سلام بنده عقدم رابطمون در حدی نبود که ب بکارت آسیب برسه خودمون میخواستیم بمونه بعد مراسم عروسی. اما حدس هردومونم این بودکه نوع بکارت حلقوی باشه که خونریزی و آسیب نداره. دو روز بعد رابطه تو حموم دیدم زیرم پر خونه و تیکه های خون میادک معلومه برای همون لحظه نیست. و رنگشم سرخ و تمیز بعید میدونم خون پریودی باشه. اخه اصلا موعدشم نبود بعد خون پریود اونقدر سرخ و تمیز نیست. الان رفتم دستشویی بعد ۱۰ روز باز تو ادرارم تیکه خون اومد! یعنی چی میتونه باشه؟اخه موقع رابطه درد هم احساس نکردم ک بگم ب بکارت آسیب دیده مگه میشه بدون هیچ دردی؟ بعد چرا همون شب اصلا خون نیومد؟چرا بعد دو روز خون اومد بیرون و اونم خونی که لخته شده؟ لطفا کسی اطلاعی داره جواب بده ممنونم
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حتما برو متخصص زنان، اینجا خیلیا نمیدونن از رو حدس و گمان میگن بیشتر نگران میشی
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤