2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737684 بازدید | 44694 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز داشتم پنکیک درست میکردم،همزن دستی و برداشتم دیدم میله ها توی دسته زنگ زده انگار تکونش که دادم دون دون ریخت بیرون،بنابراین همزن دستی شد خروجی امروزمون،جایگزین هم نمیکنم چون همزن برقی دارم

یعنی قیمت نزدی نوشتی هدیه؟کار خیلی خوبی کردی عزیزم من فکر نمیکردم بشه این کار رو کرد منم امتحان میکن ...

راستش قبلا آگهی کرده بودم واسه فروش اما مشتری نداشت پیش خودم گفتم صددرصد کسی هست که بکارش بیاد 

قبل از عید هم اینکارو کرده بودم .

آره عزیزم نوشتم هدیه

الان کمد خودم مرتب کردم بد نشد ولی باز اون جور که دلم می خواد نشد.خروجی که قاعدتا نداشت یعنی واقعا چیز اضافه ای تو کمدم ندارم ولی اون جور که دلم می خواد منظم نیست.

باز هفته های آینده فرصت کردم یه تغییرات کوچیک میدم

محتویات کمد خودم:

تمام لباس های خودم از اداری تا مجلسی وخونگی

کیف هام/وسایل ارایش/زیورالات/کتابهام/دفترهام/

یادگاری پدرم /عکس هامون که به دیوار نزدیم/جعبه خیاطی/مدارک مون/ساک خودم وساک دخترم.

شادی صدام کنید
حوله یزدی ؟ نشنیده بودم؟؟  بزار نت سرچ کنم ببینم چ شکلی هس

منم تا حالا نداشتم دوس دارم امتحان کنم ببینم چطوره به خصوص که حوله تن پوشمون تو اتاق همیشه جلوی چشمه و جا هم ندارم براش اما این مدل و میتونم جا بدم یوری

من اومدم گزارش بدم کتاب های درسی که لازم نداشت دادم بیرون...کتابخونه ام خلوت کردم مجازی هم دارم ذره ...

من مجازی تلگرام تقریبا خلوت کردم

یک سری برنامه ها هم از گوشی پاک کردم و آهنگ هایی که گوش نمی دادم

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
دقیقا نکته اش اینجاست که دخترم شیر خودم می خوره در روز یه وعده شیر خشک می دادم که از دو هفته دیگه او ...

عزیزم شیشه شیر لازمت میشه,،حداقل یه موقعی جایی میری شایدبخای شیرخودتو بریزی توش بدی به بچت 

چندروزپیش دوتا ازماشینای پسرم که دیگه چرخاشون ترکیده بود رو انداختم تو نمکیا‌وقتی رفت تحویل نمکی بده دیدشون 🤣🤣🤣🤣 دیدم برداشته اورده خونه🤕امروز کشوش رو‌مرتب میکردیم باهم گفتم این کاغذایی که نقاشی کشیدی رو دیگه بنداز تونمکی گفت نه دلم براشون تنگ میشه یکم درمورد فنگشویی براش توضیح دادم که قانع شد گفتم روش کارکنم که بعدا زنش رو دق نده🤕به باباش نرفته به من کشیده🙈🤦😁امروز هم یکم خرت وپرت رو ریختم دور:دفترچه بیمه دوتا...جوجه کوکی که خراب شده بود...کاغذای نقاشیش...قاب گوشی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام من امروز یخورده خونه رو مرتب کردم و تغییر دکور دادیم.

کنسول رو گذاشتیم برای فروش فعلا فروش نرفته

من وسایل داخلش رو گذاشتم روی کانتر.فقط سرویس پذیرایی و یه دست دسر خوری دارم به درد بخور بودن

بقیه کاربردی نداشت.ظرفای گل سرخی که خودم دوسشون دارم ولی شوهرم توشون غذا نمیخوره😐گذاشتم توی کارتن✅️

یه دست بستنی خوری و یه دست پیاله چینی.✅️

همه ش شد یه کارتن

یه سطل یخ از جنس بلور یا کریستال نمیدونم دقیقا ✅️

یه سری جا شمعیم دارم ازشون عکس گرفتم بفروشم✅️

از تو کابینتهم یه شیشه بلند بود خواستم ببرم انباری یهو خورد ب کابینت و شکست،✅️ یه ظرف شیشه ای بود ضخامتش مثل تنگ بود اونم قبلنا شکسته بود ولی دلم نمیومد بذارم خروجی امروز دل کندم.✅️

یه سبد حصیری برای تخم مرغ بود ک فرمش جالب نبود گداشتم خروجی.✅️

دوتا سطل پلاستیکی نو✅

دوتا سینی شیشه ای نو که کاربردی نداشتن برام✅️

دیگه اونا ک ب درد نمیخورد گذاشتیم کنار سطل زباله

بقیه رو گذاشتیم تو انبار تا فعلا دور از دید باشن.

امروز دوباره کتاب ماری کاندو رو خوندم.انگار بار اول بود میخونم😶

نمیدونم چرا ولی کلا هیچ تمرکزی ندارم حواسم اصلا جمع نیس

نوشته بود نظم دادن به وسایل باید بر اساس طبقه بندی باشه

یعنی ی بار لباسها یه بار کتاب ها و...

بعدنوشته بود اگر ب یکباره اینکارو انجام ندین تمام عمر باید مرتب کنین. اگر به یکباره مرتب کنین و نتیجه ی عالیش رو ببینین پر از حس خوب میشین،در حالی ک اگر ذره ذره انجام بدین حس خوبی نداره.

این قضیه دقیقا حال الان منه🤕

فک کنم صد بار ریختم و دوباره چیدم باز از تو وسایل اشپزخونه چیزمیزای اضافی درمیاد.شوهرم میگه هر روز ک از سرکار میام خونه جلوی در پر از وسیله ست.کلافه شدم.

امروز فقط ب یه کابینت رسیدگی کردم بقیه کابنتا هنوز پر از وسیله ان😵‍💫😵‍💫

باز فردا میرم سراغ کابینتایی ک امروز مرتب نتونستم مرتب کنم.مطمئنم خروجی دارم،یعنی الان تو ذهنم هست میدونم چیارو دیگه نیاز ندارم

کاش یکی مثل ماری کاندو بود میومد کمکمون میکرد🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم