچه بشیم😂😂😂

2810