2777
2789
عنوان

دعوا

200 بازدید | 16 پست

دلم خیلی گرفته باشوهرم دعوام شد اون تو ی اتاقو من تو ی اتاقه دیگه خیلی احساس بی کسی میکنم 

کاش زندگیم ی جوره دیگه بود کاش بابام زنده بود اگ بود الان حرمت داشتم احترام داشتم ولی الان کسیو ندارم هیــــــــچکس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804

الان فردا اشتی میکنی عزیزم یادت میره منم تو دعواها همیمطوریم میگم اگه بابا داشتم حالتو میگرفت فردا که اشتی میکنیم یادم میره سخت نگیر

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
2805
الان فردا اشتی میکنی عزیزم یادت میره منم تو دعواها همیمطوریم میگم اگه بابا داشتم حالتو میگرفت فردا ک ...

آره به خدا منم پدرم فوت كرده تا دعوامون ميشه ياد همه رفتگانم ميفتم،ولى بعدش آشتى ميكنيم همه رو يادم ميره،بخاطر اينه كه شوهرمون دوست داريم و به نظرمون همه كسمونه

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
خونه همکارش بودیم جلو چنتا مرد غریبه باهام بد حرف زد منم اشکم ریخت خونه ک اومدم از خجالتش در اومدم

واقعا چرا خیلی از مردا کنترل زبونشونو ندارن عین چی دهنشونو باز میکنن و درفشانی میکنن😒😒 

آره به خدا منم پدرم فوت كرده تا دعوامون ميشه ياد همه رفتگانم ميفتم،ولى بعدش آشتى ميكنيم همه رو يادم ...

اره ناراحت نباش گلم زندگی ولحظه ها رو برای خودت تلخ نکن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
2801