2777
2789
عنوان

زنداداش عوضیم شکایت کرده 😐😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 160 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره که میتونه همون بهتر دست شما نباشه

واسه چی انقدر راحت قضاوت میکنید؟

ما از دیشب هممون گریه میکنیم به خاطر بچه 

بخدا از چشمامون بیشتر مواظبش بودیم

حتی داداشم به خاطر بچه حاضر شد دوباره باهاش ازدداج کنه با یه ادم خیانتکار 

اما بازم خیانت کرد 

الانم با همون اقاهه اومده دنبال بچه

اون مادر خوبیه؟

⌯خیـال‌تـۅ‌بزرگـہ‌یـٰا‌دِل‌مـن‌خیلے‌جـاش‌تنگـہ🧷🤍 .اینکه دردم را نمیدانی بود درد دگر...💜 .
2803
اره تا ۷ سال پیش مادر. بچه بیشتر از هرکی به مادر نیاز داره. انقدر بد بوده؟

بخدا بد بوده بخدا مواظبش نیست

اون بچه خیلی شیطونه اگر یه لحظه مواظش نباشی از جایی میوفته

من به چی قسم بخورم فقط برای تلافی کردنه؟ اون بچه رو نمیخواد؟

خودش گفت اینو

ولی چرا با بچه بازی میکنه این وسط

⌯خیـال‌تـۅ‌بزرگـہ‌یـٰا‌دِل‌مـن‌خیلے‌جـاش‌تنگـہ🧷🤍 .اینکه دردم را نمیدانی بود درد دگر...💜 .

موارد عدم صلاحیت مادر رو با وکیل مشورت کنید

اگر یکیش رو داشته باشه  میتونید حضانت رو پس بگیرید

مورد بعدی اصلا اصرار نکنید

اتفاقن بزارید ببره

شاید مایل باشه شمارو اذیت کنه

پس نقطه ضعف دستش ندید

احتمالن بعد یک مدت مجدد پس بیاره

در هر صورت حتمن با حداقل دوتا وکیل نوبت مشاوره بگیرید پر و جو کنید

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
2804
چرا؟؟

بچه تا هفت سالگی نیاز به مادر داره شما خودتو بزار جای اون

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
واسه چی انقدر راحت قضاوت میکنید؟ما از دیشب هممون گریه میکنیم به خاطر بچه بخدا از چشمامون بیشتر مواظب ...

نمیتونی بگیری بچه رو چون بچه خیلی کوچیکه تا ۷ سالش نشه به پدر نمیدنش 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

تا ۷ سالگی با مادره

بعد از اونم ۹ سالگی میتونه خودش انتخاب کنه بره با مادرش

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

اره می تونه بگیره و دختر رو اگه مادرشغل و توانایی نگه داری داشته باشه به مادر میدن

صلاحیت نداره

اینکه خیانتش ثابت کنیم کافیه؟

بقیه چیزارو نمیتونیم

2805
بخدا بد بوده بخدا مواظبش نیستاون بچه خیلی شیطونه اگر یه لحظه مواظش نباشی از جایی میوفتهمن به چی قسم ...

مگه میشه مادر مراقب بچه ش نباشه ،بعضیا از سر حماقت یکاری میکنن لج خانواده شوهرو دربیارن ،اگه بچه رو بزنه که برادرت میتونه بچه رو بگیره ،در ضمن این چیزی که شما میگین این خانوم نمیتونه بچه نگه دلره فرصتشو نداره ،پس میاره بچه رو 

2801