2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

امروز یکشنبه بود و روز تمیز کاری،همه کارا انجام شد✨

یکم بادوم و گردو داشتیم شکستم همرو اینجوری استفاده کردنش راحتره

نصف شیشه هم رب انار داشتیک تو یخچال امروز فسنجون درست کردم تموم شد،شیشه اش هم رفت خروجی

خروجی:ی لیوان که شکست.ی جفت جوراب خودم.سه تیکه اسباب بازی دخترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرمن هم رماتیسم مفصلی داره با پوکی استخوان هیدوا جان میشه بگی چیا خوبه و چیا ممنوعه براش .پیش پزش ...

گلم باید برن پیش "دکتر" طب سنتی 

آخرین تاپیکمو باز میکنم بیا اونجا صحبت کنیم یه پیام اونجا بذارید بتونم پیداتون کنم نازنین

اینجا روند تاپیک دچار مشکل میشه 

دوستان تاپیک آخرم رو دیگه همیشه باز میذارم 

هر سوالی دارید اونجا بپرسید عزیزان 💕

❌لایک❌
فدای محبتت بشم ممنونم 😘😘😘رشته مهندسی پزشکی از شهر خودمون قبول شده

خیلی مبارک باشه،خدارو شکر،انشاالله همیشه موفق باشن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی یه جعبه که توش انواع دکمه قابلمه ای،دکمه ریلی،دکمه معمولی،زیپ،نگین های دوختنی،نگین های حرارتی،گیره های پرده،سگک،و کلی از این چیزا بود که گذاشتم بدم به خواهرم،یه فایل کوچولو داشتم که این خرده ریزا رو توش نگه میداشتم،دیروز توشو خالی کردم،قشنگ شستم وسایل اضافی رو ریختم تو یه جعبه کوچولو،و سائل باقی مونده شامل یه بشکاف،یه رولت خیاطی،دوتا مداد صابونی یه صابون خیاطی،یه بسته سوزن و چندتا قرقره میشد گذاشتم تو فایل سلفون پیچیدم دورش که کثیف نشه و گذاشتم تو کارتن،اولش خیلی شلوغ بود هر چهار طبقه پر بود اما الان دوتا کشو کاملا خالیه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

هایدی جان من مارک ابرسان خوب نمی شناسم چون تو این دست موارد نابلدم تازه دارم شروع کردم به استفاده شون.

ارزوجان ممنونم اتفاقا دوس دارم یه بار هویج پلو درست کنم پس میشه از هویج فریز شده براش استفاده کنم؟

خلالی کنم فریز کنم؟

✅️صبح یه سر به تلگرام زدم موارد اضافی پاک کردم ۴ تا گروه اموزشی نگه داشتم.چت وگروه های دیگه ای ندارم.

این تاپیک هم دارم از اول می خونم.

شادی صدام کنید
سلام به همه،اول تبریک میگم به دوستانی که بچه هاشون دانشگاه قبول شدن،خیلی خوشحال شدم،خدارو شکر دختر م ...

تبریک میگم عزیزم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚