2777
2789
عنوان

مامانای آذر 90 بیاین اینجا،

| مشاهده متن کامل بحث + 21150 بازدید | 812 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.ترنم منم بیشتر به وسایل خونه علاقه نشون میده تا اسباب بازیاش.
ترنم هم علاقه زیادی به وارسی کردن کشوها و کمدها داره.منم براش کشوهای میز توالت و آشپزخونه رو پاکسازی کردم از مواردی که براش خطر داشت و وسایلی گذاشتم که براش جالب بودن ولی بی خطر مثل شونه و کش سر و گیره هایی که ریزه کاری زیاد ندارن چون همه چیو میبره تو دهنش.برا همینم روزی چند بار اونا رو پخش زمین میکنه. بعضی وقتا هم دوباره میریزه تو کشوها.درسته همه چی جابجا میشه ولی مهم نیست همین که جمع کردنم یاد میگیره خوبه.البته گفتم که وسایلی که گذاشتم زیاد مهم نیس جاشون عوض شه چون بالاخره تو یکی از 3 تا کشو میابمش.
کابینت های آشپزخونه هم بقیشو با روبان دراو به هم بستم تا نتونه باز کنه جز یکی که در اختیار ترنمه و توش لگن و آبکش و اینجور وسایلای نشکن و بی خطر رو گذاشتم.
الانم که کم کم داره راه میفته یه چیزی که میبینم خودش بهش علاقه نشون میده تا به دستش بیاره میگیرم جلوش و اونم دوان دوان سعی میکنه بیاد بگیردش در صورتی که اگه همین طور فقط تشویق کنم و بگم بیا بغلم خودشو برام لوس میکنه و سر جاش وایمیسته.
الهی چه بامزه، مرصادم همینه، خیلی به جمع کردن وسایلش علاقه داره، وقتی لوگو و حلقه هوشش و تو خونه پرت نی کنه وقتی خسته شد خودش همه رو جمع میکنه میریزه تو کامیونش ، بعدم بانخی که به کامیونش بستم دور اتاق میچرخه و میگه بیبببببببببببببببببببببب ، اینقدر نمکی میشه بامزه ان بچه ها تو این سن خدا حفظشون کنه
سلام
اینم معرفی یه کتاب برا بازی با کودک:
نام:بازی معجزه می کند(140 بازی آسان برای تقویت هوش و خلاقیت کودک)از تولد تا 36 ماهگی
نویسنده:جکی سیلبرگ
مترجم:فرخ بافنده
انتشارات:راشین
سعی میکنم بازی های 12 تا 15 ماهگی رو براتون بنویسم
این لیست بازی های 12 تا 15 ماهگی تو همین کتابه بعد سعی میکنم تفصیل هر کدوم رو براتون بذارم:

آواز خواندن و نوازش کردن
بالا و پایین انداختن
به به
دالی موشه بازی
حرف زدن با زبان کودکانه
ابراز محبت
تکان دادن و لالایی خواندن
خواندن کتاب
می تونی منو بگیری
هل دادن اشیا

امیدوارم بدردتون بخوره

آواز خواندن و نوازش کردن

برای اینکه مغز کودک رشد کند و شکوفا شود باید به او محبت کرد اورا در آغوش گرفت با او حرف زد برایش شعر و کتاب خواند و اجازه داد دنیای اطرافش را کشف کند.
این بازی مهارت های شنیداری و قدرت درک ریتم را در کودک تقویت می کند.
سعی کنید موقع تعویض پوشک موقع حمام یا در هر فرصتی که پیش آمد برایش آواز خوانده و او را نوازش کنید.
شعر مورد علاقه اش را برایش بخوانید و همراه با ریتم آن با انگت سبابه ضربه های ملایمی به شکمش بزنید یا گونه اش را نوازش کنید یا کمرش را بمالید.
همیشه شعر را با بوسه ای گرم به پایان ببرید.
همچنین میتوانید یک خط شعر را بخوانید و فقط به جای یک کلمه آن بادست به آرامی به کدکتان ضربه ای بزنید.برای مثال"چشمک بزن ستاره"به کلمه ستاره که رسیدید با دست آهسته ضربه ای به کودک بزنید ولی دیگر کلمه ستاره را نگویید.