2777
2789
عنوان

مامانای آذر 90 بیاین اینجا،

| مشاهده متن کامل بحث + 21150 بازدید | 812 پست
خیلی خستم، مرصاد اسهال و استفراغ گرفته بود همش پام تو بیمارستان بود، دیشب خوب بود، امروز صبح که پاشد همش آبریزش بینی داره، بردم دکتر گفت گوشش عفونت کرده، بچم بیچاره بی جون شده، دعا کنید زود خوب شه، خیلی خودم هم ضعیف شدم ، اگه دور خودم کسیو داشتم اینقدر خسته نمیشدم، واقعا هیچ کس مثل مادر آدم نمیشه، هیچ کس نگفت کمک میخوای یا نه، خیلی تنهامممممممممممممممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زهره جون خیلی نگرانت بودم خبری ازت نبود اخرین پست رو من گذاشتم هر روز سر میزدم میدیدم خبری نیست میرفتم. خیلی برای مرصاد ناراحت شدم امیدوارم دیگه مریضی سخت نگیره .هیچ کس جای مادر رو نمیگیره پس حسابی به خودت برس تا بتونی از مرصاد مراقبت کنی .علی هم خیلی لاغر شده هم زمان 4 تا دندون نیشش هم در اومد الان 16 تا دندون داره خیلی اذیت میکنه همش نق میزنه گردش و پارک میخواد خدا به همه مادر ها صبر بده.
بمیرم براش چقدر اذیت شده، میگن دندون نیشی که زیر چشم قرار داره وقتی میخواد در بیاد بچه رو خیلی اذیت میکن، دندون زیر مردمک چشم بعد از چهار تا که کناریاش میخواد در بیاد و میگن ، واقعا درد داره ، حالا بهش برس خیلی

عزیزم مرصادم حوصلش سر بره نق میزنه، بعضی اوقات تا میبینم بهونه بیرون میگیره زیاد سرشو گرم میکنم، نمیشه هر روز پاشی بری بیرون که بد عادت میشن،
سلام خوبید؟
آرمان من هم خیلی بد اشتها شده!!!!!!!
تخم مرغ، فرنی، سرلاک، حتی ماست که دیگه اصلا لب نمی زنه! (درصورتیکه قبلا خیلی دوست داشت.)
از دیروز شام هم نخورده، امروز هم ناهارش رو نمی خوره!
نمیدونم چی کار کنم!
میراث های اجدادی و شرایط ارثی ما هرطور باشد باید بدانیم که خداوند قدرت فرمانروایی بر همه آنها را به ما بخشیده است و خودمان به سادگی می توانیم با اعتماد به نفس تمام آن شرایط را تغییر دهیم.
براش آبگوشت درست کردم بازم لب نمی زنه!
مجبور شدم برنج خالی بهش بدم.
یه سر سوزن آبگوشت قاطیش کنم باز نمی خوره!!!!!!
آخه برنج خالی هم شد غذا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میراث های اجدادی و شرایط ارثی ما هرطور باشد باید بدانیم که خداوند قدرت فرمانروایی بر همه آنها را به ما بخشیده است و خودمان به سادگی می توانیم با اعتماد به نفس تمام آن شرایط را تغییر دهیم.
سلام عزیزم، مرصادم یه مدت اینطوری شده بود،اونم فقط برنج خالی ولی با ماست میخواست بخوره، اشکال نداره کمی کره توش بریز بده برنج خالی بخوره، اذیتش نکن دوباره برمیگرده خوب میشه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=12172&PageNumber=28

برای بچه هاتون شعر و لالایی بخونید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام مامانای با تجربه
میشه خواهش کنم تشریف بیارین تو تاپیک تجربه با ارزشتون رو درباره کالسکه و کریر بگید
و به ما ماناای منتظر کمک کنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=459080
من باید شنبه واکسن آرمان رو بزنم.
خیلی براش ناراحتم.
ظاهرا هم به دستش باید بزنن هم به پاش؟!
می گن واکسن سختیه! درسته؟
2810