2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732982 بازدید | 44580 پست
میشه به من یه راه حل بدین من هرکار میکنم رو کانتر و اپن و میز خورده ریز هست هرچقد جمع میکنم بازم هر ...

یه کشو یا فضای دم دستی رو برای این اقلام در نظر بگیر اگه کشو نداری

یه باکس کوچک خوشگل بگیر که همه اقلام توش جا بشه که اینجوری فقط اون جعبه دیده میشه

و خیلی منظم بچشم‌میاد

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
یه کشو یا فضای دم دستی رو برای این اقلام در نظر بگیر اگه کشو نداری یه باکس کوچک خوشگل بگیر که همه ا ...

ممنون که وقت گذاشتی جواب سوالمو دادی عزیزم  همین کارو باید انجام بدم مرسی از راهنماییت عزیزم😍😘

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایولاااا از خوبیاش بنویس و بگو که چقد با این روش زندگیت راحته

هرچی ک بخوام دم دسته  تمیز کردن خونم راحته چیزی به اسم خونه تکونی ندارم ک بریز به پاش باشه هرچی سر جا خودشه خیلی خوبه تازه جایی برم اینجوری نباشه میریزم بهم 

تیکر یک سالگی پسرم🥺🤌🤌
مرسی استارتر منو با این تاپیک آشنا کردی 

موفق باشی عزیزم

اگه بدرت خورد و ازش استفاده کردی بیا و از نتیجه کار بگو

خوشحال میشم وقتی یه خانم این سبک رو انتخاب میکنه یعنی داره برای اینده روشن و موفقیتش تو راه درست قرار میگیره

موفق باشی عزیزم اگه بدرت خورد و ازش استفاده کردی بیا و از نتیجه کار بگو خوشحال میشم وقتی یه خانم ا ...

چشم عزیزم حتما 

هر وقت خانه تکانی عید رو شروع کنم میام میگم چکار کردم 

❤خدایا مواظب پسرم باش 

من امروز رفتم سراغ یخچال. یه طبقشو درآوردم تا فاصله طبقه هاش بیشتر شه. کلی کرم و ماسک صورت و دارو و  ... ریختم بیرون. حسابی خلوت و تمیز شد. از فریزرم سبزی هایی که خیلی وقت بود استفاده نشده بود رو ریختم. از کابینت چنتا قوطی ادویه و سبزی خشک و ... که اصلا استفاده نمیکردم ریختم. یه چنتا ظرف و ظروفم بود که کادو گیرم اومده بود و هر کدومش یه مدل بود. همه رو جمع کردم با چنتا مانتو و بلوز که تنگ شده بود، دادم رفتگر محلمون. کلی هم تشکر کرد بنده خدا

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

دوستان به منم یه راه حل بدید 

همسرم هیییییچی رو نمیذاره بریزم دور ،یعنی قبض 10 سال پیش خونه پدریش رو هم نگه داشته هنوز ...دیگه حساب کنید چه وضعی دارم تمام بالای کمد دیواریها ،کشوها و انباری همه جا خرت و پرتا و آشغال پاشغالای اون هست .چند بار تا حالا به زبون خوش و سیاست و...گفتم اینا رو تو سالی یبارم نگاه نمیکنی بریز دور ولی گوش نمیده چندبارم که خودم یه چیزایی رو دور انداختم شانس دور روز بعد سراغشو گرفته و دعوامون شده 

بگید چکار کنم احساس خفگی میکنم میرم سر کمد و کشو 

من امروز رفتم سراغ یخچال. یه طبقشو درآوردم تا فاصله طبقه هاش بیشتر شه. کلی کرم و ماسک صورت و دارو و ...

وقتی خلوت میشه ادم لذت میبره در یخچالو باز کنه😍😍

موفق باشی

از ادامه روند خلوت سازیت برامون بگو

دوستان به منم یه راه حل بدید  همسرم هیییییچی رو نمیذاره بریزم دور ،یعنی قبض 10 سال پیش خونه پد ...

عزیزم منم له همین مسکل گرفتار بودم و هستم

اما راهکارش اینه تمریناتوتکرار کنی و بازم روزانه اضافاتو بریزی دور

کاری که من در اوایل مینیمالیست سدنم انجام دادم این بود 

از کل خونه خرت و پرت و کاغذ و ... مربوط به گذشته رو تو کارتونهای مرتب جمع کردم و فرستادم انباری و بهش گفتم ازاین به بعد همه چیز تو انباری و هرچی میاری که تو خونه لازم نمیشه همونجا انبار کن

بعد چندماه اعتراف کرد که انباری پر از ات و آشغال شده و حتی نمیتونه درشو باز کنه

اگه انباری دارید همه خرت و پرتای همسرتو بزار اونجا

اگه نداری یه فضای خاص رو جدا کن و همه چیزشو مرتب بزار اونجا و بقبه خونه رو مینیمال کن

دوستان به منم یه راه حل بدید  همسرم هیییییچی رو نمیذاره بریزم دور ،یعنی قبض 10 سال پیش خونه پد ...

اینم بدون که همچین ادمایی که خصلت موش انبارکننده دارن خیلی سخت تغییر میکنن پس باید فقط و فقط به خودت برای تغییر دادن و مینیمالیست سدن تکیه کنی

مطمین باش در سالهای اینده ایشون هم باهات همراه میشه اما فعلا باید خودتو برای یه خونه تکونی اساسییی اماده کنی

تمرینات از صفحه ۸ شروع میشه

و خیلی بدردت میخوره

من هنوز صفحه یازده هستم کاش میشد یه برنامه برای خونه تکونی عید میزاشتین

عزیزم تمرینات خونه تکونی همونه

از صفجه ۸ هر تمرین رو انجام بده

متاسفانه خودم شروع کرده بودم به خونه تکونی اما بخاطر احتمال زایمان زودرس استراحت مطلقم و دیگه نمیتونم کاری انجام بدم

2810