2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732685 بازدید | 44572 پست
عزیزم تمرینات خونه تکونی همونه از صفجه ۸ هر تمرین رو انجام بده متاسفانه خودم شروع کرده بودم به خون ...

ممنون که جواب دادین

از فردا حتما شروع میکنم

خیلی تایپک به درد بخوری هست

برای خودتون و خانوادتون آرزوی سلامتی میکنم

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  
ممنون که جواب دادین از فردا حتما شروع میکنم خیلی تایپک به درد بخوری هست برای خودتون و خانوادتو ...

ممنون عزیز دلم

اینجا هم کزارش بده تا انگیزه ات برای ادامه کار بیشتر بشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اونموقع که با تاپیکتون آشنا شدم خواننده خاموش بودم خیلی مفید بود برام ممنونم ازت استارتر⚘⚘

چند روز پیش یادم افتاد سر بزنم به تاپیک دیدم فعالین خداروشکر😍

من خونه تکونی عیدمو کردمو فقط سرویسا مونده 

چند وقت یه بار کلی خرت و پرت و لباس و اینا از خونه میره بیرون تو این خونه تکونی کلی لباس بردم بیرون با اینکه دو ماه پیش پاکسازی کرده بودم

البته همسر منم مثل همسر بیشتر دوستان رو وسیله و لباساش حساسه وقتی نشونش میدم میگم این لباسو نمیپوشی بندازم بره میگه نه😦 بعد رو اون حساس میشه و حواسش بهش هست🙁 منم دیگه ازش نمیپرسم خیلی ریلکس میندازم دور هیچکس هم نمیفهمه 😅😂 همیشه کیسه هایی تو پاکسازی که میخوام بندازم دور رو چک میکنه چیزی از اون نباشه🙁😂

سلام 

من امروز خانه تکانی شروع کردم راپله  رو تمیز کردم با وسایل هاش یه نایلون بزرگ هم خرت پرت دور  انداختم کلی قوطی جا ادویه اضافه داشتم اونایی که به درد خوردن اوردم خونه استفاده کنم اونایی  که احتیاج نداشتم دادم مادر شوهرم کلی خوشحال شد خیلی تمیز مرتب شد 

تازه چهار بسته سبزی خورشتی هم  سرخ کردم 

❤خدایا مواظب پسرم باش 
سلام  من امروز خانه تکانی شروع کردم راپله  رو تمیز کردم با وسایل هاش یه نایلون بزرگ هم خر ...

به به چه آغاز پربرکتی

ادامه بده

وقتی تمریناتت تموم بشه یه خونه تمیز و مرتب و بدون انرژی منفی و خالی از هر آت و آشغالی 

وقتی خلوت میشه ادم لذت میبره در یخچالو باز کنه😍😍 موفق باشی از ادامه روند خلوت سازیت برامون بگو

حتما عزیزم 💪😉

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلللااممم بانوان مینیمالیست

بگم براتون که تراسم که تبدیل به انباری شده بود رو خالی کردم(چون انباری نداریم)،الان آماده شده واسه چندتا گلدون خوشگل   تمام وسایل رو که چندوقت بود استفاده نمیشد رد کردم،کوهی از کفش رو که نو بودن ولی خیلی وقت بود نمیپوشیدم و لباسام که کوچیک شدن و نو موندن رو دادم خیریه

کتابایی که نمیخوندم،کتابای دانشگاهی رو اهدا کردم

فقط چندتا مهمش رو نگه داشتم

وسایل آشپزخونه که استفاده نداشتن،مثل سرویس جا ادویه ام که ناقص شده بودن😭 و خرت و پرتا رو دادم آشناها

هر وسیله ای که لب پر و مشکل دار بود رد کردم،چون معتقدم انرژی منفی دارن،فقط یه سری هست که اول باید جایگزین بشن

باز یادم اومد میگم انگیزه بگیرید😂🤗

سلللااممم بانوان مینیمالیست بگم براتون که تراسم که تبدیل به انباری شده بود رو خالی کردم(چون انباری ...

🤗🤗🤗🤗🤗

چه کیفی بکنی با اون تراس و گلدونا

خسته نباشی

و نزار دیگه خرت و پرت جمع بشه

دیروز سطل های جای برنج قند لوبیا اینا رو شستم داخل تراس رو هم شستم با پنجره هاش خیلی تمیز مرتب شد

امروز هم از آشپز خونه شروع کردم همه وسایل کابینت های بالا رو دستمال کشیدم دوباره چیدم شون ولی جاشون رو تغییر دادم خیلی منظم تر از قبل شدن 

❤خدایا مواظب پسرم باش 
دیروز سطل های جای برنج قند لوبیا اینا رو شستم داخل تراس رو هم شستم با پنجره هاش خیلی تمیز مرتب شد ا ...

به به چقد تمیزکاری کیف میده 😊

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
2810