2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733258 بازدید | 44583 پست

منم از امروز شروع کردم واسه مینیمالیسم شدن 

از کمدم و کشوها عکس میزارم

البته من از اول زندگی مشترک خیلی کم وسیله دور و برم جمع میکردم ولی الان بعد از ۲ سال دیگه هیچ جایی توو کمدا و کشوها نیست

خیلی جالبه، من اومدم تاپیک رو از اول شروع کردم ب خوندن دیدم شما واسه بچه اولتون باردارید ، گفتم برم ...

😅😅😅

اصول مینیمالیستی رو تو بجه دار شدن رعایت نکردم😁

البته من خیلی دیر برای بچه دار شدن اقدام کردم

دقیقا ده سال بعد عروسی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

منم امروز گوشی تکونی کردم 😅 چون خونه نیستم چند مدت تنها کاری که میتونم بکنم فقط فایل های گوشیم و پاکسازی کنم و عکس ها و کلیپ ها......🤭

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

من دیروز کشوها و کمد پسرمو ریختم بیرون و هم تمیزکاری و مرتب کردن بود, و هم اینکه چند تا از لباسهاش رو که دیگه استفاده نمیکرد گذاشتم کنار. البته با تغییر فصل دوباره کشو تکونی داریم حتما.

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز
سلام من امروز کمدم رو تکوندم اساسی، فک کنم جو گیر شدم خیلی تکوندمش😁 الان برم ص۸ رو بخونم ببینم چه ...

خوش اومدی

اره براساس تمرینات پیش برو که کل خونه ات اساسی تمیز بشه

صبحتون قشنگ

بیاید یه نظمی به زندگیتون بدید😚😚

دیروز فقط کارای روتینو انجام دادم

جارو 

لباسشویی

مرتب کردن اسباب بازیای پسرم با کمک خودش

و یه کابینت زیر سینک هم چون سفید بود و خیلی کثیف کلا به سبک مینیمالیستی ترکوندمش😚😚

خوش اومدی اره براساس تمرینات پیش برو که کل خونه ات اساسی تمیز بشه

من هنوز درحال تکوندن گوشه کنار ها هستم

خیلی از وسایلی که باری بودن رو دوشم رو رد کردم

نمیدونی چقد سبک شدم،البته هنوز ادامه داره🙂

جعبه داروها،کیف مدارک،وکمدا و کشوها هرچیزی رو که خیلی وقته استفاده نشدن رو میندازم بره

من هنوز درحال تکوندن گوشه کنار ها هستم خیلی از وسایلی که باری بودن رو دوشم رو رد کردم نمیدونی چقد ...

پیشش به سوی نظم و مرتب شدن  همیشگی🤗🤗

مینیمالیست یعنی بتونی زیبایی و نظم رو با سادگی به هم گره بزنی. استفاده از وسایل کم اما کاربردی با تنوع رنگ کم برای خونه میشه سبک مینیمال. البته این سبک دکوراسیون ویژگی های دیگه ای هم داره که لینک زیر توضیح داده 

انواع سبک دکوراسیون داخلی

من امشب فقط دارو ها و پماد ها وباند و گاز استریل و... رو تونستم سبک کنم  براشون یه سبد کوچیک گرفتم همه رو مرتب کردم و اونایی که تاریخشون گذشته بود ریختم دور و اونایی که مثل هم بودن با کش گذاشتم تو یه دسته اینجوری راحت تر میشه قرص ها رو پیدا کرد  خیلی مرتب شد

یه سری وسایل مثل مخمر و بهبود دهنده و... که تاریخشون تموم شده بود ریختم دور 🙈

یه سری وسایل که برای خودم کاربرد نداشت ولی اطرافیان میخواستن جدا کردم یه سریشونو دادم بهشون یه کشو جا کفشی اختصاص دادم به همین وسایل که امانت گرفتم باید پس بدم ....

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
پیشش به سوی نظم و مرتب شدن  همیشگی🤗🤗

میشه به من یه راه حل بدین من هرکار میکنم رو کانتر و اپن و میز خورده ریز هست هرچقد جمع میکنم بازم هر جا نگاه میکنم بازم  انگار نه انگار جمع کردم مثلا هنزفری شارژر کارت و.... خیلی چیزای دیگه خورده ریز هست اصلا نمیشه مرتب کنم

2810