2777
2789
عنوان

خانومای کدبانوووو کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 33 پست
نه نكن جالب نيست براي جمع رسمي .

ممنون عزیزم

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
میشه آدرس پیجی که خودتون ازش درست میکنسد بدید میترسم خوب نشه

عزیزم من از پبج درست نمیکنم...

قالب کمربندی داری گلم؟؟؟

من توی قالب کمربندی کیک شکلاتی درست میکنم اما کم به اندازه ای که فقط نصف قالبو بگیره بعدش که پخت پنیر خامه  ای و یه بسته خامه سفیدو شکرو پودر ژلاتین قاطی اب جوش شده رو باهم قاطی میکنم میریزم روی همون کیک توی قالب بعد که صفت شد یه لایه ژله و میوه هم روش میریزم بعد که گرفت قالبو باز میکنم و درش میارم

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من از پبج درست نمیکنم... قالب کمربندی داری گلم؟؟؟ من توی قالب کمربندی کیک شکلاتی درست میکنم ...

چه خوشششش مزه     

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

باید بگردم دستور جزئی ترش رو تو نت پیدا کنم

ممنونم ازت

2803