2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736098 بازدید | 44675 پست

وضعیت رختخواب ها:۷تا تشک و ۶تا لحاف پشمی

۱۰تا بالشت خواب،دوتا برای تکیه دادن

دوتا پتو دونفره گلبافت،سه تا تک نفره

۵تا مسافرتی

ی تشک و بالش و پتو کوچولو برای مهمان نوزاد و کودک

ی دست رختخواب نوجوان برای دخترم،ی دست هم کوچیک برای الانش.

ی روتختی و چهار تا بالش

اینا کل لحاف تشک ما،که دوتا تشک و بالشت و لحاف استفاده روزمره داریم.از تعدادشون نمیتونم کم کنم شده مهمان داشتم کل لحاف تشکا استفاده شده،ولی تصمیم دارم تشکارو نازززززک کنم اگه بتونم خیلی خوب میشه چون خیلی جا گرفتن

(ی پتو تک نفره چون جنس خوبی نداره میخوام بزارم خروجی اگه بشه،و از بالشت ها کنم کنم عالی میشه اضافه ها اینا هستن)

خیلی عالی دوست عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشی و نتیجه کارای خوبتون بهتون برگرده و مطمعن باش که بر می ...

منم برم طبیعت اگه ظروف پلاستیکی اطرافمو جمع کنم همسرم خوشش نمیاد 

هرچیم براش توضیح میدم قبول نمیکنه 🤦‍♀️

فقط نگاه میکنم و حرص میخورم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اونهایی که مجبوری گیرمون میاد استفاده میکنیم... برای خرید هم ساک خرید داریم. و گاهی پلاستیکها رو ...

مرسی عزیزم خیلی ممنون

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
سلفون و سفره یکبارمصرف و ورق الومینیوم هیچ وقت نمیخرم ... حتی برای خودمون دیگه سفره پلاستیکی استفاده ...

ببخشید پس به جای دستمال توالت از چی استفاده می کنید؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
از جهازم ظرف پلاسکویی دارم و همچنان استفاده میکنم... ولی دیگه پول برای پلاسکو نو نمیدم ...  طر ...

وای شرمندتم همش سوال می پرسم🙈الان برای خرید یه کیسه مخصوص دارید؟یه کیسه جوابگوئه؟مثلا  چیزای شکستنی مثل همین تخم مرغ چیکار می کنید

هرچیزی روش صحیحشو انجام بدیم... من حتی سالاد و ماست وخیار اصلا پوست خیار رو نمیگیریم...  سیب ...

من این قسمت خشک کردن زباله های تر خیلی تنبلیم میاد☹️نمی دونم چیکار کنم

من بهترین حرکتم برای اینکه زباله تولید نکنم اینکه کل میوه رو پوستش می خورم😁💪حتی پرتقال😐

۴تا دو نفره گلبافت سه تا پتوی جدید دو نفره پنج تا پتو مسافرتی ژله ای دو نفره چهار تا تک نفره گلبا ...

۴ تا تشک پنبه ای دارم در حال حاضر بچه هام کوچیک هستن توی تخت خودشون نمیخوابن مجبورم قطاری پهن کنم رو زمین بخوابیم ولی خودم میمیرم برای خوابیدن توی تخت

پتو یه دونفره گلبافت( هدیه بود )

یک نفره گلبافت (هدیه بوده)

دوتا یک نفره گلبافت (پتوهای دوران مجردی خودم و شوهرم که هنوز استفاده میکنیم🤣)

کل بالشت مهمان و دم دستی برای خواب شش تا هست

دوتا پتو مسافرتی یک تک نفره یک دونفره

بالشت زیر دستی ۴ تا مهمون دوتا دم دستی و تفریحی

دوتا بالشت و دوتا پتو بچه هم واسه کوچولوهام

فقط جاداره یک پتو بذارم خروجی که فعلا دست نگه داشتم بهتر تصمیم گیری کنم

بچه هام بزرگتر بشن عاقل بشن برن تو اتاق خودشون مستقل بخوابن ۴ تا تشک پنبه ای هم میذارم خروجی به امید خدا

۴تا دو نفره گلبافت سه تا پتوی جدید دو نفره پنج تا پتو مسافرتی ژله ای دو نفره چهار تا تک نفره گلبا ...

یه لحاف گرم و نرم و چهار بالشت رو تخت خودم دارم 

یه کاناپه تخت خواب شو دونفره تو اتاق مهمون  

دوتا کاناپه بزرگ بازم تخت خواب شو تو پذیرایی 

دوتا تشک نازک 

چهارتا بالشت مهمون 

دوتا پتو دونفره 

دوتا پتو یک نفره 

دوتا پتو مسافرتی 

وحدودا ۱۰تا ملحفه  و۵تا روبالشتی جدا واسه مهمون 

وضعیت رختخواب ها:۷تا تشک و ۶تا لحاف پشمی ۱۰تا بالشت خواب،دوتا برای تکیه دادن دوتا پتو دونفره گلباف ...

منم دوست دارم تشک ها رو عوض کنم از این مدلی نازک بگیرم وزن ندارن خیلی خوبه

ققنوس

ما اصلا مهمون شب خواب نداریم سه تا لحاف وسه تا تشک و هشت تا بالش نو دارم برای مهمان که استفاده نمیشن

سه دست هم رختخواب برای خودمون دارم فقط دو تاهم پتو گلبافت که اونام هر روز استفاده میشن