2777
2789
عنوان

مامانای آذر 90 بیاین اینجا،

| مشاهده متن کامل بحث + 21150 بازدید | 812 پست
این بازی برای خودم جالب بوده ،دست کودک
را روی ماشین آهنی اش بگذارید و بگوئید : "سفت". بعد دستش را روی توپ بادی اش بگذارید و بگوئید"نرم". سپس دستش را به آرامی روی یک سنباده یا یک سنگ پای تمیز بکشید و بگوئید : "زبر" . بعد از آن یک تکه یخ از فریزر درآورده ، داخل کیسه بگذارید و "سردی" را به او بیاموزید و همین طور دستش را به کنار فنجان چای ولرم شده بچسبانید و بگوئید : گرم" . سعی کنید این عبارات را آرام و شمرده ادا کنید ، تا کودک بتواند کلمه ها را به طور جداگانه تشخیص دهد .این بازی ها ، آگاهی لامسه ای و مهارت های زبانی کودکتان را توسعه می دهد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

. یکی از بهترین شیوه ها بازی این است که هنگام کار در منزل یا آماده کردن غذا ، کارهای روزانه را مثل شعر برایش بخوانید . مثلا : شیر کجاست ؟ تو یخچال . ماست کجاست ؟ تویخچال. سیب کجاست ؟ تویخچال . ... پیاز کجاست ؟ تو سبد . چای کجاست ؟ تو قوری ...
کودک شما به سنی رسیده است که غلتاندن توپ برایش خوشایند است ، پس "توپ بازی" را شروع کنید .در این بازی "نوبت من" و "نوبت شما " را به او آموزش دهید . مقابل هم بنشینید ، اول شما توپ را قل دهید ، حالا نوبت اوست که توپ را به طرف مامان قل بدهد
10 بلوک را روی هم بچینید ، بعد توپ پلاستیکی اش را هل بدهد تا آنها را خراب کند . این نکته را هم بدانید که هم ساختن برای کودک جالب و مفید است ، هم خراب کردن . به او اجازه دهید تا مکعب ها را خراب کند و از نو بسازد . بعضی وقت ها کودک از به هم ریختن بلوک های روی هم چیده شده ، بیشتر لذت می برد .
اندن کتاب با صدای بلند برای کودکان ، قدرت تخیل آنها را تحریک می کند و دانش جهانی آنها را بسط می دهد . این کار مهارت های زبانی و شنیداری آنان را تکامل می بخشد .می توانید در هر جائی مثل رختخواب ، کف زمین ، روی چمن های پارک ، در ماشین ، اتوبوس یا مترو ، حتی در حمام خانه ، برای کودکتان کتاب بخوانید و از فرصت ها استفاده نمایید.
من این بازیارو هر روز با مرصاد میکنم ، لوگو رو روی هم می چینیم بعد با تو به سمتش پرتاب میکنیم تا خراب بشه کلی بازی سرگرم کننده ای، اگه خونه مادر شوهرم برم چند تا آبکش زیر و رو یا چند تا کاسه های نشکن یکدونه درست و یکی دیگه وارونه میزارم رو هم بعد با توپ به سمتش پرتاب میکنم خیلی بازی سرگرم کننده ای
سلام من مهمونی بودم دیر رسیدم .زهره جون شما این بازیها رو از جایی خوندی برای من جالبه کلی بازی یادمون دادی ازت ممنونم در ضمن بهت حسودیم شد تو کلی برای پسرت وقت میزاری منم سعی میکنم از این به بعد بیشتر برای بچه ها وقت بزارم.
چندتا از عروسک‌ها و یا حیوانات عروسکی او را بردارید و کنار او روی زمین بنشینید. یکی از عروسک‌ها را بردارید و صدایتان را تغییر دهید و به جای عروسک صحبت کنید. سپس عروسک دیگری را بردارید و با صدایی که با صدای قبلی تفاوت دارد، صحبت کنید. حالا عروسک را بردارید و بگویید: �بیا عزیزم، بیا غذا بخوریم. � یا �بیا بغلت کنم تا بخوابی� و هنگام ادای این جملات، این کارها را با عروسک انجام دهید. یکی از عروسک‌ها را به او بدهید و از او بخواهید آن را بغل کند و ببوسد. کودک ابتدا ممکن است فقط نگاه‌تان کند اما به زودی یاد می‌گیرد که خودش به تنهایی با عروسک‌هایش بازی کند.
اسباب‌بازی‌هایی را که می‌توانید صدای آنها را در آورید مانند قطار و ماشین و یا تصویر حیواناتی مانند گاو و گوسفند و خروس و مرغ و. . . را جلوی کودک بگذارید و صدای آنها را تقلید کنید. این کار را بارها و بارها تکرار کنید و هر دفعه صدای جدیدی به قبلی‌ها اضافه کنید تا صداها برای کودک به صداهایی آشنا تبدیل شوند. خواهید دید که کودک به زودی با دیدن عکس‌ها و اسباب‌بازی‌ها، صدایشان را درمی‌آورد. حواس‌تان باشد که همیشه باید بازی را با درآوردن یک صدای آشنا خاتمه دهید چون یک پایان آشنا به کودک‌تان احساس امنیت می‌بخشد.
بازی از 6 تا 18 ماهگی
با کودکتان چهره به چهره صحبت کنید تا او بتواند بین صداها و کلمات ارتباط برقرار کند. به افراد و اشیای آشنا اشاره کنید و نام آنها را تکرار کنید. آوازهایی با جملات تکراری و حرکت های دست برای کودک بخوانید. با او قایم باشک بازی کنید.