قراره فردا عصر استاد همسرم و چندتا از دوستان دانشجوییشون بیان منزل ما. جو علمیه. نمیدونم چی سرو کنم. هرچی باشه باید تک نفره سرو بشه. میوه و چای. دیگه چی؟ اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید
خیلی ممنونم😙
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه دسر تک نفره هم درست کن فرنی هم خوشمزه است چون هوا سرده من شیر و برای هر لیوان یه قاشق ارد گندم میزارم با یکم کره بعد اخرش بهش خامه و وانیل اضافه میکنم و میریزم تو طرف بینش هم موز و بیسکوئیت بزار روشم یکم پودر قهوه یا کاکایو بریز خیلی خوشمزه میشه😋
بنظرم چون عصرونه است بیشتر کیک مناسبه با چای یا شربت میوه ام که هستشو شکلات و خرما و اینجور چیزام بزار زیادی شلوغش نکن مردا مثل زنا زیادی تجملاتی نیستن به همه چیز توجه کنن