2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738750 بازدید | 44705 پست
ممنون عزیزم راست میگه ۳بچه با۱بچه خیلی فرق داره مرتب باید یه قابلمه یا زودپز رو گاز باشه   &nb ...

یعنی چی میپزید با زودپز 

چرا من چهار تا بچه دارم اما زودپزم داره همش خاک میخوره 😅

ازش میترسم، اما خیلی جای خالیش رو هم حس نکردم 🤷‍♀️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما خوراکی هایی که نمیخورید چیکار میکنین؟ مثلا ما رب انار مصرف نمیکنیم،یکی برامون آورد ...

من میدم به مادرشوهرم 

اونا کسای زیادی رو می‌شناسن که نیازمند هستن و میدن بهشون 

حتی غذای پخته اضافه بیاد میگن تازه تازه فریز کنید و بعد ببریم خونشون، هر وقت اون افراد اومدن بهشون میدن 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اخه مامانم اینا هم نمیخورن علاوه بر اون من شهر غریبم و کلا سالی ۲ بار میریم خونه فامیل هامون شهر ...

من با رب انار یک مدل مرغ میپزم خیلی خوب میشه 

مرغ بدون هیچ ادویه ای سرخ میکنم بعد با کم میذارم بپزه و از اخرای پختش رب انار اضافه میکنم 

یجور دیگه هم هویج خلالی و گردو رو سرخ میکنم و رب انارو شکر  اضافه میکنم به عنوان دورچین مرغ 

تقریبا مثل فسنجون میشه 

جادوی نظم کتابش رایگانه یا بایداشتراک خرید؟؟ 

رایگان نیست 

نمیدونم تو بینهایت بود یا جدا خریدم 

ولی می ارزه 

دو نسخه داره یکی خلاصه هست و یکی کاملش 

خب حالا میخوام یکی دوروزه عضوکتابخونه بشم بنظرت صوتیش وبگیرم یا ازکتابخونه

اگر وقت خوندن داری کتابش هم خوبه 

من چون زمان ندارم این جور کتاب‌ها که خیلی تمرکز نمیخواد رو صوتی گوش میدم 

همزمان به کارهای خونه هم میرسم 

جادوی نظم هم چون کلا به آدم انگیزه میده که بلند شی یک کار بکنی 😂 صوتیش خوبه 

@elsayyyy     شما کجایی دوستم؟ دلم براتون تنگ شده

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودید،باردارشدم و کمتر فعالیت کردم در نی نی سایت،ان شالله از امروز پرقدرت هستم پیشتون❤️🌱

خیلی وقته تنبلیم میشه بیام 

با اینکه میدونم بیام کلی انرژی میگیرم 

همین الان منتظرم کارم تموم بشه و گوشی رو بذارم و برم سراغ وسایل بینوا 😆

یک خروجی خیییلی لذت بخش داشتم 

پسرم که الان 16 سالشه توی 5 سالگی یک قلک فلزی هدیه گرفته بود 

و این قلک همچنان بووووود 

رو اعصاب منم بووووود 

اول ارث رسیده بود به داداش بعدش و بعد هم به کوچیکه 

درش هم خراب شده بود به عنوان جا قلمی روی میز استفاده می‌شد 

چند روز پیش دیدم دیگه لبه هاش فلزش پاره شده و تیز و خطرناکه با قاطعیت گفتم واااای این خیلی خطرناکه و باید حتما دور انداخته بشه و دیگه نتونستن مقاومت کنن 💃💃💃

یدونه هم نمکدون بود بازمانده 6 تای اولیه که 5 تاش شکسته بودن 

اونم خودش لطف کرد و البته با کمک دوستان من که داشتن روی اپن رو دستمال می‌کشیدن افتاد و شکست 💃💃💃

ورودی هم تقریبا خرد ریز نداشتیم 

فقط چند تا کرم و محصول پوستی برای خودم خریدم

و کلللللی گل 

همه‌ی گلهام تو سرمای پارسال خراب شدن 

این دفعه هر گلی که میخواستم بخرم تو ذهنم بررسی میکردم برای کجا میخوام و تو چه گلدونی و آیا هماهنگ هست یا نه 

تقریبا چیز اضافه نخریدم  به جز اون بخشی که دیگه حریف پسر خان نشدم 🤷‍♀️

اگر سایت مساعدت کنه عکس هاشون رو میذارم 

دو طرف این پله ها قبل پر از گلدون بود 

از انواع مختلف 

تک تکشون رو دوست داشتم اما با هم حس آشفتگی القا می‌کرد 

اینجوری خیلی دلبرتر شد به نظرم 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230514_084355_jrh.jpg

اینا رو برای توی هال خریدم 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230520_095720_jg01.jpg

دوست داشتم فقط همینا باشه یا دوطرف مبل همین جوری از همین 3 مدل اما خب انتخاب پسر کوچولو چیز دیگه ای بود 😏 بدین صورت 

کورتون رو داشتم دوتای دیگه انتخاب پسر بود 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230520_095741_alvu.jpg