2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745701 بازدید | 44830 پست
من خیلی دوست دارم همه لباس های خونه ام رو بریزم دور فقط ۳ تا تاپ، ۲ دست تاپ شلوارک، ۵ دست لباس خونگی ...

نباید بخری منم هر دفعه با مامانم میرم بیرون تا یه لباس میبینه میگه برات بگیرم میگم نیاز ندارم اونم ناراحت میشه😂😅

میگن تا سه بار تو ذهنت از خودت بپرس بهش نیاز داری؟  بعد خرید کن 

من همه وسایلامو تا اخر استفاده میکنم بعد میندازم میره یا پارچه اش میکنم برای گردگیری  ، الان یه تیشرت خروجی دارم کش یقه اش شل شده و زیر بغلشم پاره شد دیگه میندازم میره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
نباید بخری منم هر دفعه با مامانم میرم بیرون تا یه لیاس میبینه میگه برات بگیرم میگم نیاز ندارم اونم ن ...

مشکل سر خریدنش نیست.. سر اینه که دور نمیریزم. الان من ۱۱ ساله ازدواج کردم هنوز بعضی لباس های عقدم رو دارم. چون جنسشون خوب بوده هنوز دارم.‌ 

خب بریز بره دیگه لامصب 😅😅

قیچی گزینه خوبیه. 

برم لباس هامو بریزم زمین بعد چشمم رو ببندم همین طور قیچی بزنم وقتی از هر کدوم یه کم پرید دیگه میندازم میره 😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی دوست دارم همه لباس های خونه ام رو بریزم دور فقط ۳ تا تاپ، ۲ دست تاپ شلوارک، ۵ دست لباس خونگی ...

عزیزم اصلا همچین کاری نکنین.هم لباسها حیفه هم به محیط زیست فکر کنین.

در کل عاقلانه نیست لباسی دور بندازیم برای اینکه اطرافمون خلوت بشه،بعد که نیازمون شد عبن همونو بخریم.

شما تو مرحله اول سعی کنین اشتیاق خرید رو کنترل کنین حتما.یا اگر میتونین اصلا ب مغازه های لباس فروشی سر نزنین.

مثلا اگر از لباسی خوشتون اومد هزینه لباس رو بریزین تو ی کارت جداگانه،بعد چند وقت پس انداز هم دارین.

لباسهایی ک الان ب نظرتون اضافه ست رو توی چمدان یا باکس بذارین دور از چشمتون ۶ ماه بعد ک بهشون سر بزنید کاملا براتون تازگی دارن از همونا دوباره استفاده کنین.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من دیشب برای دوتا پسرام برای هر کدوم دو دست لباس خریدم برای عیدشون✅️

برای خودمم ی هودی بلند خریدم دیگه داشتم وسوسه میشدم چیزای دیگه بردارم سریع از مغازه زدم بیرون.

امشبم ی مانتو مناسب بهار خریدم.موقع خرید به کمدم فکر کردم ببینم با چیا ست میشه یادم اومد شال هم رنگش دارم پس خریدمش.

دیگه برای عید مانتو نمیخرم

مشکل سر خریدنش نیست.. سر اینه که دور نمیریزم. الان من ۱۱ ساله ازدواج کردم هنوز بعضی لباس های عقدم رو ...

وقتی خروجی نداری نباید ورودی هم داشته باشی خب

وقتی جنسش خوبه انقدر بپوش تا کهنه بشه 😂😅

فعلا یه کار کن قدیمی ها رو از جدید ها جدا کن 

جدید ها رو بذار تو ساک بذار کمد  قدیمی ها رو انقدر بپوش تا کهنه بشه بعد بذار خروجی

من این کارو با لباس زیرام کردم😂😅

عزیزم اصلا همچین کاری نکنین.هم لباسها حیفه هم به محیط زیست فکر کنین. در کل عاقلانه نیست لباسی دور ب ...

ممنون از توضیحاتتون. کلا معتقدم لباس زیاد خوب نیست. توی جابه جایی خونه دوست ندارم چند تا ساک و لباس باسه. میگم یه ساک کافیه. یه سری گذاشتم کنار باز بعد چند ماه باز کردم لباس ها رو بعضی ها رو دوباره پوشیدم ولی خب این صحبت شما هم درسته. شاید اگه خرید کردن رو کنترل کنم مجبور بشم همینا رو بپوشم و بعد کهنه بشه بندازم دور 

وقتی خروجی نداری نباید ورودی هم داشته باشی خب وقتی جنسش خوبه انقدر بپوش تا کهنه بشه 😂😅 فعلا یه ک ...

باشه فکر خوبیه. شاید اگه جداشون کنم بتونم یه مدیریت درست حسابی کنم‌‌ و اول قدیمی ترها رو بپوشم. 

من الان کلی انرژی گرفتم برم سراغ لباس ها. 

دارم میرم جنگ 

برام دعا کنید 😂😂😂

باشه فکر خوبیه. شاید اگه جداشون کنم بتونم یه مدیریت درست حسابی کنم‌‌ و اول قدیمی ترها رو بپوشم.  ...

موفق باشی😍😁

امروز یخچال رو تمیز کردم

خیلی خلوت و تمیز شد

مثلا خرما داشتیم تو ۴ تا ظرف کوچیک کوچیک

همرو یه ظرف کردم یا عسل داشتیم چندتا ظرف کم کم ، همرو ی جا ریختم

خیلی مرتب شد و میخوام هروز همینطور تمیز و مرتب بمونم

انشالله

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

ممنون از توضیحاتتون. کلا معتقدم لباس زیاد خوب نیست. توی جابه جایی خونه دوست ندارم چند تا ساک و لباس ...

اره عزیزم کلا هر چیزی زیاد که بشه و از حد اعتدال بیشتر باشه خوب نیست حالا هر چیز.

من تو این یک ساله ک با تاپیک اشنا شدم نزدیک ۶ ۷ تا نایلون زباله لباس جدا کردم.

ی سری هارو قیچی کردم یه سری هم گذاشتم انبار یه سری هم میخوام ببخشم